עשיתי בדיקות דם וקיבלתי את התוצאות הבאות:
לפי הרופאה הכל תקין בבדיקות דם שלי והיא גם הוסיפה שיש לי את מחלת הנשיקה. ממה שקראתי אני מבין שיש לי את הוירוס אבל כרגע אני לא חולה בו?
היא בהתחלה אמרה לי שאסור לי להתאמן בצורה 'כבדה', מה שלא נראה לי הגיוני בעליל. מי יישמע אני נכה לכל החיים בגלל כמה חיידקים. מעולם לא היה לי מצב שהייתי ממש חולה ושוכב במיטה בלי יכולת לזוז או לתפקד, כך שמחלת הנשיקה אף פעם לא התפרצה לדעתי או השפיעה עליי. היא אמרה שהאימונים יכולים לקרוע לי את הטחול אם זה מאמץ ממש רציני.
יש לציין שהיו לי כמה קלקולי קיבה בשבועיים האחרונים, אז אולי חלק מהמדדים שונים מאשר הגוף שלי במצבו הנורמלי והתקין.
עשיתי בנוסף בדיקת אולטרסאונד לבטן (יש לי כאבים בצד שמאל כבר כשבועיים בהמשך לקלולי קיבה) ולא נמצאו שום ממצאים בעיתיים, הכל תקין לגמרי.
אשמח אם מישהו יוכל להתייחס לערכים שבטבלה ואם הם באמת בסדר כמו שהרופאה והטופס אומרים.
אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר קצת על מחלת הנשיקה וההגבלות שלה (אם יש כאלה) עליי או המשך אימונים ושאר דברים.
באופן כללי אפשר לאמר שאני בן אדם די בריא ואין לי מחלות או בעיות כיום או משהו שמגביל אותי מבחינה גופנית.
| RBC - Red Blood Cells | 4.43 |
| WBC - Leucocytes | 6.8 |
| Hepatitis B Core Ab | Negative |
| Hepatitis B surf Ab | גדול מ-100mIU/ml |
| Hepatitis A IgM | Negative |
| Hepatitis C Ab (EIA) | Negative |
| MPV - Mean Platelet Volume | 10.4 |
| Hemoglobin | 13.7 |
| Hematocrit | 41.8 |
| MCV (Mean Cell Volume) | 94 |
| MCH - Mean Cell Hemoglobin | 30.9 |
| MCHC - Mean Cell Hb | 32.8 |
| RDW - Red Cell Distri. Width | 11.6 |
| Plateles | 303 |
| Eosinophils # | 0.36 |
| Eosinophils % | 5.3 |
| Neutrophils # | 3.86 |
| Neurophils % | 57.2 |
| Lymphocytes # | 1.99 |
| Lymphocytes % | 29.5 |
| Monocytes # | 0.52 |
| Monocytes % | 7.7 |
| Basophils # | 0.02 |
| Basophils % | 0.3 |
| Albumin (B) | 4.6 |
| Bilirubin Total | 1.2 |
| Bilirubin Conjugated | 0.2 |
| Bilirubin Unconjugated | 1.1 |
| Ca - Calcium (B) | 9.2 |
| Cholesterol | 186 |
| CK | 80 |
| Creatinine (B) | 1 |
| Ferritin | 93 |
| Glucose (B) | 93 |
| Fe - Iron | 131 |
| HDL - Cholesterol | 29 |
| LDL - Colesterol Calculat. | 134.7 |
| ALKP - Alkaline Phosphatase | 71.6 |
| K + Potassium (B) | 4.2 |
| Protein Total (B) | 7.8 |
| Na+ - Sodium (B) | 140 |
| AST (GOT) | 24 |
| ALT (GPT) | 33 |
| Tryglycerides | 113 |
| Urea (B) | 30 |
| eGFR | גדול מ- 60 ml/min/1.73m^2 |
| Non-HDL Cholesterol | 157 |
| Vitamin B12 | 371 |
| TSH | 1.01 |
| Folic Acid | 8.8 |
| והדבר היותר משמעותי | |
| EBV Ab. | EBNA IgG (POS) , EBV Past infection |
היא בהתחלה אמרה לי שאסור לי להתאמן בצורה 'כבדה', מה שלא נראה לי הגיוני בעליל. מי יישמע אני נכה לכל החיים בגלל כמה חיידקים. מעולם לא היה לי מצב שהייתי ממש חולה ושוכב במיטה בלי יכולת לזוז או לתפקד, כך שמחלת הנשיקה אף פעם לא התפרצה לדעתי או השפיעה עליי. היא אמרה שהאימונים יכולים לקרוע לי את הטחול אם זה מאמץ ממש רציני.
יש לציין שהיו לי כמה קלקולי קיבה בשבועיים האחרונים, אז אולי חלק מהמדדים שונים מאשר הגוף שלי במצבו הנורמלי והתקין.
עשיתי בנוסף בדיקת אולטרסאונד לבטן (יש לי כאבים בצד שמאל כבר כשבועיים בהמשך לקלולי קיבה) ולא נמצאו שום ממצאים בעיתיים, הכל תקין לגמרי.
אשמח אם מישהו יוכל להתייחס לערכים שבטבלה ואם הם באמת בסדר כמו שהרופאה והטופס אומרים.
אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר קצת על מחלת הנשיקה וההגבלות שלה (אם יש כאלה) עליי או המשך אימונים ושאר דברים.
באופן כללי אפשר לאמר שאני בן אדם די בריא ואין לי מחלות או בעיות כיום או משהו שמגביל אותי מבחינה גופנית.
נערך לאחרונה: