הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שירות צבאי [המשך דיון מאשכול בתמונות גולשי האתר שלא היה קשור לאשכול]

המטרה שלי זה לא לתרום כמה שיותר, המטרה שלי זה שיהיה לי שירות מעניין שזה אומר פעילויות צבאיות ממוקדות, מבצעי חיסול והצלה וכו'. אני יודע שיש לי את הכושר, המיומנות, הידע והסיבולת, אז למה לא בעצם?

אין בעיה, בכיף. הלוואי ותצליח. הקטע שאתה בא בגישה אם אני לא מצליח אז אני אלך להיות פקיד. אתה רוצה הרי לתרום לא? אני לא רואה איך עובד רס"ר\פקיד תורם יותר מלוחם בגדוד כלשהו.

אין בעיה, בכיף. הלוואי ותצליח. הקטע שאתה בא בגישה אם אני לא מצליח אז אני אלך להיות פקיד. אתה רוצה הרי לתרום לא? אני לא רואה איך עובד רס"ר\פקיד תורם יותר מלוחם בגדוד כלשהו.
כי אם אני אלך לגדוד אין לי סיכוי לשמור על כושר או להתאמן (ככה אמרו לי המון אנשים), לכן אם אני יהיה קל"ב יהיה לי זמן להתאמן (קשה לי עם העובדה שאני אצטרך לוותר על החדר כושר, זה הפך להיות חלק מהחיים שלי).

איך אנשים בוכים, הפך לחלק מהיים שלי, איך אתם מדברים כאילו אתם מתחרים באולימפיה ומחכים לשנה הבאה להתחרות, כאילו כולם פה מריצים סייקלים מטורפים, ומה לא עושים בשביל לא לרדת מה120 קילו על 5 אחוז שומן, ילדודס, במקרה הטוב אתם שוקלים כמו הקידבק שתקבלו בבקו''ם, תאבדו 6-5 קילו, ב3 שנים האלה, במקרה הכי גרוע, ואחרי הצבא, תחזירו אותם עם ריבית, כאילו wtf זה צבא, תתגיסו תתרמו תעשו מה שצריך, ותהנו הכי הרבה על הדרך אל תטרידו את עצמכם בשטיות, אוי אני ירד 2 קילו שריר, מזה נהייתם לי פה קוקסינל לואיס? הקוביות יעלמו !

וד''א אני מתגייס ב29 לחודש הזה, לנ''מ תגידו מה שתגידו אבל הדבר האחרון שמטריד אותי זה איבוד 2 קילו שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית