הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל מאפס..

Aviad.s

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
שלום!
אני חדש פה,
אני מתאמן טבעי כבר שנה ומשהו, ובחדר כושר כבר חצי שנה,
כרגע כמו שזה נראה בקרוב לא יהיה לי זמן לחדר כושר,
אני 173 ס"מ 70 קילו, לדעתי נראה סבבה לא משהו מטורף,
יש לי הליכון קטלני ובקרוב אני אקנה ספת כושר כמו שצריך והאימונים יהיו או בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר (זה הזמן שיש לי :/)
חרשתי את כל המאמרים פה ודרך אגב הפורטל מקצועי ואיכותי, סחתיין!
אני רוצה קודם לרדת באחוז שומן (כרגע אני 13% פחות או יותר) התכנון להגיע כמה שיותר נמוך ואז להעלות מסה (אני לא חושש להיראות שלד) באמצעות SS,
זה יהיה טוב אם אני אהיה על מאזן שלילי ואימונים אירוביים (ריצה) לתקופה (לא אכפת לי לאבד מסה) עד לאחוז הנמוך ואז ה-SS??

תודה לעונים!!

13 אחוז זה כבר נמוך, לאן אתה רוצה להגיע? 10? אתה 70 קילו על 1.73, לא נראה לי שיש לך מסת שריר לחטב אליה מעבר ל-13%. אתה יכול להתחיל SS כבר עכשיו.

תקשיב אתה לא על אחוז שומן ענקי שהגוף שלך ממש דורש חיטוב, 16 אחוז שומן זה לא כזה שמן מאוד אבל לא כזה רזה, כדי לך להתחיל עכשיו במסה עד שתגיע לאחוז שומן של 20% לפחות ואז לרדת עד ל10-12% אני מאמין, אבל אם זה ממש מפריע לך, אתה יכול לרדת כמה אחוזי שומן עד ל12-13% ואז להתחיל תקופת מסה רצינית.
בכל מקרה, גם המסה וגם החיטוב לוקחים זמן ואתה לא תעלה או תרד כלכך מהר אבל הכל תלוי בך, תאכל נכון ובמידה נכונה, תתאמן היטב, ותראה תוצאות מהר יותר, בהצלחה 👏

• פותח/ת השרשור
טוב אני נותן עכשיו חודשיים בערך של שריפת שומנים מאסיבית ואחרי זה אני מתחיל לצבור מסה. חשבתי על שורפי שומנים אבל כל כמה שקראתי לא באמת הבנתי מה מומלץ מה לא, אבל זה לא קריטי. בכל מקרה תודה!

לא הייתי ממליץ לעשות חיטוב בלי לשלב אימוני כוח, שאם הבנתי אותך נכון אז זה מה שאתה מתכנן. אם תאבד מסת שריר אז יקח לך הרבה יותר זמן להגיע לאחוז שומן נמוך ואז שוב פעם לעלות במסה. בקיצור אני חושב שאם אתה לא יכול לעשות אימוני כוח אז עדיף לדחות את החיטוב ולהישאר על ניטרלי.

• פותח/ת השרשור
אני יודע זה בדיוק הקונפליקט... מצד אחד אני רוצה להגיע לנקודת התחלה טובה להתחיל במסה נקייה ומצד שני איבוד המאסה,
השאלה כמה מסה תיעלם לי?... זה כזה קריטי??, ואם אני נותן חודשיים עבודה כמו שצריך ולא יותר מזה לא משנה מה התוצאה?..

אין לי דרך לדעת, אתה יכול ללכת על אפשרות ביניים של אימונים עם משקל גוף (מתח, מקבילים וכו') וגירעון קלורי לא גדול, ואם אתה לא שמן אז בכלל לא כדאי לחטב עדיין.

• פותח/ת השרשור
סבבה זה מה שאני יעשה נשמע הגיוני,
אז בתכנית, אימוני כוח ומשקולות "עדינים" + קרדיו 60% דופק ותזונה מלאה בחלבון (כדי שישמר משהו מהשריר..)
מה נחשב לגירעון קלורי גדול??

1000 מתחת לניטרלי כבר נחשב לגירעון גדול, אני במצבך לא הייתי יורד מ500 מתחת לניטרלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית