הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ: שומן בבטן תחתונה

מצב
השרשור נעול

jonatan6

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום רב אני בידאטה כבר חודש ימים ומשלב אימוני משקולות, כפיפות בטן וריצה קלה, שאלתי היא מה לעשות בכדי להוריד מעט שומן באזור הבטן התחתונה, פרט לכפיפות בטן .
תודה מראש

אין דבר כזה להוריד שומן באיזור מסויים. לא בטן ולא תחת. ואין קשר בין כפיפות בטן ושריפת שומן בבטן. חבל לך על הזמן. אם יש לך שומן בבטן ואתה רוצה להוריד אותו, אתה תצטרך לרדת באחוזי השומן בכל הגוף ביחד. ואת זה תשיג ע"י תפריט טוב (מאזן קלורי שלילי) ותכנית אימונים טובה (תכניות כוח).

• פותח/ת השרשור
מאזן שלילי גם ככה יש לי ואני בתפריט מצוין אך הבנתי שישנה דרך להוריד באוזר הבטן התחתונה יותר שומן.

מאזן שלילי גם ככה יש לי ואני בתפריט מצוין אך הבנתי שישנה דרך להוריד באוזר הבטן התחתונה יותר שומן.

הבנת שיש דרך כזאת ? מעולה, תרים טלפון לעורך דין טוב, אתה עלית על סטאט אפ מטורף, אתה בדרך לעושר ואושר.
ובנימה קצת יותר רצינית, אין דרך ולא קיצורי דרך, יש עבודה קשה וסבלנות. אם אין סבלנות אפשר לשקול ניתוח שאיבת שומן, כואב, עולה לא מאט אבל יעשה את העבודה.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית