הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי גו תחתון

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
עם כל הידע שיש לי לא הצלחתי למצוא תרגיל מוצלח לגו תחתון , הדד ליפט מפרק לי את הגב הפסקתי איתו לגמרי ,
חוץ מהתרגילים הבסיסיים שאני מכיר לגב תחתון , יש למישהו הצעות לתרגילים יעילים לגב תחתון ?
אני חייב לחזק אותו כמו שצריך .

בדדליפט לא מפרק גבים זה לא התפקיד שלו כנראה שאתה עשית אותו עם טכניקה שגוייה תצלם את בדדליפט שלך ותעלה לבדיקת טכניקה ניחוש שלי יש לך טכניקה לא טובה
יש לך לחיזוק הזוקפים את התרגיל GM

good morning זו לא בדיוק הצעה נפלאה לבן אדם שלא יודע לעשות דדליפט. והסרטון הזה דבילי.

• פותח/ת השרשור
סרטון נחמד אני חושב שאתחיל בתרגיל סופרמן חזק ואולי את תרגיל הגוד מורנינג אחר כך .

good morning זו לא בדיוק הצעה נפלאה לבן אדם שלא יודע לעשות דדליפט. והסרטון הזה דבילי.
דבר ראשון הצעתי לו לשפר את הטכניקה בדדליפט ולהעלות אותה לפה לבדיקה
דבר שני מה רע בסרטון הוא רק רצה לראות איך התרגיל נראה

עם כל הידע שיש לי לא הצלחתי למצוא תרגיל מוצלח לגו תחתון , הדד ליפט מפרק לי את הגב הפסקתי איתו לגמרי ,
חוץ מהתרגילים הבסיסיים שאני מכיר לגב תחתון , יש למישהו הצעות לתרגילים יעילים לגב תחתון ?
אני חייב לחזק אותו כמו שצריך .

יש שלוש אפשרויות לכאבים:
1. הזוקפים שלך חלשים.
2. הטכניקה של הדדליפט שלך גרוע.
3. הזוקפים שלך חלשים והטכניקה שלך גרועה.

אם הטכניקה בסדר זה פשוט עניין של קצת זמן עד שהזוקפים יתחזקו.

בקיצור- תעלה סרטון של הטכניקה של הדדליפט לפני שאתה מחפש להחליף אותו בכל מיני תרגילים שלא יהיו לך יעילים עכשיו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית