הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של שנה ו 19 ק"ג

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
התחלה 56-7 קג.jpg 30616_1408046374115_1621128829_1000957_8183101_n.jpg

בשתי תמונות הראשונות אני סביבות 56-7 ק"ג ובשאר התמונות אני 74 קילו התמונות אחרי צולמו בשנה וחודש לאימונים בערך...
בהתחלה עשיתי אימוני ליצנות (חוסר ידע) ואז עברתי קצת ל AB (כיום רואה את זה כטעות) ובחצי שנה האחרונה אני מתאמן בלינארית 5X5
13 חודשים 74 קג.jpg 13 חודש 74 קג.jpg 74 קג 13 חודש.jpg
בגדול הטעות המרכזית שלי שלא התחלתי ישר SS מחוסר ידע אבל לא נורא אי אפשר להשיב את הנעשה...
התקדמות משקלי עבודה:
דדליפט (ארבעה חודשים עבודה) 60 -145 לחמישייה
סקוואט- 30- 130
בנץ' - מוט ריק- 100
פרס- מוט ריק - 65 (בקרוב 70 לסינגל)
חתירה דאמבל- 8 - 55
ולאחרונה התחלתי קצת קלין אנד ג'רק אבל אני מתרגל את הטכניקה אז המשקל לא מעניין.

אשמח לקבל ביקורת, תודה =]

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתקדמות יש סרטונים לשיאים האלה שאתה טוען ?

תודה גבר,
אממ יש לי דדליפט מלפני חודש

140 לצמד אבל זה מלפני חודש היום זה כמו שכתבתי 145... זה מה שיש לי כרגע שתהיה לי הזדמנות אני אצלם עוד דברים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמו שחשבתי אחי הטכניקה שלך לא טובה אתה צריך לעשות ריסט ולעבוד עליה אתה סתם פוגע בעצמך צלם את כל התרגילים המורכבים שלך ותעלה לפורום פאוורליפטינג לביקורת

• פותח/ת השרשור
כמו שחשבתי אחי הטכניקה שלך לא טובה אתה צריך לעשות ריסט ולעבוד עליה אתה סתם פוגע בעצמך צלם את כל התרגילים המורכבים שלך ותעלה לפורום פאוורליפטינג לביקורת

הטכניקה שלי בסרטון יצאה לא טובה בגלל שהייתי עם נעליים גבוהות אבל בדרך כלל אני עושה את זה יחף אז זה נראה הרבה יותר טוב וכשיצא לי אני אצלם.

פרס ובנץ לחמשיות ?
בלי קשר כל הכבוד

פרס ל 5 בנץ' 3
תודה רבה!
תצלם את הקלין אנד ג'רק שלך ותעלה לפורום.

סבבה, רק לפני שבוע התחלתי לתרגל אני עדיין מסתבך איתו קצת אני אשתדל לצלם באימונים הקרובים

כל הכבוד, אבל הטכניקה של הדדליפט גרועה מאוד.

נעליים גבוהות זה חירבן לי את כל הדדליפט בדרך כלל נראה יותר טוב אבל אני אצלם שוב...
ותודה

קודם כל צריך להגיד כל הכבוד על השינוי.

עכשיו כמה נקודות שחשוב לי לציין
1)תעלה סרטוני טכניקה כי הדדליפט לא יפה תעלה גם דדליפט בלי נעלים שנראה איך הוא... (סרטוני טכניקה של כל התרגילים)
2)המלצה שלי במסה הבאה לעשות טקסס כי אז אתה גם תתקדם בכוח אבל גם תקבל קצת יותר נפח לתוכנית שיכניס לגוף שלך קצת יותר נפח כי בינתיים ביחס לכוח שלך אתה קטן ואפילו מאוד.
(עם אתה לא בטוח לגבי איך הטקסס נראת אז תשאל אותי בפרטי ואני יגיד לך איך...)

שמע אתה םצעת את עצמך לא מזמן בגב, לא בקטע רע, אבל לא הייתי ממש מקבל ממך עצות לגבי דדליפט.

• פותח/ת השרשור
קודם כל צריך להגיד כל הכבוד על השינוי.

עכשיו כמה נקודות שחשוב לי לציין
1)תעלה סרטוני טכניקה כי הדדליפט לא יפה תעלה גם דדליפט בלי נעלים שנראה איך הוא... (סרטוני טכניקה של כל התרגילים)
2)המלצה שלי במסה הבאה לעשות טקסס כי אז אתה גם תתקדם בכוח אבל גם תקבל קצת יותר נפח לתוכנית שיכניס לגוף שלך קצת יותר נפח כי בינתיים ביחס לכוח שלך אתה קטן ואפילו מאוד.
(עם אתה לא בטוח לגבי איך הטקסס נראת אז תשאל אותי בפרטי ואני יגיד לך איך...)

עשיתי גם טקסס ואני מעדיף להסתכל על זה שאני יותר חזק לגודל שלי... האמת בזמן האחרון פחות מעניין אותי נפח יותר מעניין אותי להעלות משקלי עבודה

שמע אתה םצעת את עצמך לא מזמן בגב, לא בקטע רע, אבל לא הייתי ממש מקבל ממך עצות לגבי דדליפט.

אני או ההוא שמעלייך? לא פצעתי את הגב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית