הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה קצרה עקב כאב בגו התחתון

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
כמו שאמרתי בכותרת הרגשתי לאחרונה כבאים אחרי דדליפט וסקוואט החלטתי להעלות טכניקה לראות שהכל בסדר

140 ק''ג סקוואט משבוע שעבר :

שימו לב לבאטווינק המוגזם.
עוד 2 סרטונים מהיום שניסתי להמנע מבאטווינק אבל זה עלה לי בכמה חזרות שאני לא שובר מקביל , מה עושים עם זה ?
130 ק''ג

140 ק''ג

דדליפט מהיום:
140 ק''ג

150ק''ג

חזרה רביעית הרגשתי שאני לא מצליח להחזיק את הגב אז לא המשכתי למרות ששבוע שעבר הצלחתי 160 כנראה יום רע.

ופרס 50 ק''ג

מצטער על ריבוי הסרטונים
מחמאות וביקורות יתקבלו בברכה ;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט לא רואים כלום מכל החושך. בדדליפט אתה לא מחזיק גב תחתון. אתה גם לא נועל עד הסוף ממה שאפשר לראות.

העקבים שלך מתרוממים בכל החזרות של בסקווט, לגבי הבאט ווינק זה עניין של גמישות בהאמס

• פותח/ת השרשור
בסקוואט לא רואים כלום מכל החושך. בדדליפט אתה לא מחזיק גב תחתון. אתה גם לא נועל עד הסוף ממה שאפשר לראות.
לא יודע לכווץ יותר מזה טיפים יתקבלו בברכה .
מבחינת נעילה אתה מתכוון לנטייה אחורה קצת ? אם כן הבנתי שזה מיותר ולא הכרחי

העקבים שלך מתרוממים בכל החזרות של בסקווט, לגבי הבאט ווינק זה עניין של גמישות בהאמס
שמתי לב מתוך 10 חזרות אולי 2-3 חזרות הרמתי טיפה את העקבים.
סתם לידע- מה זה באט ווינק?
שהתחת שלך מתעגל מתחת לשבירת מקביל

עוד עצות יתקבלו בברכה

וממה יכול לנבוע הכאבים בגו התחתון ?

לפי דעתי הכאבים נובעים מזה שהגב התחתון שלך לא מספיק מכווץ זה קרה לי גם ונפצעתי בגלל זה.. תנסה אולי לעבוד על זה עם משקל קצת יותר נמוך ותראה איך הולך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית