הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה בתכנית 5X5 לינארית לא הבנתי משהו בקשר לסטים

• פותח/ת השרשור dagoss
  • פורסם בתאריך

dagoss

משתמש מתחיל
121
0
נק' מוניטין:
0
121
0
http://www.***/member.php?u=454555 לקחתי תכנית 5X5 לינארית למסה, והאיש שם מסביר שאמורים בסקוואט ובבנץ' פרס לעשות ככה:
מישהו יכול להסביר לי כי לא הבנתי מה אמורים לעשות, את הSTRAIGHT SETS הבנתי אבל RAMPED לא.
Squats - 5x5 - Straight Sets

• Set 1 – 60% of last set x 5 reps
  • Set 2 – 80% of last set x 5 reps
  • Sets 3-5 - 100% of last set x 5 reps

Squats – 5×5 – Ramped (Example)

• Set 1 – Monday’s 100% set -115 pounds
  • Set 2 – Monday’s 100% set -85 pounds
  • Set 3 – Monday’s 100% set -55 pounds
  • Set 4 – Monday’s 100% set -25 pounds
  • Set 5 – Monday’s 100% set + 5 pounds

This is merely an example, and uses 30 pound intervals. If your squat max is under 200 pounds, it may be best to use 15-20 pound intervals. If your squat max is between 200-300 pounds, 20-25 pound intervals will be a better choice. Take a week and test out intervals to see what feels best for you.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי גבר, לעלות כל שבוע 3 ק"ג בבנץ' פרס? אבל לא כתוב שם על מה שדיברתי על הסטים

בלינארית אתה עושה 5 סטים שבהם אתה עולה בהדרגה למשקל המקסימלי כאשר הסט הראשון מתחיל עם 50% מהמקסימום שלך ל 5 חזרות ומשם כל סט עולה ב 10-15 אחוז לדוגמא
סט 1 50%
סט 2 60%
סט 3 70%
סט 4 85%
סט 5 100%

למה להסתבך? הביאו לך קובץ שמאפשר לך לא לחשוב. תמלא את הנתונים ורוץ עם זה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל שם זה בLBS בקובץ וזה פחות מובן אני ישמח מאוד אם אתה תסביר לי בקצרה איך לפעול בכל ההרמות האלה, להתחיל מ60% בסט הראשון ולעלות כל סט ב10% מהמשקל עד 100% בסט החמישי?

אני יודע אבל שם זה בLBS בקובץ וזה פחות מובן אני ישמח מאוד אם אתה תסביר לי בקצרה איך לפעול בכל ההרמות האלה, להתחיל מ60% בסט הראשון ולעלות כל סט ב10% מהמשקל עד 100% בסט החמישי?

זה לא בפאונדס..זה מחשב באופן יחסי בלי התייחסות ליחידת מידה, תשים את המשקלי עבודה שלך בק"ג זה יחשב לך בק"ג

אתה פשוט ממלא את העמודה של ה-Test Weight (התאים הצהובים) במשקלי עבודה שלך ל-5 חזרות(מספר, שום דבר מיוחד)

• פותח/ת השרשור
מיליתי אבל אני לא עושה 5X5 רגיל, שם כתוב לעשות 4 סטים של 5 חזרות ביום שישי + אחד של 3 חזרות ואחד של 8. אפשר לשנות את זה שזה גם יהיה 5 חזרות?

נערך לאחרונה:
זה הלינארית 5x5..חלק מהתוכנית זה האימון השלישי בשבוע אימון התקדמות(הסט של ה-3 חזרות יותר כבד מהסט החמישי ביום הראשון)

סקוואט לא משתווה ללג פרס אחי.
מה הסיבה שלא תעשה סקוואט?
תזין את הנתונים בקובץ אקסל ופשוט תשמור בפלאפון במידה ויש לך סמארטפון או שתדפיס את זה ויאללה ! 😃 ככה אני עושה

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעשות כי אין לי עמדה של סקוואט חופשי בחדר כושר, איפה אני יעשה את זה? בסטנד של הבנץ' פרס?

כן לפעמים כשהכלוב תפוס אני הולך על הבנץ' עליון ועושה שם למרות שצריך ממש להתכופף (אם אתה נמוך לא תהיה לך בעיה פשוט אני קצת מעל הממוצע)
ומקסימום במשקלים גבוהים יותר תבקש שמישו יעזור לך כי זה מתחיל להיות מעצבן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית