הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי אחרי אימון משקולות

Kofiko-PL

משתמש מתחיל
198
9
נק' מוניטין:
21
198
9
האם לעשות 15-20 דקות אירובי אחרי אימון משקולות "הורס"\"שורף" את מה שעשיתי באימון משקולות?
או שזה סתם עוד מיתוס?
אני שואל כי אני בחיטוב אם זה משנה בתוכנית FBW 3 פעמים בשבוע.

מיתוס
אני גם שמעתי את השמועה הזאת שאירובי אחרי אנאירובי גורם לשריפת שומן מוגברת כי מע' הגליקוגן ריקה..לא יודע כמה זה אמין

לא הורס כלום , מקובל לעשות קצת ארובי אחרי אימון משקולות במקום לפנות יום במיוחד לזה , לך על זה ארובי יותר חשוב מאימון משקולות וחשוב לשמר.

• פותח/ת השרשור
מיתוסאני גם שמעתי את השמועה הזאת שאירובי אחרי אנאירובי גורם לשריפת שומן מוגברת כי מע' הגליקוגן ריקה..לא יודע כמה זה אמין
השאלה שלי אם זה "הורס" את מה שעשיתי באימון משקולות

מיתוס
אני גם שמעתי את השמועה הזאת שאירובי אחרי אנאירובי גורם לשריפת שומן מוגברת כי מע' הגליקוגן ריקה..לא יודע כמה זה אמין

מיתוס אולי לשריפת שומן
אבל כאשר מגיעים לאירובי אחרי אנארובי ברוב המקרים אתה מגיע בדופק הרבה יותר גובה ככה שלא צריך לעשות עצימות כולכך גבוהה כדי לעלות את הדופק
מאשר שאתה מגיע לעשות רק אירובי או לפני

מצד שני יש גם תקטע של הרמות קורטיזול באימון משקולות שצריך לאכול אחרי אימון מכיוון שאם לא אוכלים משו הרמת קורטיזול עולה יותר מדיי וגורמת להרס שריר
אני לא יודע אם זה חרטא או מיתוס אני אומר את זה בתור סוג של שאלה אם זה נכון או לא ?

השאלה שלי אם זה "הורס" את מה שעשיתי באימון משקולות
לא זה לא הורס כלום

מיתוס אולי לשריפת שומן
אבל כאשר מגיעים לאירובי אחרי אנארובי ברוב המקרים אתה מגיע בדופק הרבה יותר גובה ככה שלא צריך לעשות עצימות כולכך גבוהה כדי לעלות את הדופק
מאשר שאתה מגיע לעשות רק אירובי או לפני
ו...?,זה עניין של דקה עד שתגיע לדופק הרצוי אם תתחיל אירובי בלי אנאירובי לפני.
אני בטוח שמתי שאתה מסיים את האנאירובי אתה לא זורק את המשקולות על הרצפה ורץ להליכון כדי להספיק.

לא זה לא הורס כלום

ו...?,זה עניין של דקה עד שתגיע לדופק הרצוי אם תתחיל אירובי בלי אנאירובי לפני.
אני בטוח שמתי שאתה מסיים את האנאירובי אתה לא זורק את המשקולות על הרצפה ורץ להליכון כדי להספיק.

לא הבנת את הנקודה..גם בלי אנארובי אתה תגיע לדופק הרצוי אבל אולי יהיה לך יותר קשה לשמור עליו ואירובי יהיה יותר עצים.מאשר שאחרי אנאורבי הדופק יהיה יותר גבוה בכול זמן האירובי+האירובי לא יצטרך להיות עצים כמו שתגיע רק לאירובי

לא הבנת את הנקודה..גם בלי אנארובי אתה תגיע לדופק הרצוי אבל אולי יהיה לך יותר קשה לשמור עליו ואירובי יהיה יותר עצים.מאשר שאחרי אנאורבי הדופק יהיה יותר גבוה בכול זמן האירובי+האירובי לא יצטרך להיות עצים כמו שתגיע רק לאירובי
אני מבין את הראש לך
אבל,בוא נעשה משהו כזה,אחרי האימון,תתארגן לאירובי ושניה אחרי שאתה עולה להליכון ותבדוק את הדופק שלך.אתה תראה שהוא לא כזה גבוה מהנורמה.
שמע יכול להיות שגם יהיה לך קשה יותר באירובי כי הגוף שלך תשוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית