הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לשנות דברים ב SS

• פותח/ת השרשור DaAniel
  • פורסם בתאריך

DaAniel

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אני מאוד פעיל אין מצב שאני יוכל לעשות 3 פעמים סקוואט בשבוע לפחות לא בתקןופה הזות ....
מי שרוצה יכול למצוא את הלוג שלי
אני יכול לשנות את ה SS
לעשות יותר דדליפט ו בנץ ספר תרגילים שאני אוהב
כי אני באמת חושב שאם אני לא יכול לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע כדי לשנות תתוכנית
אז אם מישהו יכול לעזור לי
לשנות אותה / יתן דעה למה לא לשנות אותה 👋

ומה לגבי להגדיל את הזמן שבין אימונים? אם אתה מאד פעיל, תהיה לך בעיה להתאושש גם בתרגילים אחרים ולא רק לסקווט.

כך שאם אתה עדיין רוצה לעשות 3 אימונים בשבוע, אתה צריך להוריד תרגיל ולא להחליף אותו באחר (שהוא באותה רמת קושי, כמו דדליפט).

מה זה מאוד פעיל? מה אתה עושה?

אולי לתקופה הזאת פשוט SS בכלל לא מתאימה לך, ויהיה עדיף ללכת על תוכנית פחות עצימה במקום לנסות לשנות את התוכנית הזאת.

- בכללי דדליפט יותר מפעם בשבוע ובפרט להחליף אותו בסקוואט במטרה לתחליף שיקל עליך זה לא אופציה. כמו שsatan-shor אמר רמת הקושי ולי אישית יש פעמים שדדליפט סוחט ממני הרבה יותר.

"אין דבר כזה לא יכול יש דבר כזה לא רוצה" אם אתה לא רוצה לעשות squat שלוש פעמים בשבוע תעבור לתוכנית אחרת

קשה להתאושש מדדליפט פעמיים בשבוע שהמשקלים מתחילים להיות גבוהים אז לגבי 3 פעמים אללה היסטר מה שכן אני יכול להגיד לך שהתרגיל הזה פותח תאבון בצורה מפחידה

אני עשיתי SS די הרבה זמן, בזמן שעשיתי גם שני אימוני MMA כל שבוע (שעתיים כל אחד, אימון יחסית אינטנסיבי שכולל בהתחלה גם ריצה, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן), ואני אומר לך שאתה יכול.
אולי יקח לך פחות זמן להגיע למצב שאתה לא יכול להתאושש, אבל אתה עדיין יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית