הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תפריט

• פותח/ת השרשור Cricel
  • פורסם בתאריך

Cricel

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
-50
8
0
אוקיי עשיתי את החישובים, ואני אמור לאכול 140 גרם חלבון, מישהו יודע איך משלבים את זה עם אוכל? כלומר כמה ביצים קשות אני צריך לאכול וכו'?

• פותח/ת השרשור
הנתונים שלי הם לא עניינך, אני חשבתי כמו שצריך וכמו שאמרו לי, ויצא לי כמה משתנים אחד מהם הוא החלבון.
מה שלא הבנתי זה נגיד אני צריך 140 גרם חלבון. ובביצה יש 88 קלוריות ו7 חלבונים, זאת אומרת שאני צריך להשלים ל2 ביצים ביום?

הנתונים שלי הם לא עניינך, אני חשבתי כמו שצריך וכמו שאמרו לי, ויצא לי כמה משתנים אחד מהם הוא החלבון.
מה שלא הבנתי זה נגיד אני צריך 140 גרם חלבון. ובביצה יש 88 קלוריות ו7 חלבונים, זאת אומרת שאני צריך להשלים ל2 ביצים ביום?
אתה רציני יחתיכת #$@$ מנסים לעזור לך 😣😣
ובקשר לחלבון אתה יכול לאכול כל מיני מאכלים למשל:
קופסאת טונה
2ביצים
200 גרם חזה עוף
חצי גבינה לבנה
2 פרוסות גבינה צהובה
סקופ חלבון
ויש לך 140 חלבון

תלמד לדבר,אף אחד לא חייב לך טובות ורק באים לעזור לך
פעם הבאה תשאל את השאלה הזאת באשכול השאלות המפגרות

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאתה מנסה לעזור לי, ולכן אני מכבד את זה, אבל ראית שענית לי בלי לדעת נתונים. תודה בכל מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית