הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לשנות את האימונים שלי- שאלות בנושא

WannaBeFree

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בן 18 בקרוב, 1.81 מטר, 75 קילוגרם. אני לא יודע כמה שומן וכמה מסת שריר יש לי (איך בודקים את זה?)
אני מתאמן ב"אחריי!" כבר כמעט שנתיים. האימונים כוללים ריצות ארוכות, ספרינטים, שקי חול, אלונקות (שעליהן שקי חול כדי לא לסכן אנשים), שכיבות סמיכה בצורות שונות, זחילות, כפיפות בטן, מתח ומקבילים.
האימונים הם דו-שבועיים, בשעות קבועות והם אורכים שעתיים (של פעילות אינטנסיבית).

החלטתי שזה לא מספיק לי ושאני רוצה לשפר את המצב שלי מבחינת מראה (שהשרירים יהיו יותר בולטים, עם צורה יותר יפה וגם לא יזיק לי לחזק אותם).

מה מומלץ לאכול? כמה ארוחות ביום (ובערך באילו שעות)? כמה אימונים בשבוע להוסיף? מה לעשות באימונים האלה (שיתבצעו לבד בלי קשר לאימונים ב"אחריי!")?

אשמח לקבל תשובות, אם יש שאלות אני אשמח לענות.

אני בן 18 בקרוב, 1.81 מטר, 75 קילוגרם. אני לא יודע כמה שומן וכמה מסת שריר יש לי (איך בודקים את זה?)
אני מתאמן ב"אחריי!" כבר כמעט שנתיים. האימונים כוללים ריצות ארוכות, ספרינטים, שקי חול, אלונקות (שעליהן שקי חול כדי לא לסכן אנשים), שכיבות סמיכה בצורות שונות, זחילות, כפיפות בטן, מתח ומקבילים.
האימונים הם דו-שבועיים, בשעות קבועות והם אורכים שעתיים (של פעילות אינטנסיבית).

החלטתי שזה לא מספיק לי ושאני רוצה לשפר את המצב שלי מבחינת מראה (שהשרירים יהיו יותר בולטים, עם צורה יותר יפה וגם לא יזיק לי לחזק אותם).

מה מומלץ לאכול? כמה ארוחות ביום (ובערך באילו שעות)? כמה אימונים בשבוע להוסיף? מה לעשות באימונים האלה (שיתבצעו לבד בלי קשר לאימונים ב"אחריי!")?

אשמח לקבל תשובות, אם יש שאלות אני אשמח לענות.
חיטוב:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית