הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבקות חלבון . . .

YairTseytlin

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
טוב אז לפני הכול :

גובה : 1.71
משקל : 57KG
אחוז שומן: לא ידוע אבל נמוך כאלו אם אני עושה חיטוב בטן אז כבר אפשר לראות שרירי בטן .

להשתמש באבקת חלבון , זה טוב לגוף או לא במיוחד בגיל הנוער ? . . .

כי אני עושה חיטוב , עשיתי ידיים וגב ויש תוצאות אבל הבעיה אני רואה אנשים שלוקחים את האבקות חלבונים הם נראים יותר מסיבים לא ממש כמו שוורצנגר ואלה אבל מסיבים ומחוטבים וזה ממש יפה , השאלה שלי האם אפשר להגיע לכזאת מסה בלי אבקה חלבון , כי אני לא יודע עם זה גם בריא לגוף ועוד בגיל ההתבגרות . . .
אני אישית רוצה יותר מסת גוף , ויש אפשרות אולי למתכון ביתי של חלבונים למסה .

תודה .

במשקל כמו שלך אין מה לחטב אתה צריך להעלות במסה קודם כדי שיהיה לך בכלל שריר ואתה יכול להגיע לכל דבר בלי אבקת חלבון רק תאכל נכון ותתאמן כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
במשקל כמו שלך אין מה לחטב אתה צריך להעלות במסה קודם כדי שיהיה לך בכלל שריר ואתה יכול להגיע לכל דבר בלי אבקת חלבון רק תאכל נכון ותתאמן כמו שצריך

אתה יכול להביא לי מדריך תזונה יומית נכונה ? . . .

על איזה חיטוב אתה מדבר, אתה נמצא בתת משקל. ואבקת חלבון זה לא אבקת קסמים. זה סה"כ אבקת חלב מיובש. זה לא שונה מקוטג'. תתחיל לאכול כמו בן אדם ותתחיל להתאמן. יש לך תפריטי תזונה בפורטל המאמרים ותכניות אימונים מוכנות. תקרא, תבחר ותעבוד לפיהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית