נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
שמעתי ביקורות טובות על המוצר הנ"ל מישהו טעם אותו ? איזה טעם הוא אהב ?
תודה רבה לכל העונים
תודה רבה לכל העונים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש רק רשת חנויות אחת שמוכרת את המוצר הזה בארץ והיא דוחפת אותו על חשבון מוצרים אחרים, טובים ומוכרים יותר. הטענות המגוחכות שלהם בין היתר שחלבונים אחרים הורסים את הכבד כי יש בהם אנזימים כאלו ואחרים והחלבון הנ"ל לא מכיל אותם. בכל מקרה, לדעתי המחיר לחלבון הנ"ל מופקע (כ-400 שקלים ל2.3 ק"ג) בהתחשב בעובדה שטעם קרם עוגיות הוא 65% חלבון, שזה מעט מאוד חלבון למחיר המתבקש. במחיר כזה ניתן לקנות ביימנו חלבון אייזולט עם 90% חלבון למנה. מה גם, לא ראיתי הוכחה לכך שמשתמשים בחלבון הזה בבתי החולים, עוד טענה של אותה רשת חנויות.
בבדיקות המעבדה למוצר שעשו במעבדת בקטוכם בארץ רשום שהתקבל "בקבוקון פלסטיק" וכמובן שעשו מדגם לטעם עם % חלבון יחסית גבוה, במקרה ההוא בננה. לא רשום שהאריזה הגיע סגורה הרמטית ונפתחה ע"י כימאי המעבדה ולא רשום מספר אצווה ותאריך תפוגה, סטנדרטים שנדרש למלא בכל בדיקה מהסוג הזה, בדיוק כמו שעשינו בפורום בזמנו. אני לא טוען שלאבקה אין את % החלבון שרשום על האריזה, אני רק טוען שלא כך עושים בדיקות מעבדה, במידה ורוצים להוכיח משהו.
אני בד"כ לא יוצא על חברות כאלו ואחרות, אבל זה פשוט מעצבן אותי השקרים על חברות מתחרות בשביל לדחוף מוצרי "בית" שעליהם מרוויחים הכי הרבה. זה שקר ובגלל שאני יודע שמבקרים בפורום הזה המון אנשים מהתחום, שיתפסו את המוכרים ומנהלי החנות שמפיצים את הבולשיט הזה בביצים ואולי אז, אותם האנשים יפסיקו לשחק מלוכלך וימכרו מוצרים בכבוד, תוך כדי כבוד למתחרים (וכשאני אומר מתחרים, זה ממש רוב השוק הישראלי).
פצצה של טעם לא תתאכזבבבקשה אנשים דעות על דיימטז בננה !?!
רשום באיפיון אריזה מקורית, מספר אצווה ותאריך תפוגה.משה אתה אומר שהבדיקות שלהן לא אמינות בגלל שהן נעשו בצורה לא נכונה, אבל גם הבדיקות השניות לאינטראקטיב נעשו בצורה דומה לא היה רשום איך הגיעה הקופסא מי פתח אותה וכו' זה מעלה את אותן החשדות. (לא מצדד בשום אבקה אני במצב של התלבטות מה לקנות ומחפש משהו אמין וזול)
תודה על המענה. האם בחו"ל הסיינטרקס נחשבת אמינה?רשום באיפיון אריזה מקורית, מספר אצווה ותאריך תפוגה.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=268026#post268026
בניגוד ל "בקבוקון פלסטיק".
היו צריכים להוסיף שזה נפתח ע"י כימאי המעבדה, אבל כנראה פספסתי את זה בזמנו.
יש רק רשת חנויות אחת שמוכרת את המוצר הזה בארץ והיא דוחפת אותו על חשבון מוצרים אחרים, טובים ומוכרים יותר. הטענות המגוחכות שלהם בין היתר שחלבונים אחרים הורסים את הכבד כי יש בהם אנזימים כאלו ואחרים והחלבון הנ"ל לא מכיל אותם. בכל מקרה, לדעתי המחיר לחלבון הנ"ל מופקע (כ-400 שקלים ל2.3 ק"ג) בהתחשב בעובדה שטעם קרם עוגיות הוא 65% חלבון, שזה מעט מאוד חלבון למחיר המתבקש. במחיר כזה ניתן לקנות ביימנו חלבון אייזולט עם 90% חלבון למנה. מה גם, לא ראיתי הוכחה לכך שמשתמשים בחלבון הזה בבתי החולים, עוד טענה של אותה רשת חנויות.
בבדיקות המעבדה למוצר שעשו במעבדת בקטוכם בארץ רשום שהתקבל "בקבוקון פלסטיק" וכמובן שעשו מדגם לטעם עם % חלבון יחסית גבוה, במקרה ההוא בננה. לא רשום שהאריזה הגיע סגורה הרמטית ונפתחה ע"י כימאי המעבדה ולא רשום מספר אצווה ותאריך תפוגה, סטנדרטים שנדרש למלא בכל בדיקה מהסוג הזה, בדיוק כמו שעשינו בפורום בזמנו. אני לא טוען שלאבקה אין את % החלבון שרשום על האריזה, אני רק טוען שלא כך עושים בדיקות מעבדה, במידה ורוצים להוכיח משהו.
אני בד"כ לא יוצא על חברות כאלו ואחרות, אבל זה פשוט מעצבן אותי השקרים על חברות מתחרות בשביל לדחוף מוצרי "בית" שעליהם מרוויחים הכי הרבה. זה שקר ובגלל שאני יודע שמבקרים בפורום הזה המון אנשים מהתחום, שיתפסו את המוכרים ומנהלי החנות שמפיצים את הבולשיט הזה בביצים ואולי אז, אותם האנשים יפסיקו לשחק מלוכלך וימכרו מוצרים בכבוד, תוך כדי כבוד למתחרים (וכשאני אומר מתחרים, זה ממש רוב השוק הישראלי).
זה לא חלבון מוכר והוא לא נמכר באתרים מוכרים ולא מופיע על המדפים בחנויות גדולות כמו ויטמינישופ, GNC וכדומה (לפחות לא בחוף המערבי של ארה"ב).תודה על המענה. האם בחו"ל הסיינטרקס נחשבת אמינה?
מה יש לראות תוצאות מחלבון? זה סה"כ אבקת חלבון, לא סטרואידים. איזו רשת גדולה מוכרת אותה בארה"ב? לא ראיתי את זה פה באף מדף. בארה"ב אין ביקורת של תוספי מזון או כל דבר על המדף. אתה יכול מחר להכין אבקת חלבון מצמחים ולרשום שזה מי גבינה. ה FDA לא בודק כל מוצר ומוצר, אלא עושה בדיקות נקודתיות ברגע שיש חשש או שהם עושים מדגמים באופן אקראי. לכן אפשר לרשום 100% חלבון ויהיה רק 5%, עד שה FDA לא יבדוק את זה. זה לא כמו שבארץ צריך אישורים מפה עד הודעה חדשה בשביל לשווק משהו, זה הרבה פחות בירוקרטי ופריץ ובגלל זה יש פה (ארה"ב) כל שני וחמישי סלמונלה ונגיפים של E.Coli.באתר wingate פורסמה כתבה לפני שבוע על אבקות חלבון שמכילות יותר מסוג אחד של חלבון
http
goo gl/yVmRw
ממליץ לקרוא.
ובתור אחד שמשתמש בסיינטרקס ורואה תוצאות, אני חושב שמדובר באבקה מעולה, אולי באמת בארץ מנסים להעףי אותה בגלל העלות הנמוכה שלה, עם זאת, לרשת הגדולה שמוכרת אותה בארה"ב יש סטנדרטים גבוהים מאוד, בתור אחד שהיה לו עסק בארה"ב והיה מייבא מהם כמויות גדולות של תוספי מזון, הם בעצמם דואגים לבדיקות מעבדה עבור האבקות חלבון שהם מוכרים ומשהו שלא תואם לערכים שמפרסם היצרן פשוט לא נמכר שם.
שוב, לא רשום איך הגיע הקופסה ובאיזה מצב.באתר wingate פורסמה כתבה לפני שבוע על אבקות חלבון שמכילות יותר מסוג אחד של חלבון
http://goo.gl/yVmRw
ממליץ לקרוא.
ובתור אחד שמשתמש בסיינטרקס ורואה תוצאות, אני חושב שמדובר באבקה מעולה, אולי באמת בארץ מנסים להעףי אותה בגלל העלות הנמוכה שלה, עם זאת, לרשת הגדולה שמוכרת אותה בארה"ב יש סטנדרטים גבוהים מאוד, בתור אחד שהיה לו עסק בארה"ב והיה מייבא מהם כמויות גדולות של תוספי מזון, הם בעצמם דואגים לבדיקות מעבדה עבור האבקות חלבון שהם מוכרים ומשהו שלא תואם לערכים שמפרסם היצרן פשוט לא נמכר שם.
משה שלום
יש משהו בדבריך לגבי בדיקת המעבדה של חברת בקטוכם, אין לי ספק שהבדיקה אינה מכבדת את החברה שעשתה את הבדיקות ואת הלקוחות.
עם זאת, גם תנובה ערכה בדיקה לאותו חלבון , להלן קישור
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...23581_176134885761431_906917_1850429483_n.jpg