הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוריד נוזלים

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אני עליתי יחסית הרבה במשקל מאז שהתחלתי להתאמן ואני חושב שאני צברתי גם הרבה נוזלים , איך אני מוריד אותם ? [לא לגמרי כן אבל שהיה סביר ולא הרבה]

אחרי שאני עושה העמסת פח' אני עושה צום+חצי שעה-שעה של קפיצה בחבל
בסופו של דבר אני מזיע כמו מטורף בכל חלק בגוף ומרגיש שהכל ירד

אתה יכול להקטין פחמימה לכיוון האפס. למשך תקופה מסוימת אבל הנוזלים יחזרו יחד עם הפחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל הכל בלי מלח אבל אני אוכל הרבה מוצרי חלב...
אני עושה אירובי 3 פעמיים בשבוע ואני במסה כך שלא נירא לי מתאים עכשיו להוריד פחמימות

אתה יכול לעשות תקופה קצרה מאוד במהלך המסה, כלומר - הפסקה של שבוע-שבועיים עם גרעון קלורי קטן, אני מאמין שאתה תראה ירידה קטנה והכל. אבל למה לך לעשות את זה? , בכל מקרה, כשאתה מגדיל את ההכנסה הקלורית שלך וחוזר למסה אחרי התקופה הזאת הגוף סופח חזרה את הנוזלים. ככה שאם אתה רוצה כבר לראות שינוי משמעותי פשוט צא לחיטוב של חודש-חודשיים כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אין לי מה לעשות דיאטה ,תודה בכל מקרה אבל שאלה אחרונה אני כן יכול לעשות משו כדי לספוח פחות נוזלים בהמשך ? ואם כן על מה לשים דגש ?

תשתדל להמעיט כמה שיותר בנתרן [אבל לא להימנע לגמרי ] הייתי אומר לך כמו שאמרו למעלה להוריד בפחמימות אבל מכיון שאתה במאסה תוותר על זה ותמעיט רק בנתרן זה לפכות מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד דברים תחכה למישהו שמבין יותר אחד המנהלים או משו

אפשרי כמו שאמרתי להוריד פחמימה ועדיין ליהיות בפלוס קלורי.

• פותח/ת השרשור
נגיד אפשרי לעשות כזה דבר ?
RMR=1900

120 גרם חלבון
16 גם פחמימה
220 גרם שומן

סה''כ 2524 קלוריות

?זה הולך דבר כזה ? זה יכול להיות יעיל ואני יצלח לעלות כך במאסה ?

וכל כמה זמן לעשות העמסה ? אה והשומן צריך להיות רווי כמו בAD או אפשר שומן איכותי ?

16 ג' פחמימה אחי במסה? , לא נשמע הרעיון הכי טוב. כשהוא התכוון בלהוריד פחמימה, הוא לא התכוון לדבר דומה. הוא התכוון תוריד בכמה עשרות גרמים את כמות הפחמימה , למשל אני צורך 280-320 ג' פחמ' ליום במסה, אז אם אני רוצה טיפה יותר לקצץ אני אוריד לכיוון 220-250. לא פחות.

• פותח/ת השרשור
אה אוקי אז נגיד לעשות:
250 גרם פחמימה
120 גרם חלבון
וכול השאר משומן
שיצאה 500 קלוריות ב פלוס קלורי בערך זה טוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית