הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעות בחישוב לחיטוב

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
שלום התחלתי חיטוב לפני יומיים RMR 2450 עשיתי תפריט 2080 קלוריות יצא ואני ממש מרוצה ממנו
רוב הפחמימה מגיעה מלחם אבל עשיתי טעות בחישוב והלחם שקל פחות ממה שחשבתי ובמקום 6 פרוסות אכלתי 5 - מצד אחד עברו רק יומיים שעשיתי ככה השאלה זה אם אני יעלה את זה עכשיו ל6 פרוסות כמו שזה היה אמור להיות בהתחלה זה ייפגע בתהליך ? זה דיי משמעותי בשבילי כל פרוסה זה איזה 80 ומשו קלוריות ...
אם אני יעלה עכשיו את הקלוריות בעוד פרוסה זה לא ייפגע בתהליך יותר מדיי ?

זה לא ישפיע על התהליך בשום צורה שהיא, אלא אם החישוב לא נכון ותתקרב לנייטרלי (ואז פשוט תרד פחות). הגוף גם לא ממש שורף בדיוק אותן קלוריות ליום אתה יודע, אנחנו עושים ממוצע.

• פותח/ת השרשור
הייתי על 2000 בערך ביומיים האלה בטעות אני מתכוון באמת לשאוף לכיוון ה2000 אבל בגלל שזה רק תחילת החיטוב רציתי להתחיל מ2100 שיהיה גירעון של 300 בשביל ההתחלה ואחרי איזה שבועיים ככה לפחות להגדיל את הגירעון ל500
ועוד שאלה קטנה רק - כמה זמן בערך לוקח לגוף להגיע למצב של תקיעה ? הכוונה כמה זמן לוקח לו להתרגל למספר הקלוריות היומי שנכנס? עד שהוא נתקע ? ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם אבל כמה זמן זה פחות או יותר ?

זה משתנה מאדם לאדם אבל ככל שהמאזן יהיה פחות חריף ככה התקיעה תגיע מאוחר יותר (אבל אם המאזן יהיה קרוב לנייטרלי יש מצב שלא תרד). לפעמים יש תקיעה אחרי ירידת נוזלים בשבועיים הראשונים, אבל זה בדרך כלל משתחרר בהעמסה הראשונה.

• פותח/ת השרשור
זה משתנה מאדם לאדם אבל ככל שהמאזן יהיה פחות חריף ככה התקיעה תגיע מאוחר יותר (אבל אם המאזן יהיה קרוב לנייטרלי יש מצב שלא תרד). לפעמים יש תקיעה אחרי ירידת נוזלים בשבועיים הראשונים, אבל זה בדרך כלל משתחרר בהעמסה הראשונה.

תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית