הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חטיף בשר - BEEF JERKY

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
ראיתי מסתובב בפייסבוק משהו חדש ובלעדי חטיף בשר

100% בשר בקר כשר!
ערכים תזונתיים ל100 גר'
56.5 גר' חלבון!
3.8 גר' פחמימות בלבד!
3.5 גר' שומן!
מתוכו רווי 1.5 גר'!

מישהו ניסה את זה ?

3270610.jpg

• פותח/ת השרשור
אני חושב שינעלו את זה ביגללך חחח
בינתיים המחיר זה 10 שקל לשקית 30 גרם

זה יקר. זה מאוד טעים. אוכלים את זה כמו סוכריות גומי בארהב. אני מת על זה.

מאיפה קונים?
שמעתי על זה פעם ואני יודע שהדבר מפוצץ בנתרן אם אני זוכר נכון
אמרו שזה ממש טעים
דרך אגב ראיתי את זה אז בארצות הברית וכמו מפגר לא קניתי חחחח

לי יצא לאכול את הסוג הזה, טעים מאוד ויקר מאוד אבל אפשר לחסוך די הרבה אם מכינים לבד ולדעתי יוצא אפילו טעים יותר מהקנוי.
טעמתי כמה חתיכות של חטיף כזה מתוצרת בייתית שעשוי מפילה בקר (נתח 12, יכול להגיע ל-200 ש"ח לק"ג), ממש מעדן. כל מה שדרוש זה לפרוס את הבשר, לתבל ולייבש אותו בתנור בחום נמוך (אם אני לא טועה זה היה 70 מעלות ל-6 שעות בערך, יש מתכונים ברשת). אני לא יודע כמה זמן זה מחזיק אבל אני מניח שלא מעט, ממליץ בחום.

נערך לאחרונה:
לי יצא לאכול את הסוג הזה, טעים מאוד ויקר מאוד אבל אפשר לחסוך די הרבה אם מכינים לבד ולדעתי יוצא אפילו טעים יותר מהקנוי.
טעמתי כמה חתיכות של חטיף כזה מתוצרת בייתית שעשוי מפילה בקר (נתח 12, יכול להגיע ל-200 ש"ח לק"ג), ממש מעדן. כל מה שדרוש זה לפרוס את הבשר, לתבל ולייבש אותו בתנור בחום נמוך (אם אני לא טועה זה היה 70 מעלות ל-6 שעות בערך, יש מתכונים ברשת). אני לא יודע כמה זמן זה מחזיק אבל אני מניח שלא מעט, ממליץ בחום.
תודה רבה על הרעיון מוניטין !אתה יודע במקרה מה הערכים של זה?

על לא דבר, תודה.
הערכים הם (ל-100גר' לפני בישול): ~250 קל', ~18גר' שומן, ~20גר' חלבון.

*יש ברשת טבלאות ומחשבוני ערכים תזונתיים בשפע, ממליץ לך להשתמש.

כן אבל משום מה לא מצאתי את מספר 12 . תגיד אבל כמה 100 גרם לא מבושל יוצא אחרי הייבוש מבחינת גרמים ? ועל איזה ויבול אתה ממליץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית