הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזה - חושש מפציעה

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
היום עבדתי על חזה העלתי משקלים וכל האימון הלך ממש טוב ועדיין נשארתי על טכניקה טובה יחסית ולא מחורבש אבל לקראת סוף האימון חזה בתרגיל של לחיצת חזה בשיפוע חיובי לחזה עליון התחלתי סט שני ובחזרה רביעית התחלתי להרגיש לחץ מוזר לייד החזה בצד שמאל -בין החזה לבית שחי כזה יכולתי להמשיך עוד סט אז ניסיתי עוד פעם והורדתי קצת משקל כדי לראות אם זה היה סתם חד פעמי וחזרה שלישית שוב התחלתי להרגיש שם לחץ כזה אז ישר עצרתי את האימון חזה ועכשיו רציתי לשאול אם זה קרה למישו ומה צריך לעשות עכשיו ואם זה פציעה או שזה סתם בגלל שהעלתי משקל ועד אימון הבא זה כבר יעבור אני לא יודע בדיוק מה לעשות אז אם מישו יכול לעזור בבקשה זה חשוב לי ונושא שמלחיץ אותי להפצע ;maeq

מקווה שפרסמתי במקום הנכון את ההודאה ואם לא תעבירו את זה בבקשה לאן שזה מתאים ...

• פותח/ת השרשור
אם זה עוזר אני מתאמן כבר חצי שנה ופעם ראשונה שזה קורה לי יכול להיות שאתה צודק שבחזרה הרביעית כבר הטכניקה לא הייתה משו אבל זה אומר שהכאב הוא היה לאותו רגע רק בגלל הטכניקה או שזה פציעה וכדאי לי לא לעבוד על חזה בשבועיים הקרובים או להוריד משקלי עבודה או להמשיך אותו דבר ? אין לי איך להשיג עכשיו סרטון .... אבל אניי יישמח אם תוכל לנסות לעזור בכל זאת לפי הפירוט על איזור הכאב או משו ....

יהיה יותר קל לעזור לך אם תשתמש בסימני פיסוק בהודעות שלך.

בכל מקרה, תנוח כמה ימים ואם זה לא עובר תשקול ללכת לרופא

אם זה עוזר אני מתאמן כבר חצי שנה ופעם ראשונה שזה קורה לי יכול להיות שאתה צודק שבחזרה הרביעית כבר הטכניקה לא הייתה משו אבל זה אומר שהכאב הוא היה לאותו רגע רק בגלל הטכניקה או שזה פציעה וכדאי לי לא לעבוד על חזה בשבועיים הקרובים או להוריד משקלי עבודה או להמשיך אותו דבר ? אין לי איך להשיג עכשיו סרטון .... אבל אניי יישמח אם תוכל לנסות לעזור בכל זאת לפי הפירוט על איזור הכאב או משו ....

לא זה לא עוזר. ואני צודק במה? לא אמרתי כלום. אין לך טלפון עם מצלמה?

• פותח/ת השרשור
יהיה יותר קל לעזור לך אם תשתמש בסימני פיסוק בהודעות שלך.

בכל מקרה, תנוח כמה ימים ואם זה לא עובר תשקול ללכת לרופא

אוקיי תודה

ולגבי פלאפון עם מצלמה נדפקה לי המצלמה לפני איזה חודש כבר ככה שאין לי איך לצלם אבל אם זה עד כדי כך חשוב אני ינסה למצוא דרך אחרת לצלם ....

אם לפי דבריך עשית בטכניקה נכונה ומושלמת אין לך סיבה להפצע ממש אלה אם זה התכווצות או מתיחה של שריר או גיד באזור הזה. כמו שאמרו לך תנוח כמה ימים תראה מה הולך , אם נשאר כמה ימים אותו דבר גש לרופא הקרוב למקום מגוריך לאבחון מעמיק.

נשמע לי יותר ככמו שריר תפוס מאשר כמו פציעה.
אם כואב לך אתה יכול להוריד קצת עומס מהחזה
אם אתה עובד עם דאמבלים תעבור למוט
אם אתה עובד עם מוט תחזיק יותר צר
ואם כואב לך עדיין תנוח כמה ימים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית