עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכולם
אשמח לקבל טיפים ושאלה קטנה לגבי טבעונות.
האם זה שאני אוכל חלבון מן הצומח אומר שאני צריך לצרוך יותר חלבון ממה שצרכתי מבשר? הוא נספג פחות טוב?
בנוסף אם יש פה טיפים למתכונים ורעיונות עם הרבה חלבון ופחות פחמימה אשמח לדעת.
תודה
לא, תמשיך לצרוך באותה הכמות המומלצת, רק אולי תוודא שאתה צורך לפחות 70% מהצריכה מחלבון מלא. (@kotzer ?)
יש במיי פרוטאין אבקות חלבון צמחוניות מסויה, אפונה, חלקן לא רעות לבישול בכלל)
יש לי מתכונים לפנקייק ואפילו בצקים שאני מכין מהן.
ולגבי אוכל, המון אוכל הודי מבוסס על תזונה צמחונית ממליץ לך לבדוק קצת. (הרבה אוכל משאר עדות המזרח גם)
יש לי מתכונים למרקי עדשים/שעועית קארי טופו וכ'ד (יוצא עם בחורה צמחונית, ואוהב את המטבח, תעדכן אם מעוניין 😃)
חח אוכל הודי זה אח, פעמיים בהודו ואני אוהב לאכול כל דבר הודי
אם תוכל לשלוח לכאן או לפרטי את המתכון של הפנקיק
וגם שאר הדברים שאמרת 😃
לזה שמעלי, תודה רבה על התגובה! אני הולך לקרוא את זה ותודה על הטיפ על החלבון המלא
אני בינתיים צמחוני, נפטרתי מהביצים והדבר היחיד שאני אוכל כרגע שהוא חלב זה קוטג שמשלים לי את הערכים
בינתיים אני צמחוני, אבל לאט לאט הופך את זה לטבעונות
לא, תמשיך לצרוך באותה הכמות המומלצת, רק אולי תוודא שאתה צורך לפחות 70% מהצריכה מחלבון מלא. (@kotzer ?)
יש במיי פרוטאין אבקות חלבון צמחוניות מסויה, אפונה, חלקן לא רעות לבישול בכלל)
יש לי מתכונים לפנקייק ואפילו בצקים שאני מכין מהן.
ולגבי אוכל, המון אוכל הודי מבוסס על תזונה צמחונית ממליץ לך לבדוק קצת. (הרבה אוכל משאר עדות המזרח גם)
יש לי מתכונים למרקי עדשים/שעועית קארי טופו וכ'ד (יוצא עם בחורה צמחונית, ואוהב את המטבח, תעדכן אם מעוניין 😃)
אחלה פושקר 🤣 אעלה לפה בהזדמנות או בפרטי
אין על אפונה!חשוב לשים לב שאתה צורך חלבון מלא,לדוגמא,אם תשלב חלבון אפונה וחלבון אורז,תקבל חלבון מלא.אם החלבון מלא,אין צורך לאכול יותר מאשר כשהייתי אוכל בשר.