הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן + דל פחמימה

tamirgrama1

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
שלום חבר'ה
אני על קלן במשך שבוע וחצי כבר ו על דל פחמימה ואני לא רואה ירידה במשקל
פרטים עליי:
1.72 מטר
משקל 84
גיל 18.5
תפריט:
בוקר - קוטג' 250 גרם + 2 ביצים קשות
צהריים - חזה עוף 200 גרם + 40 גרם טחינה
ערב - פחית טונה
ערכים סופיים:
סה"כ קלוריות:1127 קלוריות
סה"כ חלבון:134.3 גרם
סה"כ שומן:60.6 גרם
סה"כ פחמימות:11.3 גרם
מכניס אירובי 3 פעמים בשבוע של חצי שעה ואני לא יורד במשקל.
דרך אגב לא עשיתי העמסת פחמימות יכול להיות שזה מה שתקע אותי במשקל ככה? והאם העמסה של יומיים זה ממש קריטי לחיטוב הזה?
תודה רבה

נו ברור שאתה לא יורד במשקל אתה בגירעון גדול מידי!!
אתה צריך להיות בגירעון של 500 קלוריות .
אני מציע שתצא לשבועיים נטרלי ואז תחזור לחיטוב בגירעון של 500 קלוריות

• פותח/ת השרשור
מה הקשר גרעון אחי לתקיעה בחיטוב? להפך ככל שהגירעון שלי יותר גדול אני יירד יותר חוצמזה לפי החישוב שלי הגוף שלי יכול להיות בגרעון של עד 1200 קלוריות . צחכה לעוד תגובות בבקשה.. ממש חשוב !

מה הקשר גרעון אחי לתקיעה בחיטוב? להפך ככל שהגירעון שלי יותר גדול אני יירד יותר חוצמזה לפי החישוב שלי הגוף שלי יכול להיות בגרעון של עד 1200 קלוריות . צחכה לעוד תגובות בבקשה.. ממש חשוב !

facepalm

שלוש פעמים ארובי של חצי שעה מה אתה עושה צחוק?
תעשה כפול מזה תראה ירידה... אפילו פי שלוש , ככול שהמשקל שלך נמוך יותר ביחס למשקל המומלץ שלך יותר קשה לרדת במשקל... תעלה מספר אימוני ארובי בהדרגה ותעשה אותם בעצימות בינונית ( לא גבוהה! ) ותראה תרד עוד.

על קורטיזול שמעת?
http://www.kilogram.co.il/2255/למה-גירעון-קלורי-גדול-מידי-יכול-לפגוע-ב/

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד איזה 30-40 גרם חלבון ואולי 20שומן. תתאמן יותר, תכניס גם אימוני כח 4 פעמים בשבוע, 3 אירובי בעצימות נמוכה-בינונית. דווח עוד שבוע נראה מה קורה.
העמסה במצב שאתה נתקע אמורה רק לעזור בכך שהיא משקמת מעט את החילוף חומרים + מחדשת מאגרי גליקוגן. *

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד איזה 30-40 גרם חלבון ואולי 20שומן. תתאמן יותר, תכניס גם אימוני כח 4 פעמים בשבוע, 3 אירובי בעצימות נמוכה-בינונית. דווח עוד שבוע נראה מה קורה.
העמסה במצב שאתה נתקע אמורה רק לעזור בכך שהיא משקמת מעט את החילוף חומרים + מחדשת מאגרי גליקוגן. *
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע AB משקלים גבוהים כמו במסה לא ירדתי במשקלים ואירובי 2-3 פעמים בשבוע חצי שעה והעמסה אתה חושב יעזור לי בזה שאני ימשיך לרדת במשקל? כי עד עכשיו אני לא מבין איך העזרה תגיע כשמאגרי הגליקוגן יתמלאו חזרה.

אכן יתמלאו חזרה כל התהליך ישפיע לטובה על חילוף החומרים שלך ועשוי לעזור פה.
במידה ואתה בדל פחמימה+ אימונים אינטנסיביים כפי שאתה מציין פה הגליקוגן יתרוקן מהר מאוד (כמה ימים בודדים אני מעריך שבין 2-4 ימים)
אבל התוצר של העלאת חילוף החומרים תחזיק יותר זמן.
תנסה, להפסיד אתה לא יכול ככה או ככה אתה תקוע.

ד״א לי אישית הקלן + דל פחמימה עושה פלאים. 4-5 אימוני כח בשבוע ו2-3 אירובי וגם זה לא תמיד (בעייתי לי כי אני בצבא). תוצאות טובות עד כה מהסייקל הראשון עוד שבוע מתחיל את השני

אני עשיתי את העמסהבסוף הסייקל מהסיבה שפשוט לא נתקעתי. עשיתי 14 יום קלן בדל פחמימה ואז העמסה יומיים ועברתי לתפריט יותר מאוזן עד הסייקל הבא (14 ימים מנוחה מהחומר)
זה שזה עובד בשבילי לא אומר כלום תנסה עד שתמצא משהו שיעבוד בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית