הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ערכים להעמסת פחמימות

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
קצת נתונים:
משקל: 65 ק"ג
גובה: 1.70 ~
נמצא על דל פחמימה (10 גרם ליום)
שבוע כבר לא ביצעתי העמסה כמעין "עונש" בגלל שכל פעם שאני מבצע העמסה אני משתולל ולא מצליח לשמור על התפריט אבל כנראה שהשבוע אני אהיה חייב לבצע העמסה בגלל שאלו דרישות הדיאטה.
דרך אגב אם למישהו יש איזה מקור או משהו שאומר שלא חייבים לעשות העמסה אני אשמח, ואז אני ממשיך את החיטוב בלי העמסות עד שאני מסיים.
אבל עד שאני אקבל את המידע הנה הערכים לתפריט שאני מתכוון לעמוד בו:
קלוריות: 2600
פחמימות: 450 גרם
חלבון: 116 גרם
שומן: 20 גרם

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך כי אני לא רוצה עוד פעם לחזור כמה צעדים אחורה, אני לא יודע אם אתם מבינים שהפרוטוקולים האלה כל כך קשים ולחיות על 10 גרם פחמימה לתקופה כזאת ארוכה ועוד תקופה של בגרויות זה לא כזה קל.
אתה לא יודע כמה בא לי לסיים את זה אבל אני ממשיך כי אני רואה שהגעתי למשהו יחסית טוב כרגע ופשוט בא לי לקצר תהליכים זאת אומרת אם אפשר לדלג על העמסה כדי לסיים יותר מוקדם אני אעשה את זה אבל אם העמסה היא חובה ותעזור לתוצאות בהמשך אז אני אעמיס בשבת..

אם אתה מרגיש שכל פעם העמסה לוקחת אותך כמה צעדים אחורה ואז במהלך השבוע שוב מתקדם ושוב חוזר אחורה וחוזר חלילה...
אתה יכול להעמיס אחת לשבועיים במקום אחת לשבוע ולראות איך זה עובד.
העמסה מאוד חשובה לא רק מבחינה מנטלית אלא גם מבחינה של איזון הורמונים ומטבוליזם.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני גם חושב לעשות העמסה אחת לשבועיים..
שבוע שעבר לא עשיתי כלומר יום שבת הזה אני אעשה וזה יהיה אחת לשבועיים ונראה איך אני מגיב עם זה..
אני הולך עם זה ונראה מה יהיה, דרך אגב התפםריט הזה הוא מין שלד אני מוסיף פה ושם קצת כמויות לפחמימות ומוסיף כמה פירות, השומן והחלבון ישארו בערך אותו דבר רק הקלוריות יעלו קצת.
הפעם זאת תהיה העמסה כמו שצריך (אני ממש מקווה!)

זה מה שאני גם חושב לעשות העמסה אחת לשבועיים..
שבוע שעבר לא עשיתי כלומר יום שבת הזה אני אעשה וזה יהיה אחת לשבועיים ונראה איך אני מגיב עם זה..
אני הולך עם זה ונראה מה יהיה, דרך אגב התפםריט הזה הוא מין שלד אני מוסיף פה ושם קצת כמויות לפחמימות ומוסיף כמה פירות, השומן והחלבון ישארו בערך אותו דבר רק הקלוריות יעלו קצת.
הפעם זאת תהיה העמסה כמו שצריך (אני ממש מקווה!)

בהצלחה!

תודה אני באמת מקווה שזה לא יפגע ל בהמשך.. דרך אגב איך אתה היית מבצע הכנסות? כל שבוע? עם תפריט?

את האמת היום אני בהעמסה D:
אני עושה העמסה אחת לשבועיים כאשר אני נותן לעצמי חופש אך עם בקרה.
אוכל באזור ה-3.5K (לפעמים 4K) קלוריות משתדל למינימום שומן, יוצא לי בדרך כלל יחסית הרבה סוכר אבל אני לא דואג מזה.
וזה עובד לי וזה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
את האמת היום אני בהעמסה D:
אני עושה העמסה אחת לשבועיים כאשר אני נותן לעצמי חופש אך עם בקרה.
אוכל באזור ה-3.5K (לפעמים 4K) קלוריות משתדל למינימום שומן, יוצא לי בדרך כלל יחסית הרבה סוכר אבל אני לא דואג מזה.
וזה עובד לי וזה הכי חשוב.
שאתה אומר הרבה סוכר זה כמעט בא יד ביד ביחד עם השומן, כי למשל בממתקים או שוקולדים או כל הדברים האחרים שיש בהם סוכר בדרך כלל באים יחד עם שומן(לא מדבר על פירות)
אז איך זה עובד אצלך? כמה שומן לדעתך אתה צורך ביום? איך בערך נראים הערכים שלך?
אתה רוצה להגיד לי שאתה נותן לעצמך חופש אבל מצליח להשתלט על עצמך? אם כן שאפוו קשה לי להחזיק ככה, אני בגישה של הכל או כלום(וכן אני יודע שזה גרוע)

שאתה אומר הרבה סוכר זה כמעט בא יד ביד ביחד עם השומן, כי למשל בממתקים או שוקולדים או כל הדברים האחרים שיש בהם סוכר בדרך כלל באים יחד עם שומן(לא מדבר על פירות)
אז איך זה עובד אצלך? כמה שומן לדעתך אתה צורך ביום? איך בערך נראים הערכים שלך?
אתה רוצה להגיד לי שאתה נותן לעצמך חופש אבל מצליח להשתלט על עצמך? אם כן שאפוו קשה לי להחזיק ככה, אני בגישה של הכל או כלום(וכן אני יודע שזה גרוע)

לאו דווקא,
אני אוהב לחם וריבות אז בהעמסות שלי אני אוהב לאכול את זה ביחד עם גבינה לבנה חצי אחוז ונס קפה עם חלב דל שומן
בנוסף יש ל-בן אנד ג'ריס גלידה דלת שומן (ומפוצצת בסוכר) שהיא ממש טעימה בטעם שוקלוד בראוניז (לקופסה של 400 גרם יש: 140 פחמימה, 20 חלבון, 10 שומן)
לא תמיד מה שיש בו הרבה סוכר גם יכיל הרבה שומן.
היום לדוגמה העמסה שלי כנראה הולכת להיות:
600 פחמימה
200 חלבון (תבין שרק מהלחם יש לי 70 חלבון ועוד מהגלידה 20 ככה שממקורות חלבון יחסית נקי [גבינות ועוף לדוגמה] לא נשאר לי הרבה לאכול)
35 שומן

זה יוצא בערך 1500 קלוריות מעל הנייטרלי

• פותח/ת השרשור
טוב יום שבת נארגן את הדברים.. אולי יהיו יחסית הרבה קלוריות אבל בפעם הזאת הם ינוצלו אך ורק לפחמימה בניגוד להעמסות קודמות שהיו על הפנים.. יאללה כל שבועיים מעכשיו העמסה עד שאני מסיים את החיטוב, נקווה לבשורות טובות! חחחח
אם יש עוד הצעות למישהו אני אשמח לשמוע בכיף

להעניש את עצמך פסיכולוגית אולי עוזר לך אבל זה פיזיקלית לא יעזור יותר טוב לחיטוב
העמסות זה לא רק מילוי מאגר נפשי, אלא גם גופני, ואתה זקוק להעמסה בדיאטה כזו

• פותח/ת השרשור
להעניש את עצמך פסיכולוגית אולי עוזר לך אבל זה פיזיקלית לא יעזור יותר טוב לחיטוב
העמסות זה לא רק מילוי מאגר נפשי, אלא גם גופני, ואתה זקוק להעמסה בדיאטה כזו
מסכים ש"העונש" היה יותר פסיכולוגי מאשר פיזיולוגי אבל נזכרתי בתקופה שעשיתי דיאטה בעבר וירדתי 20 קילו (הייתי על אחוז שומן ממש נמוך ולא הייתי עושה העמסות בכלל פשוט הטעות שלי הייתה שלא שמרתי על חלבון וגם כשהייתי על אחוז שומן נמוך לא היו ריבועים או משהו כי כל השריר הלך) אז חשבתי אולי לעשות את זה גם בחיטוב הזה אבל הפעם לשמור על מספיק חלבון ופשוט בלי העמסות.
פעם בשבועיים נראלך סביר?

העמסות זה חלק בלתי ניפרד מחיטוב במיוחד דל פחממה שאתה נמצא..
דרך אגב כמה זמן אתה כבר בדל פחממה ?

• פותח/ת השרשור
דל פחמימה בערך חודשיים~
זה אולי הכרחי אם עושים את זה כמו שצריך =\ אבל עד כמה הכרחי? חוץ מלמלא את מאגרי הגליקוגן

מה כל כך מסובך?
אמרתי לך את דעתי, עם תפריט כזה אני חושב שכדאי לך לעשות העמסה מתונה יחסית,
1000 קלוריות מעל הנייטרלי דהיינו 3100 קלוריות כשהייתי מחלק אותם כך:
550 פחמימה
150 חלבון
30 שומן
נראה לי סביר ביותר ועם האירובי שאתה עושה תוך 3 ימים זה אמור לרדת.
תנסה... אין לך מה להפסיד...
לפי AD זה אמור להיות קצת שונה ממה שאני זוכר....

אני הייתי אוכל 500 קלוריות מעל הנייטרלי וזה גם רק ביום אחד מהעמסה..לא ראיתי סיבה לאכול יותר באותו יום

לפי AD זה אמור להיות קצת שונה ממה שאני זוכר....

אני הייתי אוכל 500 קלוריות מעל הנייטרלי וזה גם רק ביום אחד מהעמסה..לא ראיתי סיבה לאכול יותר באותו יום

לא עשיתי AD מעולם, אני אומר מה עבד לי טוב בדל פחמימה שלי (עד 50 פחמימה).

לפותח השרשור אני רוצה להתעלק בנושא דומה שלי :
אני התחלתי סייקל קלן לפני שבועיים ואני מבסוט נורא אחרי חצי שנה הצלחתי לשבור את המשקל שאני תקוע עליו כבר חצי שנה
שבוע שעבר (שישי-שבת) לא ביצעתי העמסה ונשאר לי עד יום ראשון לסיום הסייקל הנוכחי .
השאלה שלי זה האם אני צריך לבצע העמסה מכיוון שקלן במאזן קלורי חיובי זה לתת גז בניוטרל ככה שאני די אובד עצות אני די זקוק נפשית להעמסה אבל לא סגור עליה מה אתם אומרים .ץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית