נק' מוניטין:
548
- 836
- 1
הבנתי שאפשר להיות במאזן קלורי שלילי ולאבד אחוזי שומן 🤘 .אז למה צריך להוריד פחממות :(, בסוף זה יתן תוצאה יותר מהירה? למה?
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לשמוע איך זה אפשרי?הבנתי שאפשר להיות במאזן קלורי חיובי ולאבד אחוזי שומן 🤘
אפשר לשמוע איך זה אפשרי?
ושאסור לרדת עד הסוף בסקוואט אלא רק עד 90 מעלות אחרת .... כיסא גלגלים בגיל 30 בדוקבטח המדריך כושר שלו אמר לו את זה בנוסף לזה שעדיף לעבוד בסמית משין
ושאסור לרדת עד הסוף בסקוואט אלא רק עד 90 מעלות אחרת .... כיסא גלגלים בגיל 30 בדוק
אה ומהדריך כושר שלי אמר לי שאני צריך לעשות דדליפט עם רגליים ישרות בלי לכופף בירכיים facepalm
נוו מה אתם רציניים אתם יכולים להבין לבד כבר שהוא התכוון למאזן שלילי פשוט דל שומן במקום דל פחמימה
והקטע זה שבדל פחמימה הגוף נכנס למצב של קטוזיס ומייעל את שריפת השומן למרות שיש אנשים שלא מגיבים טוב למצב של קטוזיס ומרגישים חולשה כללית חזקה מדיי ולכן ההמלצה לאותם אנשים זה להעלות פחמימה ולהוריד קצת שומן
מצב בו מע' הגליקוגן ריקה והגוף משתמש ישירות בשומן כאנרגיה.*****שלילי***** כל כך קשה להבין?
תודה על התגובה, ישמח אם תסביר מה זה מצב קטוזיס?
מצב בו מע' הגליקוגן ריקה והגוף משתמש ישירות בשומן כאנרגיה.
תשמע פותח הפוסט
אני ראיתי תוצאות טובות כל עוד הפחמימה הייתה נמוכה יותר אפילו ברמה של AD,ואני דוגל בדל פחמימה
אבל,להיות במאזן קלורי חיובי ולהוריד א.ש יכול לקרות רק למתאמן מתחיל וקשה לי להאמין שיכול להיות כזה מצב אצל מתאמן בעבר את החצי שנה בחד"כ.
תקנו אותי אם אני טועה על מה שאמרתי עכשיו.
ז
לגבי חיטוב אפילו על 200 גרם פחמימה ראיתי תוצאות יפות דווקא וירידה גדולה או איך שלייל מסביר את זה : כל דיאטה שהיא לא מפגרת (גרעון קלורי מוגזם וכל הדיאטות המוזרות שנשים ממציאות) תביא אותך בקלות לאחוז שומן 13-18 אבל לרדת מה-13 אחוז מומלץ יותר לעשות דל פחמימה כדי לרדת בשומן ושהשריר ייפגע כמה שפחות
לגבי חיטוב אפילו על 200 גרם פחמימה ראיתי תוצאות יפות דווקא וירידה גדולה או איך שלייל מסביר את זה : כל דיאטה שהיא לא מפגרת (גרעון קלורי מוגזם וכל הדיאטות המוזרות שנשים ממציאות) תביא אותך בקלות לאחוז שומן 13-18 אבל לרדת מה-13 אחוז מומלץ יותר לעשות דל פחמימה כדי לרדת בשומן ושהשריר ייפגע כמה שפחות
אני אשמח לקבל ציטוט של לייל בהקשר הזה או את הרפרנס שלו. בעיקר את החלק המודגש.
לגבי הדיאטה אני לא מוצא הבדל לגבי ירידה בא.ש אם דיאטה דלת פחמימה או דיאטה רגילה.
בדיאטה דלת פחמימה הגוף אוגר פחות נוזלים והחיטוב בולט יותר.
אז בעצם כשאני על דל פחממה שריר נפגע פחות? תמיד חשבתי שזה הפוך בגלל שמאגרי גלוקוגן אינם מלאים, אתה יכול להסביר בבקשה.
אני לא מדבר על ריקון מלא של מאגרי גליקוגן בלי פחמימה בכלל כי במצב כזה השריר כמו שאמרת כן ייפגע מדובר על דל פחמימה פשוט פחות מ-100 גרם פחמימה בסביבות ה-50 ככה כדי שהגוף ייכנס למצב של קטוזיס אלא אם כן אתה לא מגיב טוב למצב הזה וההמלצה היא להעלות פחמימה ל-100 גרם
אבל כעיקרון הגוף צריך מאגרי גליקוגן ברמה מסויימת כדי לשרוף שומן ומצד שני אנחנו רוצים להכניס כמה שפחות פחמימה כדי שהגוף יעדיף להשתמש בשומן כמקור דלק עיקרי ובגלל זה עושים העמסת פחמימות כדי למלא מאגרי גליקוגן הזמנים של ההעמסות תלויים בכמה אתה על דל פחמימה ככל שאתי אם פחות פחמימה ככה תצטרך לעשות העמסה לעיתים קרובות יותר
לא באותם מילים בדיוק הוא רשם את זה באחד הספרים שלו ואם אני לא טועה הוא רשם את זה בספר שלו הדיאטה הקטוגנית אני לא מוצא את זה כרגע - אני אשמח שתגבה את ההודעות שלך בייחוד כשאתה מצוטט ממקור. כי יש הבדל מה נכתב ומה אתה טוען. המספרים שכתבת לא מגובים ע"י לייל. זה מטעה.
ראה הערה באדום.
לקטוזיס אין כל קשר לאיבוד שומן טוב יותר או פחות, זה מיתוס והבנה לקויה של כל התהליך.
אין באמת ייעול לדיאטות דלות בפחמימות על פני כאלו שאינן דלות בפחמימות. התורה מתחילה להיות שונה כאשר רוצים לרדת ל % שומן נמוך, שם נדרש לקצץ בקלוריות ואתה תיכנס לתפריט דל פחמימה תרצה או לא, אחרת הגירעון הקלורי לא יהיה מספיק גדול ולא תרד במשקל.