הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה דעתכם על התוסף הבא

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
ראיתי תוסף באינטרנט שנקרא

Cobra Labs The Curse Pre-Workout

אני לא יודע עם הוא חדש או ישן אבל זה נראה כאילו הוא בין התוספים היותר חזקים שראיתי וגם נראה עם הכי הרבה מרכיבים לא בריאים.
למרות שאני בקושי מבין בתוספים זה נראה משפיע מאוד המחיר גם יקר ולפי ה2 חוות דעת שראיתי ביוטיוב זה משפיע יותר חזק מjack3d ורשום שגם בו יש עקצוצים בפנים, לפי החוות דעת יש pump יש כוח ויש אנרגיה השאלה עם יש פה מישהו שלקח את התוסף ויכול לתת חוות דעת אישית ומה כול שאר חברי הפורום חושבים על זה ? עם זה שווה את המכיר ? עם זה באמת עוזר ? עם זה מזיק ? או שזה סתם שם מפוצץ של אבקה שלא עושה כלום ?

קישור של חוות דעת מיוטיוב :

ומצאתי מישהו מוכר את זה באיבי ובמידע שלו הוא גם רושם שזה יותר חזק מהנו אקספלוד והג'אקד

לא לדבר על הזמנות מחו"ל

אז מה דעתכם ? :hoel

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
curse%20but%20facts.jpg

הרכיבים הרגילים בכל פורמולה
חברה לא מוכרת
יש לך בטא אלנין קריאטין במינון לא ידוע (מה החלוקה בינהם כי בטא אלנין צריך כ 3 גרם)
ארג'נין וציטרולין (לפאמפ) במינון נמוך אבל מספק
וממריצים במינון נמוך (כי אתה לא יודע כמה יש ממה

אתה יכול לנסות, אם לא לקחת משהו זה יהיה לך סבבה (כל עוד החברה אמינה)
אתה גם יכול לקחת פשוט קפאין בנפרד (ומה שבא לך גם בנפרד מוכרים הכל בנפרד ואתה יכול לשחק עם המינונים) אם אין לך כח אני ממליץ על ג'ק + כדור קפאין

• פותח/ת השרשור
curse%20but%20facts.jpg

הרכיבים הרגילים בכל פורמולה
חברה לא מוכרת
יש לך בטא אלנין קריאטין במינון לא ידוע (מה החלוקה בינהם כי בטא אלנין צריך כ 3 גרם)
ארג'נין וציטרולין (לפאמפ) במינון נמוך אבל מספק
וממריצים במינון נמוך (כי אתה לא יודע כמה יש ממה

אתה יכול לנסות, אם לא לקחת משהו זה יהיה לך סבבה (כל עוד החברה אמינה)
אתה גם יכול לקחת פשוט קפאין בנפרד (ומה שבא לך גם בנפרד מוכרים הכל בנפרד ואתה יכול לשחק עם המינונים) אם אין לך כח אני ממליץ על ג'ק + כדור קפאין

לא שאלתי כי אני רוצה להזמין רק שאלתי את חוות הדעת שלכם על זה. אולי אני יזמין jack3d אבל ראיתי באתרים אחרים לא זוכר בדיוק שהוא לא עבר בדיקות
ויש בו חומר מגרה כמו של קראק או משהו כזה 😳. כדור קפאין לא מזיז לי (ניסיתי) אני יעלה את המינון ל2 כדורים ואולי אני יקנה jack3d.
אני יפתח אשכול שאני ירצה לקנות מה יותר טוב jack3d vs n.o xpoled vs superpump. כי שמעתי ששלושתם טובים אבל לא יודע מי מהם הכי טוב

לא שאלתי כי אני רוצה להזמין רק שאלתי את חוות הדעת שלכם על זה. אולי אני יזמין jack3d אבל ראיתי באתרים אחרים לא זוכר בדיוק שהוא לא עבר בדיקות
ויש בו חומר מגרה כמו של קראק או משהו כזה 😳. כדור קפאין לא מזיז לי (ניסיתי) אני יעלה את המינון ל2 כדורים ואולי אני יקנה jack3d.
אני יפתח אשכול שאני ירצה לקנות מה יותר טוב jack3d vs n.o xpoled vs superpump. כי שמעתי ששלושתם טובים אבל לא יודע מי מהם הכי טוב
אמרתי לך שקפאין אחד לא ידגדג לך את ה$#%$ 😃! תנסה לשלב אפילו עם תמרים או משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית