הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב למתאמן מתחיל

הילד הירוק

משתמש פעיל
339
98
נק' מוניטין:
326
339
98
אז ככה, קוראים לי סער אני חדש פה ואני אתן תמצית של הסיפור שלי כדי שתבינו פחות או יותר איפה אני עומד מבלי לעייף אתכם יותר מדי (פסקה שלישית למי שרוצה להגיע לעניין).

אני בן 20, 172 על סביבות ה 77.5 ק"ג עם בערך 18-20% שומן.

זמן רב הייתי ילד שמן עד שבספטמבר הגעתי ל94 קילו, נמאס לי ולקחתי את עצמי בידיים וכמו סיפורים רבים שבוודאי שמעתם או חוויתם על בשרכם, תוך התמדה והרבה ריצות ירדתי לאן שאני נמצא עכשיו. מכיוון שלתקופה ארוכה לא היה לי גישה לחדר כושר, את כל האימונים שלי ביצעתי בחוץ כשאימוני סיבולת נעשו עם משקל גוף. בפברואר של 2012 נרשמתי למכון ומאז אני מתאמן שם וחוץ מפציעה קלה שהייתה ועברה (מריצה) אני לא מחסיר אימונים.

במשך כל הזמן הזה תזונה ואורח חיים בריא הפכו לאט לאט להיות הדבר הכי חשוב בחיים שלי, ככה ש80% מכל הדברים שקראתי היו קשורים לתזונה או אימונים, ולכן הופתעתי לגלות בקבלת התוכנית הראשונה שלי שאין בה משקולות חופשיות בכלל - דבר שסתר את כל מה שקראתי. אני, כמו רבים, מסתבר - הייתי נאיבי. יכול להיות שכוונת המדריכים הייתה טובה אבל אני מוכן לקחת על עצמי כל סיכון שהוא (אט אט אני מתחיל להבין שאין ממש סיכון) על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר.

קראתי את המסמך של הStrongLifts 5x5 והחלטתי שאני רוצה לבנות תוכנית סביב האימון הזה, א-ב-ל, ממה שקראתי באינטרנט התוכנית הזו יותר מתאימה לאנשים שרוצים להעלות מסה ולאו דווקא להתחטב כמוני. לא התחלתי להתאמן בתוכנית כוח בתחילת הדרך ולכן זה גם משהו שחשוב לי בראייה אל העתיד, אז רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך כן להתחטב בשימוש בתוכנית הזו אך בכל זאת לפתח איזהשו סוג של כוח?

עריכה:
הבנתי שזה פחות או יותר נוגד אחד את השני ושלא סביר להגיע ל2 המטרות האלה באותו זמן, ולכן רציתי לשאול דבר אחר: אני כן רוצה לעבוד עם תרגילים מורכבים שכאלה, אז איך אני משנה את התוכנית, מה להוסיף ומה להוריד על מנת שאני אגיע למטרה שלי בזמן הכי קצר? כדאי לי לעבוד על טווח חזרות גבוה או נמוך? אם בכל זאת לעבוד על טווח חזרות נמוך, באיזו תדירות להעלות משקלים?

נערך לאחרונה:
אז יש את הנוסחא המושלמת בשבילך
המדריך הנל יראה לך איך לבנות תפריט כמו שצריך שיעזור לך לחיטוב הגוף :
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/
ואת אימוני החד"כ שלך תעשה בתכנית הליניארית של ביל סטארר.תכנית הכוללת תרגילים מורכבים והתמקדות בהם והתקדמות שבועית בהן.
מכיוון שאתה מתאמן מתחיל אתה תוכל להתקדם במשקלים גם בגרעון קלורי
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית