הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Syntrax M5

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
שמעתי ביקורות טובות על המוצר הנ"ל מישהו טעם אותו ? איזה טעם הוא אהב ?
תודה רבה לכל העונים

[h=2]אחלה אבקה לי כרגע יש אותה מאוד מומלצת עובדת אלי יופי ...[/h]טעם מומלץ לי כרגע יש את א קרם עוגייות טעם טוב מאוד ערבוב מעולה

😉 שבת שלום !!

יש רק רשת חנויות אחת שמוכרת את המוצר הזה בארץ והיא דוחפת אותו על חשבון מוצרים אחרים, טובים ומוכרים יותר. הטענות המגוחכות שלהם בין היתר שחלבונים אחרים הורסים את הכבד כי יש בהם אנזימים כאלו ואחרים והחלבון הנ"ל לא מכיל אותם. בכל מקרה, לדעתי המחיר לחלבון הנ"ל מופקע (כ-400 שקלים ל2.3 ק"ג) בהתחשב בעובדה שטעם קרם עוגיות הוא 65% חלבון, שזה מעט מאוד חלבון למחיר המתבקש. במחיר כזה ניתן לקנות ביימנו חלבון אייזולט עם 90% חלבון למנה. מה גם, לא ראיתי הוכחה לכך שמשתמשים בחלבון הזה בבתי החולים, עוד טענה של אותה רשת חנויות.

בבדיקות המעבדה למוצר שעשו במעבדת בקטוכם בארץ רשום שהתקבל "בקבוקון פלסטיק" וכמובן שעשו מדגם לטעם עם % חלבון יחסית גבוה, במקרה ההוא בננה. לא רשום שהאריזה הגיע סגורה הרמטית ונפתחה ע"י כימאי המעבדה ולא רשום מספר אצווה ותאריך תפוגה, סטנדרטים שנדרש למלא בכל בדיקה מהסוג הזה, בדיוק כמו שעשינו בפורום בזמנו. אני לא טוען שלאבקה אין את % החלבון שרשום על האריזה, אני רק טוען שלא כך עושים בדיקות מעבדה, במידה ורוצים להוכיח משהו.

אני בד"כ לא יוצא על חברות כאלו ואחרות, אבל זה פשוט מעצבן אותי השקרים על חברות מתחרות בשביל לדחוף מוצרי "בית" שעליהם מרוויחים הכי הרבה. זה שקר ובגלל שאני יודע שמבקרים בפורום הזה המון אנשים מהתחום, שיתפסו את המוכרים ומנהלי החנות שמפיצים את הבולשיט הזה בביצים ואולי אז, אותם האנשים יפסיקו לשחק מלוכלך וימכרו מוצרים בכבוד, תוך כדי כבוד למתחרים (וכשאני אומר מתחרים, זה ממש רוב השוק הישראלי).

כל הכבוד משה ! הגיע הזמן שמשהו פה יסביר לכל הצעירים שלא משלמים 400 ש"ח על שיווק של אבקת חלבון - מיותר לחלוטין

• פותח/ת השרשור
משה עזוב מבחינת מחיר לא באמת התכוונתי לשלם עליה 400 שקל וגם לא 300 ישלי מחיר יותר טוב מזה בהרבה וכמו שאתה מבין זה לא מארצנו הנפלאה :s71:
תודה על התשובה המפורטת משה אבל מבחינת ערכים וטעם מה היית אומר ? שמעתי הרבה תגובות טובות על הטעם שלהם , וגם הערכים שלהם סבבה ביותר מה אתה אומר ?

נערך לאחרונה:
הוא כתב לגבי הערכים. תלמדו לקרוא!

הוא כתב שיש שם מעט חלבון יחסית.

• פותח/ת השרשור
טוב חברים נראה לי ירדתי מהסיינטרקס האלה כי באמת הבדיקות מעבדה האלה לא נראות לי הכי תקינות
החלטתי ללכת על דיימטז עכשיו הבנתי ששני הטעמים הכי מובילים שלה זה בננה וקפה מוקה
אני אישית לא שותה קפה או נס או כל דבר אחר ויותר נמשך לפירות אז אני חושב שבננה זה אני ! מה אתם חושבים על הבננה של דיימטז ?

נערך לאחרונה:
יש רק רשת חנויות אחת שמוכרת את המוצר הזה בארץ והיא דוחפת אותו על חשבון מוצרים אחרים, טובים ומוכרים יותר. הטענות המגוחכות שלהם בין היתר שחלבונים אחרים הורסים את הכבד כי יש בהם אנזימים כאלו ואחרים והחלבון הנ"ל לא מכיל אותם. בכל מקרה, לדעתי המחיר לחלבון הנ"ל מופקע (כ-400 שקלים ל2.3 ק"ג) בהתחשב בעובדה שטעם קרם עוגיות הוא 65% חלבון, שזה מעט מאוד חלבון למחיר המתבקש. במחיר כזה ניתן לקנות ביימנו חלבון אייזולט עם 90% חלבון למנה. מה גם, לא ראיתי הוכחה לכך שמשתמשים בחלבון הזה בבתי החולים, עוד טענה של אותה רשת חנויות.

בבדיקות המעבדה למוצר שעשו במעבדת בקטוכם בארץ רשום שהתקבל "בקבוקון פלסטיק" וכמובן שעשו מדגם לטעם עם % חלבון יחסית גבוה, במקרה ההוא בננה. לא רשום שהאריזה הגיע סגורה הרמטית ונפתחה ע"י כימאי המעבדה ולא רשום מספר אצווה ותאריך תפוגה, סטנדרטים שנדרש למלא בכל בדיקה מהסוג הזה, בדיוק כמו שעשינו בפורום בזמנו. אני לא טוען שלאבקה אין את % החלבון שרשום על האריזה, אני רק טוען שלא כך עושים בדיקות מעבדה, במידה ורוצים להוכיח משהו.

אני בד"כ לא יוצא על חברות כאלו ואחרות, אבל זה פשוט מעצבן אותי השקרים על חברות מתחרות בשביל לדחוף מוצרי "בית" שעליהם מרוויחים הכי הרבה. זה שקר ובגלל שאני יודע שמבקרים בפורום הזה המון אנשים מהתחום, שיתפסו את המוכרים ומנהלי החנות שמפיצים את הבולשיט הזה בביצים ואולי אז, אותם האנשים יפסיקו לשחק מלוכלך וימכרו מוצרים בכבוד, תוך כדי כבוד למתחרים (וכשאני אומר מתחרים, זה ממש רוב השוק הישראלי).

משה אתה אומר שהבדיקות שלהן לא אמינות בגלל שהן נעשו בצורה לא נכונה, אבל גם הבדיקות השניות לאינטראקטיב נעשו בצורה דומה לא היה רשום איך הגיעה הקופסא מי פתח אותה וכו' זה מעלה את אותן החשדות. (לא מצדד בשום אבקה אני במצב של התלבטות מה לקנות ומחפש משהו אמין וזול)

משה אתה אומר שהבדיקות שלהן לא אמינות בגלל שהן נעשו בצורה לא נכונה, אבל גם הבדיקות השניות לאינטראקטיב נעשו בצורה דומה לא היה רשום איך הגיעה הקופסא מי פתח אותה וכו' זה מעלה את אותן החשדות. (לא מצדד בשום אבקה אני במצב של התלבטות מה לקנות ומחפש משהו אמין וזול)
רשום באיפיון אריזה מקורית, מספר אצווה ותאריך תפוגה.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=268026#post268026

בניגוד ל "בקבוקון פלסטיק".
היו צריכים להוסיף שזה נפתח ע"י כימאי המעבדה, אבל כנראה פספסתי את זה בזמנו.

באתר wingate פורסמה כתבה לפני שבוע על אבקות חלבון שמכילות יותר מסוג אחד של חלבון
http://goo.gl/yVmRw
ממליץ לקרוא.

ובתור אחד שמשתמש בסיינטרקס ורואה תוצאות, אני חושב שמדובר באבקה מעולה, אולי באמת בארץ מנסים להעףי אותה בגלל העלות הנמוכה שלה, עם זאת, לרשת הגדולה שמוכרת אותה בארה"ב יש סטנדרטים גבוהים מאוד, בתור אחד שהיה לו עסק בארה"ב והיה מייבא מהם כמויות גדולות של תוספי מזון, הם בעצמם דואגים לבדיקות מעבדה עבור האבקות חלבון שהם מוכרים ומשהו שלא תואם לערכים שמפרסם היצרן פשוט לא נמכר שם.

משה שלום
יש משהו בדבריך לגבי בדיקת המעבדה של חברת בקטוכם, אין לי ספק שהבדיקה אינה מכבדת את החברה שעשתה את הבדיקות ואת הלקוחות.

