הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר להחליף באק סקוואט בפרונט סקוואט?

Kilanda

משתמש מתחיל
86
0
נק' מוניטין:
136
86
0
שלום לכולם:)
אני מעוניין להחליף בתוכנית שלי {SS} את הבאק סקוואט לפרונט סקוואט האם זה אפשרי?

לא
אבל אתה יכול לשלב ביניהם (אימון אחד של באק סקוואט ואימון שני פרונט)
אבל למה אתה רוצה לשלב פרונט סקוואט? אם אתה עדיין מתחיל זה מיותר

• פותח/ת השרשור
לא מתחיל
אני פשוט רוצה כמה שפחות לעבוד על שרירי הישבן הרי לגברים אף אחד לא רוצה תחת גדול...

ממה שהבנתי הסיבה שלא זה כי זה יכול לגרום פציעה כי הקוואדס יכול להתפתח נורא וההמסטרינגס לא...
אבל זאת היייתה גם התקופה שחשבתי שחובה לאכול כל 3 שעות אז לא יודע כמה זה רלוונטי

• פותח/ת השרשור
שמע יש לי אמסטרינג דיי מפותחים ואני מרוצה מזה כמובן שיש פה סוסים יותר ממנה בהרבה אבל אם אני ישים לב שיש לי ארבע ראשי גדול מאוד אני יעשה יותר באק סקוואט כדי לאזן את המצב

אני מרגיש תחת הרבה יותר בפרונט סקוואט. נדמה לי בגלל שצריך לפתוח זווית יותר חדה מאשר בסקוואט.

לא מתחיל
אני פשוט רוצה כמה שפחות לעבוד על שרירי הישבן הרי לגברים אף אחד לא רוצה תחת גדול...

התחת עובד חזק מאוד גם בפרונט סקואט. יכול להיות שראיתי פעם איזשהו מחקר, אני כבר לא זוכר אז אל תתפוס אותי במילה, שמראה שהתחת צריך "לחפות" על חוסר המעורבות של ההאמסטרינגס והוא צריך אפילו לעבוד יותר בשביל לצאת מהבור.

ממה שהבנתי הסיבה שלא זה כי זה יכול לגרום פציעה כי הקוואדס יכול להתפתח נורא וההמסטרינגס לא...
אבל זאת היייתה גם התקופה שחשבתי שחובה לאכול כל 3 שעות אז לא יודע כמה זה רלוונטי

גם ככה יש דדליפט בתכנית, כך שגם ההאמסטרינגס מקבלים את שלהם.

לא מתחיל

התחת לא יגדל לך בצורה חסרת פרופורציות מסקוואטים. הכל יגדל ביחד ואתה תראה איך שגבר אמור להראות.

אם אתה מפחד מתחת גדול אל תעשה SS תעשה AB עם יותר נפח לפלג גוף עליון
אם אתה שלד אז SS לא יעשה לך תחת גדול תחת גדול יש למתאמני כוח ותיקים שיש להם נפח לתחת כמו הנפח של בילדרים ליד קידמית

אם אתה מפחד מתחת גדול אל תעשה SS תעשה AB עם יותר נפח לפלג גוף עליון
אם אתה שלד אז SS לא יעשה לך תחת גדול תחת גדול יש למתאמני כוח ותיקים שיש להם נפח לתחת כמו הנפח של בילדרים ליד קידמית
בלי קשר לתחת גדול.
מה היתרונות של פרונט סקוואט ויש סיבה לשלב אותו בתוכנית אימונים כמו טקסס או לינארית בזמן מסה?

נערך לאחרונה:
בלי קשר לתחת גדול.
מה היתרונות של פרונט סקוואט ויש סיבה לשלב אותו בתוכנית אימונים כמו טקסס או לינארית בזמן מסה?

יכול לעזור לסגור פיגורים בקוואדס, אפשר להשתמש בו כסקוואט קל ביום ההתאוששות, הוא עוזר מאוד לחזק את הגב העליון כך שהוא גם עוזר לשפר את הטכניקה בדדליפט, ולמי שמשלב הרמות אוליפיות הוא מאוד חשוב מסיבות מובנות.

• פותח/ת השרשור
כל הקטע של תחת גדול ביחס לגוף זה בגלל ההתקדמות בסקוואט לעומת פרס ובנץ פרס
למשל הרבה אנשים לוחצים בבנץ נגיד 75 קילו ויש להם סקוואט של 140~160 קילו וזה לא כזה פורפורציונלי
יש לי שאלה נוספת
אם לפי הטענה שלכם האמסטרינג שהוא חלש אז הישבן מחפה עליו וכאילו עובד בשבילו אז אם יש לי האמסטרינג חזק סימן שהישבן לא יעבוד?
אם ככה מעברים מסקוואט HB לפרונט סקוואט יהיה רעיון לא רע? הרי סקוואט HB עובד גם על האמסטרינג והישבן וגם על הארבע ראשי ככה גם אני לא יאבד כוח בפרונט סקוואט..
מה אתם חושבים?

• פותח/ת השרשור
פשיטת ברכיים בחיים לא יתן לי מה שסקוואט נותן...
ובבקשה תפסיק להטריל אני מדבר ברצינות

• פותח/ת השרשור
כן, אבל סקוואט עובד על התחת, ובקהילה שלך אוהבים ישבן קטן :(
בקהילה שלי ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוהבים ישבן פורפורציונלי יש הבדל...
אני עדיין בעד SS אני רואה ליפטרים עם ישבן גדול וליפטרים עם ישבן נורמלי אני מבין שגם גנטיקה משחקת פה בכל מקרה אני חושב שHB הכי עדיף פחות על האמסטרינג והישבן יותר על הארבע ראשי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית