הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזה לא מתפתח

• פותח/ת השרשור idank4
  • פורסם בתאריך

idank4

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בעיה גדולה ... אני כבר 4 חודש במכון והגוף גודל ממש כמו שצריך אפילו יותר מהממוצע .. הבעיה היחידה שלי זה החזה , אני עולה במשקלים גם בבנץ' וגם במשקולות חופשי אבל החזה פשוט בפיגור לעומת כל הגוף אבל פיגור יחסית גדול !!
יש איזה דרך לאזן אותו ? או לתת עליו פוש יותר טוב ?
אני אישית מתאמן עכשיו על AB 4 פעמים בשבוע .. המאמן המליץ לי לעבור לABC\ABCD שזה נראה לי עוד לא בשבילי
איך אני יכול לתת פוש ולגרום לחזה להתפתח טוב ?? התרגילים שאני עושה לחזה הם :
בנץ' פרס - 17.5 כל צד 3X6-7
משקולות חופשי עם שיפוע חיובי - 20 קילו כל צד 3X6-7
ובנץ' בשיפוע שלילי - 15 קילו כל צד 3X6-7
אני צריך לשנות פה משהו ? אולי להחליף תוכנית ? אני ממש אבוד כי החזה זה לפי דעתי השריר הכי חשוב שיהיה מפותח ..
תודה מראש חברים ..;susss

תעבוד כבד אך ורק במורכבים כלומר- עם בנץ' פרס בלבד. תוריד מס' חזרות לכיוון 4-6 . תאכל יותר ככה תוכל להתקדם יותר מהר במשקלים. המשקל שלך אחי לא כזה בשמיים. אז תתרכז כרגע בלחיצה אחת וזה בנץ'. חבל על כל השיפועים והחרטא הזאת. כשאתה נותן עוד ועוד לחיצות אתה נפגע בהתאוששות וכו'..מה שמפריע לך לעלות משקל בבנץ'. מבין ? דבר ראשון זה לנסות לעבוד רק עם הבנץ' ,לאכול יותר ולהתקדם במורכבים בלבד.

קודם כל את השלילי תוריד.
דבר שני אולי אפילו כדאי שתישאר רק עם בנץ רגיל...
כי יש מצב שאתה לא מתאושש מהאימון.

אבל לא ניראה לי שיש בעיה... אתה אומר שהחזה לא מספיק גדול יחסית לשאר הגוף או יחסית למשקל שאתה מרים ? 55 קילו זה ממש לא הרבה, ככה שאל תצפה שהיה לך חזה ענק.
תגיע ל 100 קילו ותאמין לי אתה תיראה שינוי בחזה.

קודם כל את השלילי תוריד.
דבר שני אולי אפילו כדאי שתישאר רק עם בנץ רגיל...
כי יש מצב שאתה לא מתאושש מהאימון.

אבל לא ניראה לי שיש בעיה... אתה אומר שהחזה לא מספיק גדול יחסית לשאר הגוף או יחסית למשקל שאתה מרים ? 55 קילו זה ממש לא הרבה, ככה שאל תצפה שהיה לך חזה ענק.
תגיע ל 100 קילו ותאמין לי אתה תיראה שינוי בחזה.

מבחינת העיקרון אתה צודק... אבל אין מה לעשות הכל תלוי בגנטיקה...

אמרו לי את מה שאתם עכשיו אומרים לו, ואני הגעתי ל 100 קילוגרם בנץ פרס, ובכל זאת אין לי חזה גדול .

כמובן שיש שיפור, אבל הבנתם את הכוונה.

אין מה לשאול שאלות, אף אחד לא עושה קסמים. Train Hard, Sleep Well, Eat Big !

שיהיה בהצלחה! 😃

תעבוד כבד אך ורק במורכבים כלומר- עם בנץ' פרס בלבד. תוריד מס' חזרות לכיוון 4-6 . תאכל יותר ככה תוכל להתקדם יותר מהר במשקלים. המשקל שלך אחי לא כזה בשמיים. אז תתרכז כרגע בלחיצה אחת וזה בנץ'. חבל על כל השיפועים והחרטא הזאת. כשאתה נותן עוד ועוד לחיצות אתה נפגע בהתאוששות וכו'..מה שמפריע לך לעלות משקל בבנץ'. מבין ? דבר ראשון זה לנסות לעבוד רק עם הבנץ' ,לאכול יותר ולהתקדם במורכבים בלבד.
אז אתה אומר שבמקום שיפוע עליון ורגיל אז אפשר פשוט לעשות בנץ' פרס רגיל ל-6 סטים במקום 3 ו-3?

תעשה באנץ רגיל בלי שטויות של שיפועים 3X5 תעלה מישקל כל אימון 2.5קילו תוסיף על המוט תעבוד עם טכניקה טובה וחזק וזהו אה ותעשה SS

אז אתה אומר שבמקום שיפוע עליון ורגיל אז אפשר פשוט לעשות בנץ' פרס רגיל ל-6 סטים במקום 3 ו-3?
לא, אני אומר שחבל על 6 סטים. תעבוד 3X4-6 כבדים בבנץ' רגיל וזהו. תאכל הרבה ותישן טוב וכמובן טכניקה. חבל על עוד נפח של לחיצות (חוץ מפרס) לא יקדם אותך לשום מקום , רק יפגע לך בהתאוששות.

כשמתאמנים על כל הגוף, בתכנית פרופורציונית, ומאתגרים אותו במשקלים חדשים, הוא גדל פחות או יותר פרופורציוני לפי הגנטיקה הבסיסית שלך. לא כולנו בעלי
פוטנציאל מרפסת כמו ארנולד, וצריך להיות שמחים עםמה שקיבלנו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית