הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה אין סופית D:

• פותח/ת השרשור
להוסיף 50 קילו ל-RM1 שלך בחצי שנה? כדאי שתתעורר ושתקשיב לעצות שנותנים לך כאן.

אתה תמיד חייב להיות המציק D: , אני מציע לך להתעורר שהתחלתי להתאמן בPL לפני חצי שנה בדיוק אפילו כמה ימים יותר התחלתי משקל 140KG RM1
עכשיו הrm1 255kg שזה גם זה קל לי עוד שבועיים מצפה לעשות 260kg תחשוב לפני שאתה מסיק מסקנות

אתם רואים מה עשיתם לבן אדם בגלל הSS שלכם?

אף אחד לא משך אותי לתחום הזה, תמיד הייתי ילד יותר חזק משאר הילדים ולא ידעתי איך לבטא את החוזק הזה גם עם זה היה בגיל 6 או 10 או 12
וראיתי אנשים מרימים משקלים עצומים אז גם אני רציתי D:

כל האנורקסים יצאו מחוריהם? לא בריא עאלק.
אם הוא ירצה להוריד במשקל זה קל פי אלף מלהעלות כח. רק בפורום הזה כל סופרי הקלוריות חולי הOCD איך שהוא לא מצליחים. יודעים למה הוא יצליח להוריד? כי יש לו מה שישרוף קלוריות.

נראה מסיבי מאוד.
אתה מושך 255 ק"ג ? , יש לך סרטון ? (לא מחוסר אמונה , אלא מעניין אותי לראות את הטכניקה.)

• פותח/ת השרשור
נראה מסיבי מאוד.
אתה מושך 255 ק"ג ? , יש לך סרטון ? (לא מחוסר אמונה , אלא מעניין אותי לראות את הטכניקה.)

יש לי סרטון של 250 תסתכל בפורם pl בפוסטים טיפה ישנים הטכניקה שלי שם היתה פח... מאז היא השתפרה... היא לא מצוינת אבל היא בסדר

משקל מכובד מאוד בדדליפט, אבל מה קרה ללחיצות שלך? התחלת לעשות אותם מאוחר או משהו?

• פותח/ת השרשור
משקל מכובד מאוד בדדליפט, אבל מה קרה ללחיצות שלך? התחלת לעשות אותם מאוחר או משהו?

אין לי מושג 😳 אולי פשוט לא שמתי דגש עליהם מספיק למרות שאני בטוח ששמתי... אולי פשוט אני לא מתאים לזה

אם הוא ירצה להוריד במשקל זה קל פי אלף מלהעלות כח. רק בפורום הזה כל סופרי הקלוריות חולי הOCD איך שהוא לא מצליחים. יודעים למה הוא יצליח להוריד? כי יש לו מה שישרוף קלוריות.

איש יקר 🙌

עוד 20 קילו ואתה תשקול כמו לוליק בשיא שלו של 3D
מה זה שווה שאתה מרים עכשיו על משקל גוף 255 קילו דדדליפט שיש לך בעולם או אפילו בארץ אנשים ששוקלים80 90קילו מושכים אותו משקל ואפילו יותר הרי כל יופי בPL יחס משקל גוף להרמות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד 20 קילו ואתה תשקול כמו לוליק בשיא שלו של 3D
מה זה שווה שאתה מרים עכשיו על משקל גוף 255 קילו דדדליפט שיש לך בעולם או אפילו בארץ אנשים ששוקלים80 90קילו מושכים אותו משקל ואפילו יותר

בעולם זה ברור שיש אנשים כאלה... אבל בארץ ? אתה מוזמן לשלוח לי כמה מאלה ששוקלים 80-90kg ואם הדוגמה שלך זה חן אז דוגמה אחת זה לא מספיק וזה עלוב אם חשבת רק על בן אדם אחת בתור דוגמה.
מה אכפת לך כמה אני שוקל ? זה לא הצרות שלך,אתה מוזמן ללכת להמשיך לעשות את הסרטונים שלך בלי להפריע באשכול אם יש לך תגובה חכמה תגיב....

בקיצור תעשה מה שטוב לך
רק אל תפגע בבריאות שלך

בסופו של דבר כל ליפטר "עילית" נפצע או במקרים יותר גדולים מזריק וכתוצאה מזה יש השלכות. אני לא מתכוון להזריק ורק עם אני יזריק זה יהיה בגיל הרבה הרבה
יותר מאוחר

חחחחחחח לא יודע מה איתך אבל זה שווה לתחת שאתה שוקל כמו בהמה אבל מרים משקלים שאנשים ב30 קילו פחות מרמים יותר ממך בשלושת הארמות
אין דגמאות ..אבל אל תשקח שאתה לא מרים 300 ..אבל תתחיל להזריק שם חליפה ואולי תצליח

ראשית, זה לא פי אלף יותר קל מלהעלות כוח. ואתה יודע למה? כי ברגע שמשקלי העבודה שלו ירדו (והם ירדו, יש לו חיטוב ארוך) הוא יכנס להיסטריה, כי הוא עשה את הכל בשביל להעלות אותם בצורה ההארדק1רית של "אותי מעניין רק משקל על המוט ועל הזין שלי".
דבר שני, נדמה לי שהתבלבלת בפורום. קלוריות אנשים סופרים כאן רק בחיטוב, וכמה מהם הגיעו לתוצאות מאוד יפות.
ודבר שלישי, באחוזי שומן גבוהים בריא / לא-בריא משחק לדעתי תפקיד משני מאשר לסחוב את כל עודף המשקל הזה לכל מקום (ועוד בקיץ הישראלי).

[/QUOTE]
בסופו של דבר כל ליפטר "עילית" נפצע או במקרים יותר גדולים מזריק וכתוצאה מזה יש השלכות. אני לא מתכוון להזריק ורק עם אני יזריק זה יהיה בגיל הרבה הרבה
יותר מאוחר[/QUOTE]

בעולם זה ברור שיש אנשים כאלה... אבל בארץ ? אתה מוזמן לשלוח לי כמה מאלה ששוקלים 80-90kg ואם הדוגמה שלך זה חן אז דוגמה אחת זה לא מספיק וזה עלוב אם חשבת רק על בן אדם אחת בתור דוגמה.
מה אכפת לך כמה אני שוקל ? זה לא הצרות שלך,אתה מוזמן ללכת להמשיך לעשות את הסרטונים שלך בלי להפריע באשכול אם יש לך תגובה חכמה תגיב....

אני איתך אחי כל עוד יש לך מטרה ואתה אוהב את מה שאתה עושה והמוטיבציה בשמיים אתה תגיע לזה כל אחד והמטרה שלו זה שיש אנשים כמוני וכמו הרבה בפורום זה גוף חטוב לים או לתחרויות זה לא אומר שכולם צריכים להיות כמונו זה זכותך ואני תומך בך ועוקב מקווה שתצליח רק באמת לגבי הטכניקה תזהר שלא תפגע בעצמך! בהצלחה 😃

ראשית, זה לא פי אלף יותר קל מלהעלות כוח. ואתה יודע למה? כי ברגע שמשקלי העבודה שלו ירדו (והם ירדו, יש לו חיטוב ארוך) הוא יכנס להיסטריה, כי הוא עשה את הכל בשביל להעלות אותם בצורה ההארדק1רית של "אותי מעניין רק משקל על המוט ועל הזין שלי".
דבר שני, נדמה לי שהתבלבלת בפורום. קלוריות אנשים סופרים כאן רק בחיטוב, וכמה מהם הגיעו לתוצאות מאוד יפות.
ודבר שלישי, באחוזי שומן גבוהים בריא / לא-בריא משחק לדעתי תפקיד משני מאשר לסחוב את כל עודף המשקל הזה לכל מקום (ועוד בקיץ הישראלי).

מצדד בכל מילה.
מניסיון , כשמשקלים מתחילים לרדת בחיטוב ארוך מדי זה ממש הרגשה של "היסטריה" , אני סיימתי חיטובים על אחוזי שומן בינוניים מאוד רק כדי לא לפתוח פער גדול מדי מסוף המסה כדי לשמר משקלי עבודה.
קח לתשומת ליבך פותח הפוסט.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח לא יודע מה איתך אבל זה שווה לתחת שאתה שוקל כמו בהמה אבל מרים משקלים שאנשים ב30 קילו פחות מרמים יותר ממך בשלושת הארמות
אין דגמאות ..אבל אל תשקח שאתה לא מרים 300 ..אבל תתחיל להזריק שם חליפה ואולי תצליח

הקנאה יוצאת לך מהאוזניים שים פקקים שם... גם אם תזריק תאכל כמו בהמה תשים חליפות לחץ-חגורות או כל דבר אחר אתה לא תגיע לרמה שאני נמצא בה
אתה מוזמן ללכת להמשיך לייצר סרטונים שבהם אתה מראה אנשים מרימים בזמן שאתה עושה 80קילו סקוואט רבע תנועה

• פותח/ת השרשור

אתה מודה לזה שאני שם "זין" על הקיץ הישראלי ועל איך שאני נראה? כי אם לא עכשיו אתה יודע D:
ואם אתה כלכך דואג לי שאנשים יצחקו עלי בקיץ או מה שזה לא יהיה אין לך מה לדאוג יש לי חברה וידידות.
ולעניין: אני לא בטוח כלכך שהם ירדו כי עדיין לא עשיתי חיטוב רציני ועדיין לא בדקתי אם אני מסוגל לעשות חיטוב ולהישאר על המשקלים שלי ואולי אני כן מסוגל אין לדעת. וברור שחיטוב כמו שאני יעשה יהיה קשה ומתיש, ולגבי המשקל על המוט אמרתה במילים מטומטמות מדי אולי אני בן 16 אבל אין לי חשיבה של ילד בן 10.

אני מכיר אחד באופן אישי. 88ק"ג מושך 290 ללא ציוד (גם לא חגורה).
(ההרמה ב-0:55)

מדהים ועוד יותר מדהים שזה בארץ (אני חושב וככה זה נראה D:)

עריכה: לול בסוף פסלו לו את ההרמה כנראה בגלל ההקפצה בסוף עם הברכיים

מצדד בכל מילה.
מניסיון , כשמשקלים מתחילים לרדת בחיטוב ארוך מדי זה ממש הרגשה של "היסטריה" , אני סיימתי חיטובים על אחוזי שומן בינוניים מאוד רק כדי לא לפתוח פער גדול מדי מסוף המסה כדי לשמר משקלי עבודה.
קח לתשומת ליבך פותח הפוסט.
בהצלחה.

כן,צודק צריך להתמיד כמו בכל דבר בחיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מדהים ועוד יותר מדהים שזה בארץ (אני חושב וככה זה נראה D:)

עריכה: לול בסוף פסלו לו את ההרמה כנראה בגלל ההקפצה בסוף עם הברכיים

זה בארץ, צילמתי את זה בתחרות שהתקיימה בחיפה ב-2009. ההרמה אכן נפסלה בגלל ההקפצות אבל 270 ו-280 הוא לא פסל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית