הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לכתפיים

Ariel107

משתמש מתחיל
41
5
נק' מוניטין:
3
41
5
היי חברים, מתאמן כבר ארבעה חודשים בתוכנית AB ארבע פעמים בשבוע, השאלה שלי היא כזאת:
ביום של החזה אני עושה 4X6-8 בנץ רגיל ואז עוד 4X8-10 אינקליין בנץ, ולאחר מכן יום למחרת בכתפיים עושה עוד 4X6-8 לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים. חשוב לי לציין שבינתיים אני מתקדם ומתאושש אבל קצת חושש שזה קצת יותר מידי כתפיים ואני עלול להיפצע בסוף, מה אתם חושבים?

אני עושה את שלושתם באותו אימון שלוש פעמים בשבוע ומתקדם מעולה כבר תקופה, כל עוד יש ניהול עומסים נכון אתה תהיה בסדר

היי חברים, מתאמן כבר ארבעה חודשים בתוכנית AB ארבע פעמים בשבוע, השאלה שלי היא כזאת:
ביום של החזה אני עושה 4X6-8 בנץ רגיל ואז עוד 4X8-10 אינקליין בנץ, ולאחר מכן יום למחרת בכתפיים עושה עוד 4X6-8 לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים. חשוב לי לציין שבינתיים אני מתקדם ומתאושש אבל קצת חושש שזה קצת יותר מידי כתפיים ואני עלול להיפצע בסוף, מה אתם חושבים?

אם אתה יודע מה אתה עושה ויודע לנהל עומסים - התאוששות אין סיבה שתיפצע.

במידה ולא אז אתה בבעיה ותצטרך להתחיל לחשוב על שינויים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע מה אתה עושה ויודע לנהל עומסים - התאוששות אין סיבה שתיפצע.

במידה ולא אז אתה בבעיה ותצטרך להתחיל לחשוב על שינויים.
אני מקפיד מאוד על 2-3 תרגילים לשריר גדול באימון, ו1-2 תרגילים לשריר קטן, מקפיד תמיד על חימום בצורה לינארית עד 80-85% ממשקלי העבודה שלי בתרגילים המורכבים, וגם על פרוגרסיב אוברלואוד, אוכל במאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון,פחמימה,שומן ומשתדל לישון 6-7 שעות בלילה, זה נקרא ניהול עומסים טוב?😕

אני מקפיד מאוד על 2-3 תרגילים לשריר גדול באימון, ו1-2 תרגילים לשריר קטן, מקפיד תמיד על חימום בצורה לינארית עד 80-85% ממשקלי העבודה שלי בתרגילים המורכבים, וגם על פרוגרסיב אוברלואוד, אוכל במאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון,פחמימה,שומן ומשתדל לישון 6-7 שעות בלילה, זה נקרא ניהול עומסים טוב?😕

תשמע אני לא מכיר אותך אבל נראה שאתה די בכיוון,
אם אתה מתקדם ומתאושש בהתאם - אתה על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית