אם כן, אז למה התכוונת בכינוי "אנשים קטנים"?כמה שטויות הצלחת להכניס בתגובה אחת, אני עדיין בשוק.
ראשית, לא דיברתי עליי כשאמרתי את המשפט שציטטת, אלא על מפתחי גוף מקצוענים, אני אישית לא דוגל ב'אני גדול יותר אז אני צודק' אבל בהחלט חושב שמי שישב וקרא כמה דפים עדיף שישמור את מה שלמד לעצמו (אני לא מדבר עליך - כרגע)
1. אולי עכשיו אני לא משהו, אבל במסה שלי אני ממש לא קטן בשום סקלה.
2.מבחינת אופי , אני ממש לא קנאי ואין לי בעיות עם כך ששיטות אחרות מאלו שאני מאמין בהן עובדות לאנשים מסוימים.
הממ, בוא נראה, הבחור התאמן במשך שנים בצורה הקלאסית ,חלם להגיע לאולימפיה ולא הצליח, פתאום הוא רוצה לנסות משהו חדש ,אז הוא לדבריו, החליט שהוא הולך לפי דנטה והשיטה שלו (דוגקראפ או dc בראשי תיבות). אחר כך הוא עולה איזה 10 קילו בעונה ומרוב שהיה מבסוט, הוא הגיע לתחרות עם החולצה של דנטה. אני לא מבין איך מכאן הגעת לGH ,לבנאדם לא היתה סיבה הגיונית לפרסם או להכיר מאמן נידח כמו דנטה סתם כך.דבר שני, יש לי אחלה הסבר בשבילך לדייויד הנרי - אולי הוא פשוט הכיר את הורמון הגדילה, מה שציפית שיאמר: " התחלתי להשתמש בכמויות גדולות של GH"? מפתחי הגוף המקצועניים הם האחרונים שניתן ללמוד מהם על רקע עיוני/תקשורתי, אלא אם כן הוא לימד אותך אישית.
המיץ?צר לי על הניסיון האישי שלך מאנשים גדולים שנתנו לך טיפים, לפחות למדת לא לעבוד כמו רובוט אחרי מה שלא מתאים לך ואולי הגוף שלך מתאים לאותה שיטת אימונים החדשה שלך שמתבססת על מחקרים. ודבר נוסף לגבי המתאמנים שלך -- מי מהם בדיוק מפתח גוף??
שכחת שיש הבדל לא קטן בין אימון כושר לפיתוח גוף, סנדרה לא באה להתאמן להנאתה.
אם היא אכן תיקח ,אז שיבושם לה, היא בודאות מתאמנת בצורה שתתן לה תוצאות טובות אם היא לא טיבעית.
אני לא מאמן אנשים בשביל "כושר", אני מאמן אנשים למטרות הממוצעות (בערך 90% רוצים חיטוב ,9+ אחוז רוצים מסה ופחות מאחוז אחד רוצה כוח).
אולי לא מפתחי גוף, אבל התוצאות שלהם יפות מאוד, אם יבוא אלי אדם עם גנטיקה טובה וירצה להתחרות ,רוב הסיכויים שבחיטוב, אני אעזר במחקר ובהמלצות של גדולים ממני וממך.
לגבי הגוף שלי, מחקרים נמנעים לרוב מלתת המלצות גורפות, למעט כמה עקרונות בסיסיים שנותנים לך נקודת התחלה. מהצד השני, אני בחיים לא אתן לאדם שרוצה מסה לעשות abcde עם 19 סטים כי אני לא מאמין שהיא יעילה יותר מתוכנית עם תדירות גבוהה יותר או לפחות פחות סטים ועבודה אינטנסיבית יותר.
ההבדל הוא שבגיל 18 כשעשיתי ABCDE כאבה לי הכתף כשהרמתי בחזה 100 קילו והיום היא כואבת פחות כשאני מרים 130 .
אני לא הלכתי מעולם כמו טטלה , בעצם, פעם אחת הלכתי כמו טטלה אחרי שיטה שנשמעה בזמנו הזויה וכולם צחקו עליה והתוצאות היו נהדרות. אחר כך ניסיתי אותה על חבר והופ , פתאום הבנתי שכל ההמלצות המקובלות של כל אותם מתחרים ,שוות כקליפת השום. היום אני לא מתאמן לפי שיטה של מישהו , אבל ההמלצות הכלליות שאני עוקב אחריהן עובדות עלי נהדר בד"כ.
הכוונה לחלוקה. לדעתי, הסיכוי שלילדה בת 16 תתאים abcde הוא קלוש ביותר. יש הרבה תוכניות שיכולות להתאים לכל אדם, חלקן יותר מאחרות.דבר רביעי, מי אמר לך שנתתי לה תוכנית אימונים של מתאמן בן 20 על חומרים?? אתה יודע איך נראית תוכנית אימונים שכזו??? אוהווו, איזה תוהו ובואו היה הולך פה לו הייתי מפרסם תוכנית שכזו..
לפי דבריך אפשר לכתוב תוכנית אימונים אחת שתתאים לילדות בנות 16 ולתת אותן לכולן כתוכנית האולטימטיבית.
סבבה.לגבי ההתקדמות של סנדרה, הדבר היחיד שנעלה פה יהיה תמונות, כי משקל אומר לי בדיוק כלום, כנ"ל לגבי נתונים - פיתוח גוף זה ספורט ויזואלי ואני בטוח שסנדרה לא תתנגד להעלות תמונות מדי חודש.
לגבי הפרויודיזציה אני הייתי עושה את אותו הדבר...
דייב, מה הקשר?
אני מכבד כל בן אדם שמתכתב איתי, בין אם הוא שותה מיץ או לא. ההבדל בין גדי לביני הוא בעיקר זה שאני מתרכז יותר בכוח כרגע. אתה חושב שלהרים משקלים גבוהים זה קל?
אגב, מאיפה אתה מכיר אותו, מתאמן שלו או משהו כזה?
נערך לאחרונה: