ייעוץ התייעצות לבחירת טעם של חלבון דיימטיז.

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
יש תות
שוקלד עשיר
קפה מוקה
בננה
וניל
קרם טופי חמאה
פאד'ג שוקלד
ופינה קולדה

מה אתם אומרים ? משום מה זה מצונזר לי .. אבל תכתבו ויטה קוסט במקום הכוכביות . אם עברתי על החוקים תקנו אותי אני מצטער ואני אמחק.

יש על זה דיון כל שני וחמישי תריץ חיפוש אני בטוח שככה תקבל תשובה יותר מהר

לדעתי לך על הטעם שאהבתה באבקות אחרות. בדימיטז אין סיכוי שתיפול בטעם זו חברה ברמה מאוד גבוהה. אלא אם כן אתה יודע מראש שאתה לא סובל איזה טעם מסויים אז אל תקח אותו פשות.

מוקה פשוט אדיר, אפילו עם מים!
בקרם טופי חמאה לא לגעת, חרא אבקה!
מתערבבת לא טוב, גושים, קצף ממלא חצי מהשייקר וטעם כמו של וניל(לא משו מיוחד)!
עם מים בכלל לא הצלחתי לשתות אותה!
ואני מזה לא בררן, גמרתי דלי אופטימום וניל כמו גדול, תוך כדי שרבים אמרו שהוא מזעזע.

בדימיטז אין סיכוי שתיפול בטעם זו חברה ברמה מאוד גבוהה.

במקום לבוא בהצהרות שמבוססות על ״ככה נראה לי״ ולהטעות אנשים, קרא עדיף תגובות של אנשים שבאמת התנסו עם אבקה כזו או אחרת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מוקה פשוט אדיר, אפילו עם מים!
בקרם טופי חמאה לא לגעת, חרא אבקה!
מתערבבת לא טוב, גושים, קצף ממלא חצי מהשייקר וטעם כמו של וניל(לא משו מיוחד)!
עם מים בכלל לא הצלחתי לשתות אותה!
ואני מזה לא בררן, גמרתי דלי אופטימום וניל כמו גדול, תוך כדי שרבים אמרו שהוא מזעזע.

במקום לבוא בהצהרות שמבוססות על ״ככה נראה לי״ ולהטעות אנשים, קרא עדיף תגובות של אנשים שבאמת התנסו עם אבקה כזו או אחרת.

קודם כל תודה רבה על העזרה.. האמת שלא הכי אהבתי את המוקה שלהם לאורך זמן , מזל שאמרת לי שהטופי לא טוב כי תכננתי להזמין אותו . עכשיו אני מסיים דלי של צ'מפיון בננה ורציתי לגוון אבל נראה לי ללכת שוב על בננה זה הכי בטוח .. אלא אם כן על השוקלד מה אתה אומר ?

ניסיתי דימייטז...באמת שחרבה טובה לא ניסיתי את כל הטעמים אבל מנסיון אני יודע שאם טעם מסויים של חברה מסויימת טוב אז כל שאר הטעמים גם סבבה...וכן איך באמת העזתי לטעות בן אדם בהחלטה גורלית שכזו כמו בחירת טעם של אבקת חלבון 🚫❌❓

לא, זה לא לעזור לו להחליט אם לקפוץ מגג של בניין או לא.
תודה שקצת מבאס לקנות דלי חלבון ולגלות שהטעם שלו מזעזע, אחרי שמישהו שבכלל לא טעם אותו והמליץ לך עליו, חשב שהוא טוב בגלל השם שלו.
לא ככה?

תודה שקצת מבאס לקנות דלי חלבון ולגלות שהטעם שלו מזעזע, אחרי שמישהו שבכלל לא טעם אותו והמליץ לך עליו, חשב שהוא טוב בגלל השם שלו.
לא ככה?
צודק ב100%!!!!!

לא ככה?
צודק בהחלט אך במקרה הזה זה לא ממש רלוונטי כי דיימטייז אחלה חברה ויש לה אחלה טעמים, מנסיון.
אני לדוגמה, פחות מתחבר לטעם של מוקה קפה בכללי כי אני אישית לא כ"כ אוהב קפה אבל יש לי הרבה חברים שלוקחים קפה מוקה של דיימטייז והם חולים על הטעם הזה.
לכל אחד יש את הטעמים שהוא מתחבר אליהם יותר ומתחבר פחות
מה שכן, ללכת על דיימטייז זה ללכת על בטוח 😃

לא ככה?

אוקיי אבל ניסיתי את חלבון של דימייטז :hoel, והטעם היה מעולה. עכשיו תסכים איתי שאם אתה לוקח אבקה מסוימת נגיד בטעם שוקולד והיא טעימה אז גם שאר הטעמים יהיו ברמה גבוהה. זאת אומרת שאם אין לו בעיה ספציפית עם טעם מסויים אז לא משנה איזה טעם הוא יקח יהיה לו טעים כי דמייטז פשוט מייצרים חלבון טעים! 😣

זה בדיוק מה שגם אני חשבתי עד שקניתי את הבאטר קרים והבנתי כמה שהמותג יכול להטעות לפעמים.😃

דיימטייז
בננה - מעולה! מים חלב הכל פשוט טעם מעולה
קפה מוקה - אדיר!!!
שוקולד - נחמד מאוד
וניל - עדין, טעם בסדר
תות - טוב +
פינה קולדה - טעם מצויין ממש אהבתי
טופי קרמל - גרוע. טעם נוראי וגם לא מתערבב טוב

בננה - טעם טוב מאוד - אי אפשר ליפול
פינה קולדה - מצויין מתערבב נהדר טעם אננס
טופי קרמל - פשוט רע לא להתקרב ! לא מתערבב מלא גושים ואבק
ובמקום הראשון שוקולד - אני לא מחסידי השוקולד - אבל פה זה כמו טעם שוקולד גלידה פשוט מצויין
את כל הטעמים ניסיתי עם מים קרים וסוכר ענבים...
את שאר הטעמים לא ניסיתי

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברה אני אלך על השוקלד עשיר , לא על הפאדג' , אני מקווה להזמין היום ושאני אקבל אני אעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית