הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוכנית כוח של פעמים בשבוע

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
בגלל לימודי פסיכומטרי אין לי זמן/כוח כלכך ל3 פעמים בשבוע אני פשוט לא מצליח להתאושש מגיע עייף גמור לאימון. [עשיתי ריסטים התקדמתי תוכנית וכו.. שום דבר לא עזר ממש] לכן אני מעדיף משהו של פעמים בשבוע . יש משהו כזה?

לא יצא לי לראות או לשמוע,בכל אופן , אפשר לעשות אולי אימון של בנץ',סקוואט,דדליפט בלבד. פעמיים בשבוע עבודה כבדה אני מאמין שזה די סבבה. עדיף מפעם אחת או בכלל לא. חכה לעוד תגובות אחי.

תעשה יום נפח 5X5 ויום עצימות 1X5
או את שני הימים 1X5

סקוואט
בנצ'
דדליפט
מתח
עזר

סקוואט
פרס
בנטאובר
מקבילים
עזר

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף את שני הימים 1X5 מאוד קשה לי לעבוד בנפח וגם הזמן שזה לוקח זה בעייתי,במקום הROW
אני יעשה PC , יש עוד הצעות ?
תודה רן:)

ביום הנפח אתה לא תעבוד 5X5 עם ה-RM5 שלך. אני מניח שרן הציע לך את זה לפי טקסס. כדאי שתנסה ותראה איך אתה מסתדר.

בעזהי"ת

אני מעדיף את שני הימים 1X5 מאוד קשה לי לעבוד בנפח וגם הזמן שזה לוקח זה בעייתי,במקום הROW
אני יעשה PC , יש עוד הצעות ?
תודה רן:)

בחודש הנוכחי תפסתי קצת מנוחה, וגם רוצה לתת הרבה יותר דגש על פעילות אירובית. אני מבצע שני אימוני כוח לשבוע במתכונת די דומה לזו שכתב moo, ובדיוק כמו שהוספת: פאוור קלין כתרגיל משיכה עיקרי לאימון בלי הדדליפט, והעדפה לעבוד בכל דבר שאינו לחיצה, על 3X3 מדורג, ולא אקרוס. העסק די עובד, אז אני מצטרף להמלצה על המתכונת הזו.

בחודש הנוכחי תפסתי קצת מנוחה, וגם רוצה לתת הרבה יותר דגש על פעילות אירובית. אני מבצע שני אימוני כוח לשבוע במתכונת די דומה לזו שכתב moo, ובדיוק כמו שהוספת: פאוור קלין כתרגיל משיכה עיקרי לאימון בלי הדדליפט, והעדפה לעבוד בכל דבר שאינו לחיצה, על 3X3 מדורג, ולא אקרוס. העסק די עובד, אז אני מצטרף להמלצה על המתכונת הזו.

אתה עושה אינטרוולים?

• פותח/ת השרשור
סקוואט 1X5
בנצ' 1X5
דדליפט 1X5
מתח3X5
יד קידמית 2X12

סקוואט 3X3
פרס 3X3
3X3PC
מקבילים 3X5
יד אחורית 2X12

מה אתם אומרים? ,

בעזהי"ת

אתה עושה אינטרוולים?

במקביל לסיבובי הליכה הרריים באזור ירושלים, משהו שמאוד אהבתי לעשות בימים עברו - טרום אימוני הכוח, אני מבצע אימונים אירוביים של סקוואט-לחיצה-משיכה (למשל: שכיבות סמיכה ו-PC), בעיקר על פי פרוטוקול TABATA, אבל לפעמים גם סתם לזיליון חזרות. למען האמת, אני די עושה שטויות בחודש הזה, אבל זה בסדר גמור: הרעיון הוא לנוח מנטלית לפני תקופת כוח נוספת, לא איזו מטרה מוגדרת מעבר לזה.

סקוואט 1X5
בנצ' 1X5
דדליפט 1X5
מתח3X5
יד קידמית 2X12

סקוואט 3X3
פרס 3X3
3X3PC
מקבילים 3X5
יד אחורית 2X12

מה אתם אומרים? ,

העסק מסודר יפה. אישית אולי הייתי מוסיף עוד קצת נפח לדדליפט - היות ויש יותר זמן להתאושש, אז למה לא.

זה יותר מבסדר גמור, זה לפעמים די הכרחי. מאחל לך בהצלחה בסבב הבא!

תן נפח בסקוואט 5X5 אל תהיה כוסית
את המתח הייתי עושה לחזרות 3-4 סטים של 10-15 חזרות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בזמנים טובים יותר [כשהייתי חזק יותר] הייתי עושה נפח בסקוואט כחלק מ5X5 וזה לא הביא אותי יותר מידי רחוק זה פשוט קשה לי מידי במהלך התוכנית לקראת הסוף כשצריך לעשות 3X3 היה התקדמות טובה יותר , במתח אני מסכים איתך.
תודה חבר'ה ,zaptamaher שיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית