הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפוח אדמה פחמימה פשוטה או מורכבת ?

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
התפוח האדמה הוא פחמימה פשוטה או מורכבת מה הערך גליקמי שלה ? גבוה נמוך או בנינו ? ,תודה 😃

השמן זית הוא שומן בריא שומן של חלב לא הכי בריא מומלץ לא לצרוך הרבה שומן מין החי כי שומן רווי גם פוגע בלב בכבד לפי מה שהבנתי בכללי
אז שומן מין הצומח הוא הכי טוב (תקנו אותי אם אני טועה! )

שומנים בריאים הם
אבוקדו
שמן זית
שמן דגים
שמן קנולה
אגוזים
שקדים
וכד'

ושוב אני מצדיק את הדרך של אריאל לצרוך שומן פשוט לקנות 1% להוסיף כפית -2 כמה שאתה רוצה לפי הצורך וזהו אתה מקבל שומן איכותי ולא קקה

בהחלט יש מה לתקן אותך והרבה תעבור על המאמרים בפורטל...

זה ידוע ששומן איכותי זה שומן מן הצומח וממליצים לצרוך שומן חד רווי ובלתי רווי ורב רווי [אני לא חזק בשמות] ולהמעיט כמה שיותר בשומן רווי שהוא פחות בריא [אבל הוא אנאבולי:RockOn:] אבל בכל זאת אני מנסה לצרוך שומן רווי במידה...

• פותח/ת השרשור
זה ידוע ששומן איכותי זה שומן מן הצומח וממליצים לצרוך שומן חד רווי ובלתי רווי ורב רווי [אני לא חזק בשמות] ולהמעיט כמה שיותר בשומן רווי שהוא פחות בריא [אבל הוא אנאבולי:RockOn:] אבל בכל זאת אני מנסה לצרוך שומן רווי במידה...
לזה בדיוק התכוונתי לאכול שומן רווי במידה ! ולא לאכול 80 גרם שומן רווי

מה זה משנה בתכלס פחמימה פשוטה או מורכבת? אם אפשר קישור למאמר שמסביר את העניין זה יהיה מעולה.
אני משתמש בתפו"א מבושל כאחד המקורות העיקריים שלי לפחמימות כל יום (אולי בטטה כתחליף עוד מעט, כשאנסה את הטעם)...

מה זה משנה בתכלס פחמימה פשוטה או מורכבת? אם אפשר קישור למאמר שמסביר את העניין זה יהיה מעולה.
אני משתמש בתפו"א מבושל כאחד המקורות העיקריים שלי לפחמימות כל יום (אולי בטטה כתחליף עוד מעט, כשאנסה את הטעם)...

תפוח אדמה הוא פחמימה פשוטה וזה מקפיץ את האינסולין ...
אבל אני חושב שזה לא חכם להסתמך על פחמימה פשוטה כמקור עיקרי למרות שיש פה הרבה אנשים בפורום שלא יסכימו איתי ויגידו שאין שום קשר בין אינסולין ועלייה בשומן אלה הערכיים הסופים שהגעתה אלהם בסוף היום [למרות שאני חושב שכן יש קשר , אבל זאת דעתי]

אה ואני אישית גם אוהב הרבה יותר בטטה [שיש לה ערך גלוקמי נמוך,וטעם מאוד מתוק]

פחמימות אצלי הן בעיקר תפו"א, לחם ללא גלוטן, שעועית ברוב עגבניות משומר, קרקרים ללא גלוטן, פסטה מתירס ללא גלוטן, חמאת בוטנים וחומוס.
כל המוצרים האלה נכנסים לתפריט היומי. זה מספיק מגוון לפי דעתך, או שיש מה לשפר (חוץ מהבטטות)? קצת קשה לי מבחינת פחמימות, כי כמעט בכל דבר יש גלוטן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית