הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון | unboxing prolab caffine

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
unboxing שלי לגבי הקפאין של פרולאב
אני ינסה כדור אחד האימון העצימות (האימון הכי כבד ) ועם לא יעורר ממש אני יעבור ל2 בשבוע

קישור :

http://www.youtube.com/watch?v=guyC...DvjVQa1PpcFPysP3EQ-Q32wz8g6VMWkhhFxDBUHj4z6g=

מי שרוצה את השם של האתר שיבקש בפרטי

לא ידעתי מה יהיה בחבילה השניה כי גם הזמנתי אמוניה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
3 אני לא חושב שאני ינסה אמרו לי אף פעם לא לנסות 3 אולי 2 אבל קודם אני יבדוק על כדור אחד

הממריץ הוותיק והמקובל ביותר הוא קפאין. כמות של 3-5 מ"ג לכל קילו של משקל גוף (180-300 מ"ג לספורטאי במשקל 60 ק"ג, לדוגמה), הנלקחת כחצי שעה עד שעה לפני האימון או התחרות יכולה לשפר ביצועים מסוימים, בוודאי בספורט משולב.
השפעת הקפאין מגיעה לשיאה בתוך שעה עד שעה וחצי ונמשכת מספר שעות. לכן, אלא אם האימון ארוך באופן חריג, ניתן להסתפק במנה אחת. גם במקרה של קפאין, "יותר" אינו בהכרח טוב יותר, בייחוד אם נלקח על קיבה ריקה.
באופן תיאורטי, הפסקת השימוש בקפאין מספר ימים לפני תחרות תגביר את ההשפעה שלו בזמן התחרות; בפועל, מי שמשתמש בקפאין על בסיס יומי לא ירצה לבצע הפסקה כזו, מפני שהוא יחווה כאבי ראש וירידה בביצועים בזמן ההפסקה ולכן היא אינה מומלצת.
ישנם סוגים רבים אחרים של ממריצים, שהידוע שבהם הוא אפדרין. רבים מהממריצים האלה נמצאים ברשימת החומרים האסורים לשימוש, וגם כאן, שימוש מופרז עלול לגרום להתכווצויות.
לפני השימוש בממריץ כזה או אחר, הספורטאי חייב לבדוק אם הוא נחשב חומר אסור לשימוש ולנסות אותו תחילה בתקופת האימונים, כדי לבדוק האם הוא חווה השפעות שליליות. מיותר לציין שלא כדאי לנסות מוצר חדש יומיים לפני תחרות חשובה.
ברוב המקרים אני ממליץ לספורטאים לדבוק בקפאין. למען האחידות בכמויות, אני מעדיף את השימוש בטבליות (שעל פי רוב זמינות בגדלים של 100-200 מ"ג), מפני שתכולת הקפאין במשקאות קפה משתנה בטווח רחב ממשקה למשקה, ומפני שכדי להגיע לצריכה המומלצת של 5 מ"ג לכל קילוגרם משקל גוף יש לשתות כמות עצומה של נוזלים.

קרדיט לקילוגרם כמובן
אז תקח נגיד מינון של 5 מיליגרם אתה שוקל כ120 אם אני לא טועה 120*5=600 מ"ג משמע 3 כדורים
כדור אחד לא ידגדג לך את ה***

כן אחי אני יודע. כן אני מציע לך לנסות בהתחלה 2 אני ממליץ לך לנסות גם לקחת 1.5 מ"ג ל-טירוזין עם הקפאין עליי זה השפיע נהדר ואתה מרגיש את האפקט של הקופאין יותר ארוך למשך האימון [זה המטרה של התוסף[ וגם לשלב עם זה איזה 3 תמרים יכול להיות מעולה אני הייתי עושה ככה משהו פצצה אבל עכשיו בחיטוב אני לא יכול להרשות לעצמי אפילו תמר :(

• פותח/ת השרשור
ל-טירוזין לא נראה לי אני יוסיף בגלל שאני לא מכיר את התוסף ואני כולה בן 16 אני לא אוהב לערבב חומרים אני לא מומחה בזה אני מפחד שזה יפגע בי
וגם עד שההורים שלי נתנו לי להזמין קפאין יצא לי הלב מהמקום כמה נסיתי לשכנע אותם בסוף הסכימו והזמנתי אז ל-טרוזין לא יתנו לי

אני גם בן 16 ואני לוקח עם לטירוזין ולא קרה לי כלום וקיבלתי אתמול תוצאות של בדיקות דם והכל יצא תקין אז אין לך ממה לפחד
ואתה יכול להוציא ויזה נטען ולקנות לך מה שבא לך בלי להסתמך על ההורים

ל-טירוזין לא נראה לי אני יוסיף בגלל שאני לא מכיר את התוסף ואני כולה בן 16 אני לא אוהב לערבב חומרים אני לא מומחה בזה אני מפחד שזה יפגע בי
וגם עד שההורים שלי נתנו לי להזמין קפאין יצא לי הלב מהמקום כמה נסיתי לשכנע אותם בסוף הסכימו והזמנתי אז ל-טרוזין לא יתנו לי
L-tyrosine היא חומצת אמינו, אם היא הייתה מזיקה אז כבר מזמן היית מת או לפחות מרגיש את הנזק מכיוון שהיא נמצאת ברוב המאכלים העשירים בחלבון.
וכדור אחד של קפאין אמור להספיק לך. לגבי הטירוזין, תיקח אם בא לך, אני לא חושב שההבדל הוא מאוד משמעותי.

• פותח/ת השרשור
אני יוותר על העונג של הטרוזין ימשיך עם הקפאין לבד ואני יתחיל עם כדור אחד של קפאין ונתקדם עם זה ישפיע טוב אין צורך ביותר עם לא אז אני יוסיף עוד כדור או חצי כדור

כדור של 200 מ"ג יכול בהחלט להשפיע עליו, בדיוק כמו ששלושה כדורים יכולים לא להשפיע עליו בכלל. זה תלוי בצריכת הקפאין שלו ממקורות אחרים (קפה/תה/קולה וכו').

עדיף להתחיל ממינון נמוך מאשר מינון גבוה, תמיד אפשר להעלות את המינון אח"כ.

• פותח/ת השרשור
שותה נס פעם ביום אבל בזמן הזה יותר כי קנו מכונת קפה לבית X:[/QUOTE]

נערך לאחרונה:
קח כדור אחד, 2 זה מיותר ובטח ש-3.
לא צריך לקפוץ מעל הפופיק, תתחיל בקטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית