הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל החתירה

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

התחלתי לעבוד על תרגיל החתירה לא מזמן, ואני מרגיש את העבודה על הגב מצויין - אבל אני מרגיש המון עבודה של הטרפזים בסוף התרגיל..
קראתי את המאמר על תרגיל החתירה, ואת המאמר על SS שמכיל בתוכו הסבר על החתירה. (אני חדש אז אני לא יכול לפרסם קישורים)

רשום שם: "
החתירה במוט "45 מעלות" הרגילה ובמיוחד מחתירות ייטס (Yates Rows), שנוטות לכלול פעולה רבה של טרפזים אם לא נזהרים."
אני מאמין שזה מה שאני עושה, ככה המאמן שלי הראה לי שהגוף ב-45 מעלות.. אני משאיר את המוט באוויר ולא מגיע לרצפה כי זה בלתי אפשרי ככה.
בנוסף רק התחלתי עם התרגיל ואני עם משקלים נמוכים אז זה עוד סיבה למה המוט לא יגע ברצפה

מה עדיף לעשות? אין לי בעיה תאכלס לאמן ככה את הטרפזים שלי אבל האם זה ממש מפחית עבודה של הגב?

תודה!

• פותח/ת השרשור
אני אנסה בזמן הקרוב אם יצא לי להעלות..
בכל אופן עוד שאלה קטנה, אפשר לעשות את התרגיל בשתי אחיזות - לא יודע בדיוק את השמות אבל כמו שעושים מתח לגב/ליד קדמית..
יש הבדל משמעותי? כשאני עושה את זה יותר ליד קידמית אני פשוט מרגיש שהמרפקים יותר צמודים לגוף תאכלס.

היה על זה דיבור בעבר.אני לא חושב שזה משנה..אני גם עושה את זה בתנועה של "יותר ליד קדמית"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית