עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת שצ
עד מתי !?
איזה יום מחורבן לקום אליו
roei, נראה, עם הזמן יגיעו ההצעות.
Deus ex machina, ואתה מדבר ממש שטויות! אני מכיר המון אנשים מ"כושר קרבי" (הכנה לצבא) שהם אמרו אותו דבר כמוני, וקיבלו שייטת, אגוז, מטכ"ל.
reshos123, אתה לא יודע כבר כמה דיברתי עם בוגרי היחידות הללו, כמה שאלתי , כמה סיפרו לי.
חבר של אחי, שירת באגוז 4 שנים, סיפר לי על האוכל שהיה לו שם ועל החדר כושר (אתם לא יודעים איזה מסיבי הוא ניהיה).
עוד חצי שנה לכאסח, עד מתי נהיה במתח.
Deus ex machina, ואתה מדבר ממש שטויות! אני מכיר המון אנשים מ"כושר קרבי" (הכנה לצבא) שהם אמרו אותו דבר כמוני, וקיבלו שייטת, אגוז, מטכ"ל.
reshos123, אתה לא יודע כבר כמה דיברתי עם בוגרי היחידות הללו, כמה שאלתי , כמה סיפרו לי.
חבר של אחי, שירת באגוז 4 שנים, סיפר לי על האוכל שהיה לו שם ועל החדר כושר (אתם לא יודעים איזה מסיבי הוא ניהיה).
למה להוריד פרופיל? אם תגיע ליחסר גבעתי זה לא טוב? אם תוריד פרופיל ולא תצליח להוריד ל-64 אתה רק תאכל זין ותתקע בשיריון ובמקרה היותר גרוע בתותחנים.
מה הבעיה בתותחנים?
אתה מעדיף גבעתי על תותחנים? 🤡
מה הבעיה בגבעתי?
אין שום בעיה.
הוא פשוט מעדיף גבעתי על התותחנים וזה הבעיה.
אתה צריך לעבוד על כושר כללי, הייתי ממליץ קרוספיט (ואני לא סתם זורק כמו רובוט) כי בוחנים אותך על פרמטרים מאוד דומים, החל מכוח, זריזות אתלטיקה מהירות וסיבולת וזה א.ב בתכנית הזותגידו ילדודס אם אני רוצה להתקבל ליחידה מובחרת כגון שייטת או מטכ''ל כמה זמן לפני אני צריך לעבוד על הכושר האירובי שלי?
וזה למה?בואנה אתה פשוט ילד חוצפן ופעור
תגידו ילדודס אם אני רוצה להתקבל ליחידה מובחרת כגון שייטת או מטכ''ל כמה זמן לפני אני צריך לעבוד על הכושר האירובי שלי?
קודם כל אתה לא צריך להכניס את אגוז יחד עם שייטת ומטכ"ל באותה נשימה
מה שחבל ובשיא הכנות זה שאתה נשמע כמו אלה שבאים לעשות פוזה עם איפה שהם משרתים בצבא
בא לך לתרום וכמה שיותר? אני אומר לך מנסיון ובוודאות שבגדודים תורמים פי כמה מהסיירות ואוכלים שם פי 300 יותר חרא ועם זה אני בטוח שאף אחד לא יתווכח בכלל
זה שבסיירות יש וואסח ויוקרה והקצאות וכו' עם זה אין ויכוח, אבל העבודה הקשה באמת היא בגדוד.
הייתי בחדר כושר של אגוז כמה פעמים הוא דיח מאובזר ויש בו גם קצת פלזמות אם אני זוכר נכון
האוכל שם בכל מקרה חרא ברוב הימים.
ובחזרה לנושא המקורי, כל קוף יכול להתקבל לכל יחידה, יש טעויות ויש סטיית תקן, אבל רק הכי טובים מסיימים מסלול, וזה מה שחשוב.
להתחיל בלשחק במי יותר תורם זה מפגר(ובעיקר כי אין אחד כזה ) .
לא הייתי בגדוד ואני אומר את זה, ככה שאין לי אינטרס או משהו
זה לא משנה. כל אחד תורם בדרכו שלו. אם זה מטכ"ל ושייטת בחיסולים ממוקדים בחו"ל ואם זה שיריון בתפיסת קו בלבנון.