עם זאת, גם תנובה ערכה בדיקה לאותו חלבון , להלן קישור
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...23581_176134885761431_906917_1850429483_n.jpg

נערך לאחרונה:
תודה על המענה. האם בחו"ל הסיינטרקס נחשבת אמינה?
זה לא חלבון מוכר והוא לא נמכר באתרים מוכרים ולא מופיע על המדפים בחנויות גדולות כמו ויטמינישופ, GNC וכדומה (לפחות לא בחוף המערבי של ארה"ב).

באתר wingate פורסמה כתבה לפני שבוע על אבקות חלבון שמכילות יותר מסוג אחד של חלבון
http
goo gl/yVmRw
ממליץ לקרוא.

ובתור אחד שמשתמש בסיינטרקס ורואה תוצאות, אני חושב שמדובר באבקה מעולה, אולי באמת בארץ מנסים להעףי אותה בגלל העלות הנמוכה שלה, עם זאת, לרשת הגדולה שמוכרת אותה בארה"ב יש סטנדרטים גבוהים מאוד, בתור אחד שהיה לו עסק בארה"ב והיה מייבא מהם כמויות גדולות של תוספי מזון, הם בעצמם דואגים לבדיקות מעבדה עבור האבקות חלבון שהם מוכרים ומשהו שלא תואם לערכים שמפרסם היצרן פשוט לא נמכר שם.
מה יש לראות תוצאות מחלבון? זה סה"כ אבקת חלבון, לא סטרואידים. איזו רשת גדולה מוכרת אותה בארה"ב? לא ראיתי את זה פה באף מדף. בארה"ב אין ביקורת של תוספי מזון או כל דבר על המדף. אתה יכול מחר להכין אבקת חלבון מצמחים ולרשום שזה מי גבינה. ה FDA לא בודק כל מוצר ומוצר, אלא עושה בדיקות נקודתיות ברגע שיש חשש או שהם עושים מדגמים באופן אקראי. לכן אפשר לרשום 100% חלבון ויהיה רק 5%, עד שה FDA לא יבדוק את זה. זה לא כמו שבארץ צריך אישורים מפה עד הודעה חדשה בשביל לשווק משהו, זה הרבה פחות בירוקרטי ופריץ ובגלל זה יש פה (ארה"ב) כל שני וחמישי סלמונלה ונגיפים של E.Coli.
ראיתי את הכתבה הליצנית בוינגייט והלכתי גם לקרוא את ה "מחקר" שהוא בכלל לא יצא עדיין לאור וקיים רק אבסטרקט של מפגש שנתי של ביולוגים בסן פרנסיסקו. מה גם שה"מחקר" הזה היה ממומן ע"י חברת תוספי תזונה שעושה תוספי תזונה מסויה ודברים טבעיים כאלו ואחרים, לכן זה לא אמין. מה גם שה"מחקר" נעשה בצורה הכי לקוייה שיכולה להיות. אין שום סיבה לקנות תערובת חלבונים למי שאוכל חלבון לאורך כל היום ממגוון רחב של מוצרים, זה טריק של שוק תוספי התזונה למכור שטויות באריזה יפה.

http://goo.gl/yVmRw
ממליץ לקרוא.

משה שלום
יש משהו בדבריך לגבי בדיקת המעבדה של חברת בקטוכם, אין לי ספק שהבדיקה אינה מכבדת את החברה שעשתה את הבדיקות ואת הלקוחות.

עם זאת, גם תנובה ערכה בדיקה לאותו חלבון , להלן קישור
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...23581_176134885761431_906917_1850429483_n.jpg
שוב, לא רשום איך הגיע הקופסה ובאיזה מצב.
הבדיקות מעבדה לא חשובות בכל מקרה, מה שחשוב בסופו של יום זה המחיר והמחיר לא משתלם לאבקה הנ"ל לעומת % החלבון שיש לה.

אני דווקא כן ראיתי אותה מתי שגרתי בפורטלנד בחנות ויטאמיןשופ אך היא לא בידיוק היתה בולטת שם והיתה סתם אבקה מתוך ה200 חברות שהם מחזיקים שם.
גם צמפיון שהולך נורא חזק בארץ בקושי וראיתי בארצות הברית.
אני משתמש שנים באבקה של אופטימום ומרוצה מימנה מאוד!
דרך אגב משה כמה אחוז חלבון יש באבקה של אופטימום לשם השוואה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית