הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט החיטוב שלי (דל פחמימה)

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אני עם התפריט הזה כבר בערך 2-3 חודשים (שבוע ראשון היו עוד פחמימות ולאט לאט זה ירד)
משקל נוכחי: 66.8 ק"ג ~
גובה: 1.71 ~

משתמש גם בהיהומיבין.

בוקר:
200 גרם חלב 3% (לא תמיד שותה את זה בבוקר בגלל נטילה של יוהימבין)

בית ספר:
4 ביצים (3 עם צהוב ו1 בלי)
2 פרוסות פסטרמה דלת שומן\פסטרמה רגילה של 2%

צהריים:
150 גרם חזה עוף + כף שמן זית
20 גרם שקדים

אחרי אימון:
סקופ וחצי של אבקת חלבון דימטייז

ערב:
2 פרוסות גבינה צהובה (אחת של 5% ואחת של 28%)
150 גרם קוטג' (מערבב 1% עם 3%)
70 גרם טונה בשמן
20 גרם חמאת בוטנים לייט
מעדן 0%
מדי פעם מוסיף 2 פרוסות לחם קל לטוסט(נגיד בימי אינטרוולים מדי פעם אני מוסיף)

(אני יודע שבערב זה נראה טיפה הרבה אבל אני לא יכול ללכת לישון רעב ולא שהארוחה הזאת משביעה אותי אבל זה יחסית בסדר וגם ככה הזמנים לא קריטיים ואפשר לאכול מתי שרוצים) להבדיל מאלה שאומרים שלאכול בלילה זה "משמין"
ערכים סופיים:
1600 קלוריות ~
פחמימות: 30 גרם
שומן: 80 גרם
חלבון: 190 גרם

מתאמן 6 פעמים בשבוע
3 פעמים FBW (שיניתי עכשיו אחרי AB שעשיתי תקופה יחסית ארוכה) + 3 פעמים בשבוע אינטרוולים
יוצא לי בערך 160-170 דקות של אירובי בשבוע

העמסות פעם בשבוע (ההעמסות לא הכי איכותיות אני פשוט מתפרק ואוכל יחסית הרבה)

מה אתם אומרים?
כמובן שוב המטרה היא להעיף את השומן המציק שיש לי בבטן.

נערך לאחרונה:
בעוד 3 שבועות אני נוסע לאילת ויהיה כנראה כל היום בים ובבריכה ואני מרגיש לא שלם עם הגוף שלי
אני עכשיו נמצא בערך על 16.5% שומן אני לא שחיף אבל גם לא מאסיבי אבל זה גם לא מעניין אותי כרגע
אני רוצה לדעת מה עליי לעשות כדי להתחטב הכי הרבה שאפשר ב-3 שבועות הבאים אין לי בעיה לאכול כל היום ירקות וטונה במים ולעשות אירובי
השאלה האם זה יעזור?

• פותח/ת השרשור
אין טעם בחלב אבל אין לי משהו אחר דל פחמימה לדחוף בבוקר ואין בזה יחסית הרבה פחמימות, אם תמצא לי תחליף אחר אז בכיף..
האירובי הוא 3 פעמים בשבוע אינטרוולים של 30-35 דקות ואחרי זה 20 דקות אליפטיקל על עצימות נמוכה-בינונית, לא נראה לי שזה כל כך הרבה.
בקשר לאחוז שומן אני לא יודע אבל בערך 11-12% משהו כזה, לא הסתכלתי במראה כמעט 3 שבועות כבר אז לא יודע מה המצב.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאני ב OT, זה לא כזה בשמיים ונראה דווקא שאני כן יורד במשקל אומנם לא הרבה כל שבוע, אבל שוב המצב בבטן מתסכל אותי נורא.
אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה עד עכשיו טוב.
בנוסף העמסות שלי לא תמיד מבוקרות יכול להיות שזאת הבעיה(זה קשה מאוד באותו היום להיצמד לתפריט כשפתאום אתה אוכל אוכל שפשוט לא נגעת בו שבוע.. אבל אם זה מה שצריך לעשות אני ממש אשתדל.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית