הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג | Texas Method עם הדגשה לדדליפט

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
תוספים:
2 כדורי קפאין לפני אימון עצימות
קונה עכשיו ויטמין A

נתונים:
בן 16
1.90
128KG

לוג:

אימון ראשון ווליום/נפח-

(70%) Deadlift 5x5 175KG
(90%) Squat 5x5 140KG
(90%) Bench Press 5x5 80KG

אימון התאוששות -

(70%) Deadlift 1x5 175KG
(90%) Deadlift 1x3 225KG
(80%) Squat 3x5 120KG
(100%) Bent Over Raw 3x8 100KG סגנון פנדלי

אימון עצימות -

(60%) Deadlift 1x6 150KG
(80%) Deadlift 1x3 200KG
(100%) Deadlift 1x1 255KG
(90%) Squat 1x5 160KG
(90%) Bench Press 1x5 85KG

אירובי יום שישי

40דק' (על מהירות שאני יוכל לדבר אבל יהיה לי קשה)

הערות:

1.לא לשאול למה אני צריך ויטמין A אני פשוט צריך.
2.אני לא הולך לשנות את התכנית , אני צריך לשנות את הב'נצ והסקוואט בפעם הבאה שעזרא יבוא.
3.האירובי בשישי זה בגלל שלא יוצא לי לרוץ כול השבוע בכלל בגלל שפרשתי מכדורסל אחרי 9 שנים לטובת PL .
4.עם צריך אני יוותר על כמה חזרות מהסטים באימון עצימות בגלל שאני חייב להצליח ב 1x1 100% DL
5.פעם בכמה זמן אני יעשה ריסט לsquat וbench כדי שאני לא ייחלש בהם יתר על המידה .
6.מבקש שבתגובות בלי הערות מיותרות עזרא רג'ואן ישב איתי וייעץ לי מה לעשות כי הוא מכיר אותי ואת היכולות שלי ומה המטרה שלי.

דדליפט 3 פעמים בשבוע ? אתה מזוכיסט !!!
צילמת אחי משהו לטכניקה?
אני יודע שאתה רוצה שלא ישאלו אבל למה לך לקנות ויטמין A בנפרד ולא פשוט לקנות מולטי ויטמין כמו טווינלאב שהוא זול ואמין ויש בו ויטמין A בכמות מספקת?

אני לא חושב שהזוקפים שלך יצליחו להתאושש, ואין לי מושג מי זה עזרא.
אם אני הייתי עושה תוכנית עם דגש לדדליפט דבר ראשון הייתי רואה מה הCarryover שיש לי מSLDL/RDL/Rack pulls/halting DL/speed DL ודדליפט על פלטה (בהנחה שבכלל הייתי מצליח להיכנס לסטאפ) ובהתאם לכך משלב את חלקם בתוכנית.
יש לי הרגשה שאתה תגלה מהר מאוד אם התוכנית עובדת או לא,בהצלחה בכל אופן - אני אעקוב.

נערך לאחרונה:
התוכנית מטומטמת
מי עושה סקוואט אחרי דדליפט ועוד שניהם 5X5
ומי הולך כל שבוע על RM1 בדדליפט ?

• פותח/ת השרשור
התוכנית מטומטמת
מי עושה סקוואט אחרי דדליפט ועוד שניהם 5X5
ומי הולך כל שבוע על RM1 בדדליפט ?

תשמע נצא בהנחה שאתה חושב שאתה מבין הכי טוב בעולם התשובה שלי לכול המתחכמים למיניהם הבן אדם פשוט אמר לי שתוסיפו אותו בפייסבוק עם יש לכם טענות לגבי התכנית שהוא נתן לי
תוסיף אותו בפייסבוק ותתווכח אתו על התכנית לי אין כוח להסביר. השם שלו זה עזרא ezra רג'ואן rajuan

קישור http://www.facebook.com/profile.php?id=100000702977309 אבל הוא שומר שבת אז תוסיף אותו במוצ''ש או בראשון
לשמחתי אחרי שמאור זרדז אמר לי שהוא לא מבין בPL ולא רציתי להתאמן עם אורן ארצי מסיבותיי וכבר עזרא הוכיח לי בעבר שיש על מי לסמוך כי התכניות שלו עובדות.. לא רציתי לחפור לו לגבי כי הוא מספיק עמוס ובא בשעות לא נוחות ממש ולא נעים אז בכול זאת יש לי על מי לסמוך ולשאול ולבקש תכנית שהוא גם היה ליפטר לשעבר. הוא מייעץ לי כמה שהוא יכול.
בעיקר התכנית שהוא נתן לי חודש לפני התחרות והשתפרתי אתה הרבה רק שעכשיו אני עושה את הטקסס הזה. עזרא לא מאכזב אף פעם. עוד טענות 😃 ?

אני לא חושב שהזוקפים שלך יצליחו להתאושש, ואין לי מושג מי זה עזרא.
אם אני הייתי עושה תוכנית עם דגש לדדליפט דבר ראשון הייתי רואה מה הCarryover שיש לי מSLDL/RDL/Rack pulls/halting DL/speed DL ודדליפט על פלטה (בהנחה שבכלל הייתי מצליח להיכנס לסטאפ) ובהתאם לכך משלב את חלקם בתוכנית.
יש לי הרגשה שאתה תגלה מהר מאוד אם התוכנית עובדת או לא,בהצלחה בכל אופן - אני אעקוב.

הבן אדם יודע את הנתונים שלי,את ההישגים שלי,את המטרה שלי, הוא הguide הכי טוב שיכולתי לבקש לדעתי. והוא עוד היה ליפטר אז אני בכלל שמח.
נחיה ונראה עם נגלה או לא היא תעבוד אני בטוח... שמתי לב שההתאוששות שלי מהירה, אז אני כמעט בטוח שהתכנית תהיה לי טובה. חוץ מזה זה לא כזה עומד כמו שאתם אומרים וחושבים

נערך לאחרונה:
קודם כל אני לא מבין הכי טוב בעולם בכלל לא, ההמלצות שלי על בסיס חומר שקראתי (בעיקר של ריפ/ביל סטאר ועוד) ועל בסיס של מתאמנים שלי
לגבי תוצאות של המתאמנים שלי זה להביא מתאמן שלא ביצע סקוואט ב 5 חודשים ל 215 לסינגל
ועוד כמה מתאמנים שלא התאמנו וב 3-4 חודשים הגיעו ל 150 סקוואט 3X5
אני יוצא שאתה כותב בפורום כדי ללמוד וכדי שנלמד ממך, אתה יכול לחסוך את ההערה שלך לגבי "מתחכמים" שזה לא לעניין

לגבי מה שאני חושב
לא ברור לי מה אתה עושה, החלטת להיות PL ?
אז יש 3 הרמות, אתה לא בשלב שאתה צריך לחזק את אחת ההרמות שלך
ולקחת את ההרמה הכי טובה שלך ולהשקיע בה זו טעות לדעתי
תשפר תמיד את הנק' החלשה שלך, מה עוד ששיפור הלחיצות לא צריך להשפיע בכלל על הפלג גוף תחתון

אתה יכול להגיב לעניין שנבין מה אתה עושה ולמה

יש לך להתקדם ליניארית בכל ההרמות (מלבד דדליפט אולי שלו אתה יכול לבנות פירודזציה בנפרד)

• פותח/ת השרשור
דדליפט 3 פעמים בשבוע ? אתה מזוכיסט !!!
צילמת אחי משהו לטכניקה?
אני יודע שאתה רוצה שלא ישאלו אבל למה לך לקנות ויטמין A בנפרד ולא פשוט לקנות מולטי ויטמין כמו טווינלאב שהוא זול ואמין ויש בו ויטמין A בכמות מספקת?

צילמתי את הסקוואט 160KG והעליתי ליוטיוב מהנייד שלי ואת הדדליפט זה אצל הנייד של חבר שלי הוא יעלה היום או מחר כי הוא יצא אז לא רציתי להעמיס עליו

לגבי הויטמין A: זה סיפור ארוך
זה התחיל בזה
הלכתי לרופא עור שלי בכלל בקשר לאקנה,ושאלתי אותו לגבי הקרעים בעור וסיפרתי לו במה אני עוסק ואמרתי לו שאני משתמש בחגורה שלי דעתי עושה את הקרעים בעור וככול שאני מרים יותר כבד הקרע נהיה יותר חריף וגדול ושיש לי קרעים בכתף האחורי טיפה למטה איפה שהתלת ראשי
וקרעים בדו ראש ממש עליו וקרעים במותניים הוא אמר לי זה בסדר זה בגלל שהשריר גודל יותר מהר מהעור והעור לא מספיק לגדול אז הוא נקרע.
לא הסתפקתי בתשובה הלכתי לרופא עור אחר יותר מוסמך ומקצועי הוא שאל אותי במה אני עוסק אמרתי לו... והוספתי שאני משתמש בחגורה גם ואני חושב שגם היא עושה את הקרעים במותניים וככול שאני מרים יותר אני רואה קרעים יותר גדולים וחריפים הוא אמר לי כזה דבר בגלל שיש קרע פנימי בעור באזור הדו ראשי והתלת ראשי זה לא נראה בסדר כי בגיל שלי (16) לא אמור להיות דבר כזה כי העור גמיש בגיל הזה ולגבי המותניים אין מה לדאוג כי זה לא פנימי כמו בדו והתלת ראשי
הוא אמר לי שחסר לי ויטמין A או שאני לא אוכל נכון או אוגר יותר מדי נוזלים. אמרתי לו שאני אוכל כמה שיותר בריא הרבה בשר וביצים וחלבונים ופחמימות בקושי נוגע בירקות וכמעט ולא רץ. הוא אמר לי זה לא טוב כדאי שאני יוסיף יותר ירקות לתפריט שלי עם ויטמין A כדור אחד ביום IU ולשלב אירובי.

ושוב לא הסתמכתי על הדעה הזאת אז סיפרתי את הסיפור לעזרא הוא הוסיף ואמר שהרופא השני היותר מוסמך צדק ועזר לי להדגיש את הדדליפט בתכנית עם אירובי וראה את הקרעים והצדיק את הרופא בדעתו ואמר להקשיב לשני.

אתה לא היחיד עם קרעים בעור. אם אתה עולה מהר במשקל גוף או מסת שריר זה יקרה, אין לך איך למנוע את זה.

ובהתאם למה שאמרו לך מקודם, זה לא טקסס מה שאתה עושה. זה קטסטרופה ואני בספק אם תגיע איתה לאן שהוא. אף אחד שמבין עניין לא היה עושה לך 5X5 דדליפט וגם 5X5 סקוואט באותו אימון ובנוסף דדליפט לסטים כבדים בשאר הימים. במקום להקשיב לאנשים כמו moo אתה סתם נכנס למגננה ומתחבא מאחורי גורו הזוי. אם אתה רוצה לעקוב על עיוור אחרי מישהו שבונה לך שטויות, תהיה בריא.

• פותח/ת השרשור
אתה לא היחיד עם קרעים בעור. אם אתה עולה מהר במשקל גוף או מסת שריר זה יקרה, אין לך איך למנוע את זה.

ובהתאם למה שאמרו לך מקודם, זה לא טקסס מה שאתה עושה. זה קטסטרופה ואני בספק אם תגיע איתה לאן שהוא. אף אחד שמבין עניין לא היה עושה לך 5X5 דדליפט וגם 5X5 סקוואט באותו אימון ובנוסף דדליפט לסטים כבדים בשאר הימים. במקום להקשיב לאנשים כמו moo אתה סתם נכנס למגננה ומתחבא מאחורי גורו הזוי. אם אתה רוצה לעקוב על עיוור אחרי מישהו שבונה לך שטויות, תהיה בריא.

אמרתי שאני סגור רק על הדדליפט וצריך לשנות עוד את הב'נצ והסקוואט בהתאם כי התכנית הראשונה היתה מבולגנת עכשיו אחרי ששמתי דגש היא פחות אבל היא בסדר.
בטקסס הרגילה הייתי נחלש, אתה בספק ? אנחנו נחיה נתאמן ונראה לאן אני יגיע, בשבועיים שלוש הראשונים זה אמור להיות קשה ואחר כך אני אמור להסתדר עם זה.
בדיוק כמו בתכנית שהוא נתן לי חודש לפני התחרות שאתה הצלחתי מלהילחם בהרמה של DL 250KG באימונים כמו שראתה בסרטון ללהרים 250DL בתחרות בקלות (ואל תגיד שזה מסיבות שלא ישנתי או לא אכלתי מספיק או לא נחתי או לא התאמנתי מספיק חזק כי תכננתי הכול מראש באיזה שעות אני הולך לישון ומה אני יאכל ומתי אני ינוח ומתי אני מתאמן).
ואני מציע לפני שאתה קורא למישהו "גורו הזוי" או כינויי גנאי אחרים לבן אדם שפי 2 בגיל שלך , ועם כפול מהניסיון שלך. ללכת לדבר אתו
לפני שאתה אומר על תכנית שהיא "דפוקה" או "ללכת כמו עיוור אחרי מישהו שבונה שטויות" .
אני מקבל את הביקורת שלך למרות המילים המגעילות שלך , וחוסר הכבוד שלך לבן אדם שהתעסק בPL לפני שתכננו אותך.
ואני באמת מהלב מציע שתלך תדבר אתו ותגיד לו שהתכנית שלו "חסרת תועלת". דומה לתכנית "החסרת תועלת" כמו זאת שהוא לקח אתה מקום שני בIFFB שנה שעברה (למרות שה2 תחומים לא קשורים היתי חייב להכניס את זה).

• פותח/ת השרשור
אימון ראשון ווליום/נפח-

(70%) Deadlift 5x5 175KG
(90%) Squat 5x5 145KG
(90%) Bench Press 5x5 80KG

לא קשה כמו שציפתי שיהיה,לא מרגיש תשישות חזקה אולי מחר הגוף ירגיש אחרת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון התאוששות -

(70%) Deadlift 1x5 175KG
(90%) Deadlift 1x3 225KG
(80%) Squat 3x5 120KG

לקחתי חצי דקה בין כול הרמה של ה225DL אולי בגלל שלא נחתי מספיק אחרי הדדליפט של ה175KG,כל שאר התרגילים היה סבבה הבנט אובר בסט האחרון היה ב2 חזרות האחרונות טיפה קשה

לקחתי חצי דקה בין כול הרמה של ה225DL אולי בגלל שלא נחתי מספיק אחרי הדדליפט של ה175KG

או בגלל שאתה מותש מהנפח של יום ראשון 😃

tempfd.jpg

(מתוך PPFST)

• פותח/ת השרשור
יכול להיות, בכל זאת שבאים להתאמן לא באים לגרבץ.
לא מבין כלום מהתמונה של ה PPFST

• פותח/ת השרשור
אימון עצימות - יום חמישי

(60%) Deadlift 1x6 150KG
(80%) Deadlift 1x3 200KG
(90%) Squat 1x5 160KG
(90%) Bench Press 1x5 85KG

אירובי יום שישי

40דק' (על מהירות שאני יוכל לדבר אבל יהיה לי קשה)

הערות: יום חמישי הבנתי כמה מגנזיום זה חשוב כי בהרמה של הKG255 הצלחתי להרים את זה אבל זה החליק לי בגלל שהרמתי את זה עם מגבת
היתי קרוב לנעול ופשוט הרגשתי שהמוט מחליק לי מהידיים לא בגלל שלא היה כוח בגלל שלא היה אחיזה כי לא נותנים לי להשתמש במגנזיום אז אני נשאר עם מגבת חוץ מזה כול ההרמות היו טובות.
יום שישי לא עשיתי רק 40 דקות ריצה עשיתי : 10 דקות ריצה 20 דקות סקי 10 דקות אופניים הכול בקצב גבוהה.

אימון התאוששות -

(70%) Deadlift 1x5 175KG
(90%) Deadlift 1x3 225KG
(80%) Squat 3x5 120KG

לקחתי חצי דקה בין כול הרמה של ה225DL אולי בגלל שלא נחתי מספיק אחרי הדדליפט של ה175KG,כל שאר התרגילים היה סבבה הבנט אובר בסט האחרון היה ב2 חזרות האחרונות טיפה קשה

אז עשית סינגלים עם ה 225 ולא שלשה, או שתוריד משקל או שתנוח יותר לפני שאתה נכנס לסט או שמשהו לא עובד
בנוגע ל255 של האימון האחרון אתה חייב מגנזיום, הבנתי שבמקומות שאוסרים מגנזיום אפשר להשתמש בג'ל שהוא תחליף למגנזיום ולא מלכלך

• פותח/ת השרשור
אז עשית סינגלים עם ה 225 ולא שלשה, או שתוריד משקל או שתנוח יותר לפני שאתה נכנס לסט או שמשהו לא עובד
בנוגע ל255 של האימון האחרון אתה חייב מגנזיום, הבנתי שבמקומות שאוסרים מגנזיום אפשר להשתמש בג'ל שהוא תחליף למגנזיום ולא מלכלך

כן אני חושב שאני לא נח מספיק בין סט לסט אני ינוח יותר.

• פותח/ת השרשור
ווליום/נפח- יום ראשון

(70%) Deadlift 5x5 177.5KG
(90%) Squat 5x5 142.5KG
(90%) Bench Press 5x5 82.5KG

לגבי האימון:
עברתי לסומו סופית, מרגיש טיפה לא נוח אבל אני יתרגל. תיקנתי את הטעויות שרשמו לי בסרטון שהעלתי לגבי הסומו.

לגבי קפאין:
לקחתי 2 כדורים וחצי , לא הרגיש לי כלום רק זיעה סתם עצבן אותי. אולי ממש טיפונת התעוררתי אפילו לא. הורדתי את הנס קפה היחיד שאני שותה פעם ביום
נראה אולי זה ישפיע ואני יקח 2 כדורים פעם בשבוע באימון העצימות אולי זה ישתנה תשובות בשבוע הבא לגבי הקפאין

• פותח/ת השרשור
קח על בטן יחסית ריקה + איזה 2-3 תמרים

אני אוכל שעתיים וחצי שלוש לפני האימון שלי ואת הקפאין שעה לפני אימון זה מספיק זמן.... אני יוסיף תמרים למרות שאני בדרך כלל אוכל הרבה בננות בארוחות של אחרי אימון ולפני אימון

• פותח/ת השרשור
אימון התאוששות - שלישי

(70%) Deadlift 1x5 177.5KG
(90%) Deadlift 1x3 227.5KG
(80%) Squat 3x5 122.5KG
(100%) Bent Over Raw 3x8 102.5KG סגנון פנדלי

אימון עצימות -

(60%) Deadlift 1x6 152.5KG
(80%) Deadlift 1x3 202.5KG
(90%) Squat 1x5 162.5KG
(90%) Bench Press 1x5 87.5KG

לגבי ה1x1 בדדליפט של הKG255 החלטתי לעשות אותו שוב על אותו משקל ולא להעלות ב2.5KG, כי שבוע שעבר הצלחתי וזה החליק באמצע אז החלטתי לעשות שוב כדי להיות בטוח שאני יכול לעשות את זה ולא להעלות את המשקל. הפעם עם מגנזיום בלי שהמנהל של החדר כושר ישים לב אז שמתי מגנזיום נכנסתי לסט במהרה והצלחתי 😃, שיא חדש של 255KG DL.
לגבי ההרמה עצמה אני מבין שבלי מגנזיום זה פשוט קשה, ולא מבין איך שבוע שעבר בטיפשותי שמתי מגבת במקום מגנזיום בגלל שפחדתי שיעיפו אותי משם.
וההרמה עלתה בצורה קלה אולי אפילו טיפלה בינונית, בסגירה של הדדליפט לקח לי 3 שניות לסגור כאילו בסוף אחרי שהגוף מתיישר רציתי לנעול טוב כדי להרגיש שבאמת נעלתי את ההרמה וככה עשיתי ואני מרוצה.
ד''א אני הולך לעשות review על הקפאין של prolab בימים הקרובים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית