הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברית מילה באמת כדאי?

Kilanda

משתמש מתחיל
86
0
נק' מוניטין:
136
86
0
יש הרבה אנשים שאומרים שברית מילה זה דבר טוב שנותן לנו יתרונות בריאותיים ומונע מחלות האם באמת זה נכון וזה טוב?
אפשר הסבר מה קורה אחרי דבר שכזה ?
והאם כדאי לעשות אצל רב?

סך הכל עושים על זה יותר מידי רעש התינוק לא מרגיש כלום אבל היתרונות די חסרי משמעות
ותמיד טוב שיש רופא

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לא מרגיש כלום?
מה ההיתרונות אם הן ידועות לך?
יש בזה סיכון ?

אחיין שלי בן שנתיים ולא מרגיש מזה כלום, היתרון העיקרי של ברית מלה היא שבעבר היא מנעה זיהומים באזור אבל היום אין לזה משמעות

זה ניתוח ותמיד יש סיכון

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אתה אומרים שחותכים את העורלה מלאת תאי העצב לא מרגישים כאב למרות שזה לא בניתוח{אצל רב} נשמע לי קצת הזוי..

ברור שהתינוק מרגיש כאב אבל הוא שוכח את זה מהר
ואם אתה כבר מחליט לעשות התינוק לא יוצא מהעיניים שלך שמעתי סיפורים מפחידים מאוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הייתי בויכוח עם בן אדם ואמרתי לו שזה כמו מה שעושים לתינוקות הנקבות המוסלמיות שמורידים להן את הדגדגן הרי ככה גם הן לא נהנות בעתיד ממין כמו אחת עם דגדגן
גם ילדה בת 3 שוכחת מהר את זה כי בתאכלס אף אחד לא זוכר מה היה איתו בגיל 3
אני הבנתי אין בזה דברים רעים רק פשוט הוא לא נחוץ כי היום אנחנו חיים בעידן שיש בו טכנולוגיה מפותחת וקונדומים.

• פותח/ת השרשור
לא לי כבר לצערי עשו
אבל מה שכן לא הזכרת שיש לזה בעיה חמורה
העורלה כמו שאנחנו יודעים מלאה בסיבי עצב תחושתיים ואם אנחנו מקיימים יחסי מין אז אנחנו מרגישים תחושה מינית טובה יותר {יותר סיבי עצב} אם נעשה דבר כמו ברית מילה נאבד הרבה מהתחושה המינית שלנו ושנקיים יחסי מין לא נרגיש את ההנאה שהרגשנו לפני מה שבאמת יכול להיות מבאס ובכלל לא שווה.

לא לי כבר לצערי עשו
אבל מה שכן לא הזכרת שיש לזה בעיה חמורה
העורלה כמו שאנחנו יודעים מלאה בסיבי עצב תחושתיים ואם אנחנו מקיימים יחסי מין אז אנחנו מרגישים תחושה מינית טובה יותר {יותר סיבי עצב} אם נעשה דבר כמו ברית מילה נאבד הרבה מהתחושה המינית שלנו ושנקיים יחסי מין לא נרגיש את ההנאה שהרגשנו לפני מה שבאמת יכול להיות מבאס ובכלל לא שווה.

התכוונתי למי ששאלתה עליו, ואף פעם לא שמעתי/קראתי על זה שהוכח שזה פוגע

אלוהים ישמור, קראתם בויקיפדיה מה שכתוב שם על המציצה הזאת? אני מרגיש מחולל קצת

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כן קראתי
עכשיו תבינו כל מי שעשה ברית מילה בעצם לא בתול אבל למה לעזאזל עם בן אדם שגדול ממנו ב40 שנה עם מלא שיער על הפנים
לי זה נשמע כמו פדופיל.

יש לי שני אחים קטנים שלאחד מהם עשו ברית ולאחד לא זה שלא עשו לו ברית לא היו לו בעיות ולא כלום וזה שכן עשו לו ברית זה לא היה נראה כואב במיוחד נתנו לו סוג של חומר הרגעה קצת יין על השפתיים זריקה לבולבול וקצת זמן אחרי זה הרופא חתך לו ככה שזה די חסר משמעות לטעמי עם לעשות ברית או לא

אני צריך גם לציין שאני רואה בברית מילה טקס פרימיטיבי שפג תוקפו ואני לא חושב שאני הולך לעשות את זה לילדים שלי

הייתה כתבה על מוהל שהוריד לתינוק שליש מהבולבול.. :🙁

רק תראה בקובץ המצורף, לפי דעתי זה טקס ברברי שהיה צריך להיכחד לפני הרבה מאוד זמן.

קבצים מצורפים

• Truth about Brit Mila.pdf
    1.6 MB · צפיות: 102
  • פותח/ת השרשור
נקרא את זה
אבל הקטע שרשום שם שזה לא מונע מחלות ודווקא בכתבה בYNET רשום שזה כן מונע איידס אבל לא תמיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית