עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאמא שלך צודקת 😃 בארץ יש את חיידק הסלמונלה ויש חשש יותר גבוה שהוא נמצא בביצים בארץ ולכן הבישול הורג את החיידק גם לי איך אין לבסס את זה כעובדה אבל זה מה שאני יודע מכולבטקעד כמה שאני יודע את הביצים בארץ בכלל לא מומלץ לאכול לא מוכנות.
אין לי על מה לבסס לך את זה בתור עובדה, זה משהו שאמא שלי אומרת ולא התעמקתי בנושא.
כשהייתי קטן הייתי אוכל ביצה חצי מבושלת, שאתה שובר אותה למעלה ואוכל עם כפית את התכולה, זה היה עוד באוקראינה.😃
כשנזכרתי בזה פה ורציתי להזכר בטעם, אמא שלי אמרה שהביצים שיש פה זה לא אותו הדבר ולא מומלץ.
הוא מדבר על הצהוב כשהוא לא מוכן עד הסוף.כמה מותר לא יודע, אני אוכל סביבות 12 ואפילו יותר והבדיקות טובות.
הוא מדבר על הצהוב כשהוא לא מוכן עד הסוף.
זה שאפשר לאכול מלא ביצים מוכנות כבר ידוע.
יש לך מאמר או איזה שהיא ביסוס למידע או שאתה עוד מאמן בחדר כושראתם בכלל לא מבינים איזה נזק אתם עושים לעצמכם...
עם או בלי מחלה תורשתית, עם כזו כמות של כולסטרול, אתם תפתחו בעייה כזאת.
קרא מה הוא רשם בכותרת
אין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר.אתם בכלל לא מבינים איזה נזק אתם עושים לעצמכם...
עם או בלי מחלה תורשתית, עם כזו כמות של כולסטרול, אתם תפתחו בעייה כזאת.
כן כי זה שהוא מביא סירטון זה מוכיח משהו.
אני יכול להביא לך אדם שאומר שהדת היא נכונה. נו אז?
אתה יודע גם אם אין לנו שום סירטונים/רפרנסים איזו הוכחה יש לך שזה באמת לא טוב?כן כי זה שהוא מביא סירטון זה מוכיח משהו.
חובת ההוכחה היא עליך. בינתיים אתה רק מזיין את המוח בלי להוכיח את הטענה שלך.כן כי זה שהוא מביא סירטון זה מוכיח משהו.