ייעוץ טבעונות

Stav Dueiv

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
לפני משו כמו חצי שנה כל הבית שלי ניהיה טנעוני.. זרמתי עם זה למשהו כמו שבועיים, ואז הפסקתי.
אני עכשיו רוצה להתחיל לפתח מסה בחדר כשר ואני רוצה יותר להשקיע בחלבונים... אבל ממש קשה לי
הצלחתי להכניס דגים הבית, אבל זה בעיקר דגים לשישי בערב ובקטנה למשך כל השבוע.
אני בקושי עובר את ה60 חלבון ליום.
מה לעשות?

בן 15
שוקל 64 ק"ג
מטר 1.74

אגוזים בעיקר, וכל מה שתוכל להכניס הביתה שיש בו חלבון. אני מבין שאי אפשר גם מוצרי חלב. אין לך הרבה ברירות, אתה גר בבית.

• פותח/ת השרשור
אגוזים בעיקר, וכל מה שתוכל להכניס הביתה שיש בו חלבון. אני מבין שאי אפשר גם מוצרי חלב. אין לך הרבה ברירות, אתה גר בבית.
אני אוכל מנת אגוזים ביום, יענו משהו כמו 20 חלבון למנה.
גם אמרו לי להתקפיד על אכילת קטניות וכאלה, אבל כשאתה מסתכל על הערך התזונתי של איזושהי קיטניה את רואה "30 חלבון ל100 גרם", זה נראה הרבה, אבל במנה... לדוגמה של קציצות קינואה... אין יותר מ5גרם קינואה לקציצה

בקינואה יש לך את כל החומצות אמינו הדרושות ולא צריך לשלב אותה עם דגן אתה יכול לאכול סיר קינואה ובכיף להגיע ל50 גרם חלבון

בשמן זית אין חלבון זה לא יעזור לו

והוא טיבעוני רוב הדברים שם הם מהחי

בקיצור הדבר שהכי מומלץ לך לעשות זה לאכול קיטניות עם פחמימות או קינואה זה יותר קל לא צריך להכין שני דברים...
לאכול הרבה אגוזים [חמאת בוטנים מומלץ וטעים]

בשמן זית אין חלבון זה לא יעזור לו

והוא טיבעוני רוב הדברים שם הם מהחי

בקיצור הדבר שהכי מומלץ לך לעשות זה לאכול קיטניות עם פחמימות או קינואה זה יותר קל לא צריך להכין שני דברים...
לאכול הרבה אגוזים [חמאת בוטנים מומלץ וטעים]

וכמה כבר חלבון הוא יקבל מאגוזים ובוטנים?

אם הוא יוסיף קלוריות ולא יחיה על 500 קלוריות רק מכמה ירקות פירות וקצת אגזוים, לדעתי הוא ירגיש בסדר.

אני אישית חושב שחלבון זה דזי אוברייטד, מספיק אם המאזן הקלורי גבוה מספיק והגוף מקבל אנרגיה.

מצב מעניין...
א) חפש משת"פ.
ב) קנה 2ק"ג חזה עוף לא פרוס מדי שבוע (בערך 50 ש"ח, כמעט 500גר' חלבון), בשל, חלק למנות ואכסן אצל המשת"פ.
ג) בקש מהמשת"פ להביא לך מנה בכל יום (למשל לביה"ס או לחדר הכושר) או שתקפוץ אליו לארוחה משלימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית