נק' מוניטין:
1,215
- 1,451
- 646
הם יותר מדוללים מאשר במהלך היום אם אתה אוכל רגיל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי דעתי, פשוט לא לאכול עד הצהריים בהתחלה קשה אבל אחר כך מתרגלים וזה מוריד קלוריות של ארוחת בוקר (ואולי זה נשמע מטומטם אבל אני רואה בזה משהו)אוקיי חברים, חקרתי את הנושא ומצאתי שמדובר בתיאוריה שהעלה תזונאי בשם ג'ון בראדי ואושר חקר אותה. לא מצאתי קישור למחקר.
בנוסף נתקלתי בהמון מחקרים שטענו שהתוצאות לא חד משמעיות וישנם עוד המון פרמטרים שהוא פחות התחשב כמו מצב התחלתי של הנחקרים, גנטיקה ועוד מספר גורמים שלא התעמקתי בהם.
לעומת זאת ישנם מאמנים רבים שתמכו בזה בעקבות הצלחה על מתאמנים ולכן אני חושב א. שכל אחד יעשה מה שנראה בעיניו. ב. שבכל מקרה לא אמור להיות נזק כתוצאה מכך למתנגדים.
מסקנה אישית שלי: אני הולך לפי זה כבר תקופה של שנה וחצי ולא רק שלא חשתי בשינוי לרעה אלא הריכוז שלי עלה והעייפות פחתה.
ולא, זה לא כדי להוכיח שזה טוב.
רק בגלל התגובות האלו אני חיי 🤣🤣אבל יוסי קלמנוביץ׳ אמר, והוא סוס וסמכות.
אני מחפש את המקור. דיברתי עם יוסי בזמנו והוא אמר לי שחוקר תזונה מאוד גדול הגיע למסקנה הזו על פי מחקר ענק שהוא עשה.
אבל במיילים שלו שהוא מוציא לציבור הוא לא ציין רפרנס ואני לא זוכר את השם של החוקר.
ליצן ידוע ברשת.
האנשים שבאמת מבינים משהו מהחיים שלהם יודעים שהוא חרטטן מדופלם.
ועם מה שבחרת להגיב לא חשבת גם להוסיף טענה או נימוק? אתה יוצא פה הליצן היחידי שלא יודע להתבטא ולתת הסברים, אתה קורא למישהו ליצן אז תסביר למה ותתן את דעתך
תקשיב יש פה חטא כפול:אתה מדבר על ג'ון קיפר ואין ספק שמומלץ להקשיב לו ולא לכל הליצנים פה שמגיבים שדור הוא ליצן וכנראה הם בעצמם צריכים לעשות קצת שיעורי בית, לעצמם ולאגו שלהם
אנשים שיש להם חשבון חדש מחפשים לרשום הודעות.. לא יודע למה באמת להקפיץ נושא ישן אבל, בסדר.תקשיב יש פה חטא כפול:
אתה גם מגן על הליצן הזה ואתה גם מקפיץ נושא של מעלה משלוש שנים .
אחי אם אתה כבר סתם כותב דברים שיהיה לך הודעות לפחות שיהיה דברים עניינים
חחח הייתי צריך לשלוח הודעה פרטיתאחי אם אתה כבר סתם כותב דברים שיהיה לך הודעות לפחות שיהיה דברים עניינים