הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית להפחתת נוזלים בגוף

• פותח/ת השרשור luckyc
  • פורסם בתאריך

luckyc

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-4
15
0
אהלן אנשים אני דניאל בן 21 שוקל 100-102 גובה 185
התאמנתי בערך 6 שנים עם הפסקות, כרגע חזרתי למכון אחרי 10 חודש הפסקה,
לא צריך לכתוב שכל מסת השריר התפוררה והשומן חזר כמו גדול 😃
אני מתאמן כבר חודש בערך.

לאחר בדיקה במכשיר שמודד אחוז שומן שריר וכל המדדים יצא:

אחוז שומן:17%
גוף רזה:82K
ואחוז נוזלים כפול מהממוצע (אין עלי נתונים מדוייקים כי איבדתי את הטופס.. )

עכשיו הבעיה שלי היא שאני ממש לא ניראה כמו 17 אחוז.. הייתי כבר 17 אחוז ואני יודע איך אני ניראה פחות או יותר, ככה שאני משער שהנוזלים מאוד משפיעים עלי מבחינת מראה.

כאן אתם נכנסים לתכנית תזונה שלי, ד"א שכחתי לציין שאני שותה 6 ליטר ביום +- ( מאוד אוהב לשתות.. ) , ועושה +200 דקות בשבוע אירובי.

מה עלי לעשות?

תודה מראש דניאל.

אהלן אנשים אני דניאל בן 21 שוקל 100-102 גובה 185
התאמנתי בערך 6 שנים עם הפסקות, כרגע חזרתי למכון אחרי 10 חודש הפסקה,
לא צריך לכתוב שכל מסת השריר התפוררה והשומן חזר כמו גדול 😃
אני מתאמן כבר חודש בערך.

לאחר בדיקה במכשיר שמודד אחוז שומן שריר וכל המדדים יצא:

אחוז שומן:17%
גוף רזה:82K
ואחוז נוזלים כפול מהממוצע (אין עלי נתונים מדוייקים כי איבדתי את הטופס.. )

עכשיו הבעיה שלי היא שאני ממש לא ניראה כמו 17 אחוז.. הייתי כבר 17 אחוז ואני יודע איך אני ניראה פחות או יותר, ככה שאני משער שהנוזלים מאוד משפיעים עלי מבחינת מראה.

כאן אתם נכנסים לתכנית תזונה שלי, ד"א שכחתי לציין שאני שותה 6 ליטר ביום +- ( מאוד אוהב לשתות.. ) , ועושה +200 דקות בשבוע אירובי.

מה עלי לעשות?

תודה מראש דניאל.

👋
קודם כל תדע שהמכשירים האלו לא תמיד מדייקים.
לפי מה שאתה מתאר אתה צריך לעשות חיטוב( הורדת אחוזי השומן) לכן מומלץ שקודם כל תקרא את המדריך הזה ותפעל לפיו
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

3-4 ימים ללא פחמימות + אימונים יחסלו את מאגרי הפחמימות. מאחר וגרם פחמימה "מחזיק" 4 גרם מים, תהיה ירידה גדולה במשקל - כולה מים. אם תמעיט במלח, זה יעזור.
השאלה היא, מה התועלת שתצא לך מזה? אבל זה כבר דיון אחר..

מה יעזור לך אם תרד נוזלים ואתה על אחוז שומן גבוה יחסית?
תבנה תפריט חיטוב, תפחית בצריכת הפחמימות תשלב אירובי כמו שעכשיו אתה עושה ותפחית בצריכת נתרן.

3-4 ימים ללא פחמימות + אימונים יחסלו את מאגרי הפחמימות. מאחר וגרם פחמימה "מחזיק" 4 גרם מים, תהיה ירידה גדולה במשקל - כולה מים. אם תמעיט במלח, זה יעזור.
תלוי גם מאגרי הגליקוגן "עשירים" בגליקוגן, לדעתי 3-4 ימים לא יספיקו אבל זה תלוי בעצימות האירובי.

• פותח/ת השרשור

תודה על התשובה .
במה זה לא יעזור? במה זה יזיק? .
במה זה יעזור - פסיכולוגית להוריד במשקל + מבליט את השרירים = מוטיבציה כפולה וסיפוק.

מה יעזור לך אם תרד נוזלים ואתה על אחוז שומן גבוה יחסית?
תבנה תפריט חיטוב, תפחית בצריכת הפחמימות תשלב אירובי כמו שעכשיו אתה עושה ותפחית בצריכת נתרן.

כתבתי שיש לי עודף נוזלים מאוד גבוהה,פי 2 מהממוצא , ולמה זה מפריע לי? למה שזה לא יפריע לי,
אני מאמין שכל בן אדם שואף בכלליות לאיזון מסוים ואני גם כן שואף לכך, אני לא מחפש להיות מפלצת שרירים,
אלא לפתח גוף יפה ואם זה דורש דיאטת נוזלים אז אני יעשה את זה.
בנוסף אני עובד על אחוזי השומן.
בנוגע לשרירים, לא מחפש לפתח יותר מידי , גם ככה בטבעיות הגוף שלי עם מסת שריר גבוהה מהממוצא.

תלוי גם מאגרי הגליקוגן "עשירים" בגליקוגן, לדעתי 3-4 ימים לא יספיקו אבל זה תלוי בעצימות האירובי.

מה המקורות העיקרים של נתרן וגליקולן? כמה ימים לדעתך עלי לדבוק במשטר + כמה דק' אירובי?

תודה לעונים , לפי מה שרשום כאן עדיף לעשות את הדיאטה הזאת למשך שבוע עם בדיקה של לפני ואחרי בנוגע לאחוזי שומן, מסת שריר , נוזלי גוף וכו'

דניאל.🤘

תודה על התשובה .
במה זה לא יעזור? במה זה יזיק? .
במה זה יעזור - פסיכולוגית להוריד במשקל + מבליט את השרירים = מוטיבציה כפולה וסיפוק.

כתבתי שיש לי עודף נוזלים מאוד גבוהה,פי 2 מהממוצא , ולמה זה מפריע לי? למה שזה לא יפריע לי,
אני מאמין שכל בן אדם שואף בכלליות לאיזון מסוים ואני גם כן שואף לכך, אני לא מחפש להיות מפלצת שרירים,
אלא לפתח גוף יפה ואם זה דורש דיאטת נוזלים אז אני יעשה את זה.
בנוסף אני עובד על אחוזי השומן.
בנוגע לשרירים, לא מחפש לפתח יותר מידי , גם ככה בטבעיות הגוף שלי עם מסת שריר גבוהה מהממוצא.

מה המקורות העיקרים של נתרן וגליקולן? כמה ימים לדעתך עלי לדבוק במשטר + כמה דק' אירובי?

תודה לעונים , לפי מה שרשום כאן עדיף לעשות את הדיאטה הזאת למשך שבוע עם בדיקה של לפני ואחרי בנוגע לאחוזי שומן, מסת שריר , נוזלי גוף וכו'

דניאל.🤘

א. אין כזה דבר דיאטת נוזלים זה מושג שהמצאת אז ח"ח.
ב. נניח שתרד 5 ק"ג נוזלים ותחזור לאכול אותו דבר כמו קודם זה יחזור תוך מספר ימים, אז צריך לדבוק במשטר לאורך זמן.
ג. מקורות עיקריים לנתרן : מלח, אבקת מרק עוף, אוכל מעובד(כמו שניצל מאמא עוף), קוטג' וכ'ו , אבל שוב אני ביום אוכל ים קוטג' ושותה קרטון חלב ואני יבש.
ד. אם אתה על 17% גם אם תהיה יבש כמו אבן את השרירים זה לא יבליט כי השומן לא יאפשר הבלטה שלהם.

בכל מקרה, בהצלחה.

אם אתה ממש רוצה לדלל תוך זמן קצר הייתי אומר שבוע דילול עם 3 אימוני FBW שירכיבו 3 סטים כפול 15-20 חזרות לשריר גדול ו1 לקטן. בשבוע לאכול פחממות רק מירקות והפחממות שמגיעות עם החלבון, אם אתה ממש רוצה להיכנס לזה חזק ולעשות סטייל UD2 מעורב ב PSMF תעשה את ה FBW פעמיים (ז"א תסיים אימון ותעבור עליו שוב), אירובי אם אתה חולה נפש גם תעשה באותו היום.
(המלצות אלו ניתנות בערבון מאוד מוגבל)

• פותח/ת השרשור
חזרתי עם נתונים:

משקל גוף-99.5
משקל הגוף הרזה- 83
סה"כ נוזלי גוף-60.7
נוזל תוך תאי-38.4
נוזל חוץ תאי-22.3
מסת גוף רזה-22.3
מסת שומן-16.5

אם אפשר יעוץ קליל זה יהיה מעולה.

יש צורך להעלות תמונת גוף? כי אני ממש לא ניראה 16-17 אחוז.

דניאל.

חזרתי עם נתונים:

משקל גוף-99.5
משקל הגוף הרזה- 83
סה"כ נוזלי גוף-60.7
נוזל תוך תאי-38.4
נוזל חוץ תאי-22.3
מסת גוף רזה-22.3
מסת שומן-16.5

אם אפשר יעוץ קליל זה יהיה מעולה.

יש צורך להעלות תמונת גוף? כי אני ממש לא ניראה 16-17 אחוז.

דניאל.

אח שלי,

לדעתי אתה מתעסק סתם בקקה...
תיכנס למדריך לחיטוב של משה, תרכיב תפריט + תכנית אימונים והנוזלים יעופו להם תיק תק וגם ככה השומן.
בהצלחה,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית