הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליפים ל30 גרם חלבון

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
התפריט שלי קבוע כל הזמן , אני מעוניין לגוון בעיקר בחלבונים שלי,זה מה שאני אוכל :
200 גרם חזה עוף , קוטג שלם , שתי ביצים בבוקר , טונה , גבינה צהובה ,

אילו מקורות עשירים בחלבון יש בנוסף לאלו ,אני רוצה להגיע למקסימום של ה30 גרם בכל ארוחה יש רעיונות ?

איזה לחם זה אחי ?

לגבי האבקות חלבון אני שותה פעמיים ביום

לחם בראשית לחם חום כזה מלא 1.4 קילו תחפש בסופר ערכים ממש טובים לדעתי 14 וחצי גרם פחמימה ו13 וחצי חלבון ל100 גרם ואם אתה בחיטוב יש לך טחינה עם ערכים ממש טובים לחיטוב 60 גרם שומן איכותי 27 גרם חלבון (משו באיזור) ורק 10 גרם פחמימה ל100 גרם טחינה גולמית-לא מוכנה וזה הולך ממש טוב עם סלט וגם משביע לדעתי

• פותח/ת השרשור
לחם בראשית לחם חום כזה מלא 1.4 קילו תחפש בסופר ערכים ממש טובים לדעתי 14 וחצי גרם פחמימה ו13 וחצי חלבון ל100 גרם ואם אתה בחיטוב יש לך טחינה עם ערכים ממש טובים לחיטוב 60 גרם שומן איכותי 27 גרם חלבון (משו באיזור) ורק 10 גרם פחמימה ל100 גרם טחינה גולמית-לא מוכנה וזה הולך ממש טוב עם סלט וגם משביע לדעתי
אלך על הטחינה אני פשוט חולה על טחינה 😃 תודה

יש דיונונים(סקווידים/kallamar) ופרות ים, דרך עגב לגבי דיונונים יש בהם קרוב ל70 גרם של חלבון ל100 גרם, אבל מצד שני אני אישית מצאתי אותם רק בגרסה מלוחה כך שזה לא הכי בריא לאכול אותם באופן קבוע.
אפשר לרכוש אותם בחנויות של רוסים(בצורה של חטיף או במשקל שזה בכלל נדיר). לא מצאתי בסופרים רגילים עד עכשיו.

נערך לאחרונה:
יש דיונונים(סקווידים/kallamar) ופרות ים, דרך עגב לגבי דיונונים יש בהם קרוב ל70 גרם של חלבון ל100 גרם, אבל מצד שני אני אישית מצאתי אותם רק בגרסה מלוחה כך שזה לא הכי בריא לאכול אותם באופן קבוע.
אפשר לרכוש אותם בחנויות של רוסים(בצורה של חטיף או במשקל שזה בכלל נדיר). לא מצאתי בסופרים רגילים עד עכשיו.

חחחח מן הסתם שלא יהיה את זה בסופר רגיל אולי בטיב טעם
וואי איזה חרא שזה לא כשר ..... 70 גרם חלבון ל100 גרם ?!?!??! דרך אגב זה טעים בכלל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית