הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה יומית למסת גוף . . .

YairTseytlin

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אז פתחתי את הנושא הזה :
בפורום :

באימונים כללי ---> "בקשר לאבקות חלבון" , תראו את מה שכתוב שם (אני לא יכול לפרסם לינקים )

עכשיו כמו שאתם רואים אמרו לי שאני צריך לעלות קודם במסה , ואז לחטב . . .

אז אני מחפש תזונה יומית נכונה למסת שריר .

תודה .

תעבור על הפורטל אתה שואל פה שאלה כללית מדי תקרא מאמרים בפורטל תחכים קצת ותחזור לפה עם שאלות
[בשביל לפרסם קישורים אתה צריך מינמום 10 הודעות ]

• פותח/ת השרשור
אבל עכשיו יש לי בעיה , אני מתאמן בשבוע MMA כן כול אימון בסביבות שעה וחצי אנחנו מתאמנים אימונים עם אירובי ואירובי , אנחנו מתאמנים עם משקלות ספרינטים שכיבות שמיכה וכו . . . + בימי שבת אני הולך כמעט קבוע באופניים לים ושם אני ועד מתאמן וגם לפעמים אני מכניס עוד כמה דברים בשבוע - אז איך בדיוק אני אמור
לדעת כמה קלוריות אני שורף . . .

וגם לא כול כך הבנתי את כול הקטע עם הקלוריות כמה כמות אוכל זאת נגיד מעל 2400 . . .

ועוד שאלה מה צריך לאכול בערב אחרי השעה שש בערך ?

נערך לאחרונה:
בשביל לדעת כמה אתה שורף יש מחשבון EMR http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=23
אתה מוסיף את הקלוריות שאתה שורף בEMR לקלוריות שאתה שורף בRMR ומוסיף לזה 500 קלוריות בשביל לגדול .
תקפיד לאכול פחמימות מורכבות [חיטה מלאה] , וחלבון 2*משקל גופך .
[אתה צריך להיות ב+קלורי של 500 קלוריות כל יום לא רק בימים של אימון כגון באוכל !

אבל עכשיו יש לי בעיה , אני מתאמן בשבוע MMA כן כול אימון בסביבות שעה וחצי אנחנו מתאמנים אימונים עם אירובי ואירובי , אנחנו מתאמנים עם משקלות ספרינטים שכיבות שמיכה וכו . . . + בימי שבת אני הולך כמעט קבוע באופניים לים ושם אני ועד מתאמן וגם לפעמים אני מכניס עוד כמה דברים בשבוע - אז איך בדיוק אני אמור
לדעת כמה קלוריות אני שורף . . .

וגם לא כול כך הבנתי את כול הקטע עם הקלוריות כמה כמות אוכל זאת נגיד מעל 2400 . . .

ועוד שאלה מה צריך לאכול בערב אחרי השעה שש בערך ?

אם היית קורא את המאמר היית יודע.

• פותח/ת השרשור
אם היית קורא את המאמר היית יודע.

קראתי את התזונה למשקל 50 ק"ג , כתוב שם נגיד שאימון הוא בין השעות 17:30 - 19:00 - האימון שלי נגיד 2 ימים בשבוע נגיד מ20:30 עד 22:00 + . . .

אז מה אני עושה באותם ימים בדיוק ? זה אימון ספורט לא קשור לחדר כושר

קראתי את התזונה למשקל 50 ק"ג , כתוב שם נגיד שאימון הוא בין השעות 17:30 - 19:00 - האימון שלי נגיד 2 ימים בשבוע נגיד מ20:30 עד 22:00 + . . .

אז מה אני עושה באותם ימים בדיוק ? זה אימון ספורט לא קשור לחדר כושר

אם שרפתה 2000 קלוריות אתה צריך לאכול 2500 קלוריות!
אם שרפתה 3000 קלוריות ביום אם אימון אז אתה אוכל 500 קלוריות יותר מה יש לא להבין פה העיקר שבסוף היום תכניס 500 קלוריות יותר מימה ששרפתה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית