קצת נתונים עליי 1.67 , שוקל סביבות ה-53 , הBMR שלי במצב מנוחה הוא 1502 , הבנתי שצריך לחשב כפול 1.2 בשביל להגיע לBMR עם פעילות כלשהי יצא לי 1802 .
התפריט עצמו אני אפרט אותו מבחינת ערכים אני רוצה לדעת אם זה בסדר כי יוצא שאני אוכל בסביבות ה-3 גרם חלבון פר משקל גוף ( זה המקסימום כמובן שאני מעריך שאני אוכל פחות)
ארוחת בוקר - 500 קלוריות , 50 גרם חלבון ו80 גרם פחמימה .
ארוחת צהריים - 400 קלוריות , 20 גרם חלבון , כל השאר פחמימה ושומן .
אחה"צ - 700 קלוריות , 50 גרם חלבון , 125 גרם פחמימה
ערב - 600 קלוריות , 25 גרם חלבון וכל השאר פחמימה ושומן .
סה"כ 2200 קלוריות זה במינימום של הקלוריות ובמקסימום של החלבון , יש מצב שאני אוכל פחות חלבון ויותר קלוריות , המאזן הוא בסדר עבור הBMR שלי ?
ואיך הערכים נראים פחות או יותר ? זה אמור להיות משנה הסוג פחמימה או הסוג חלבון ? אני יודע שזה לא הכי מדויק בעיקר שלא רשום את הגרם שומן שאני אוכל , אבל הבנתי שצריך גרם שומן על קילו גוף ואני מאמין שאני אוכל 54 גרם שומן ביום .
ושאלה אחרונה אם אני לא מגיע ל54 גרם שומן אבל מגיע למספר הקלוריות שרציתי להגיע , במה זה פוגע בי ? מה המגרעות בכך ?
תודה לעוזרים .
התפריט עצמו אני אפרט אותו מבחינת ערכים אני רוצה לדעת אם זה בסדר כי יוצא שאני אוכל בסביבות ה-3 גרם חלבון פר משקל גוף ( זה המקסימום כמובן שאני מעריך שאני אוכל פחות)
ארוחת בוקר - 500 קלוריות , 50 גרם חלבון ו80 גרם פחמימה .
ארוחת צהריים - 400 קלוריות , 20 גרם חלבון , כל השאר פחמימה ושומן .
אחה"צ - 700 קלוריות , 50 גרם חלבון , 125 גרם פחמימה
ערב - 600 קלוריות , 25 גרם חלבון וכל השאר פחמימה ושומן .
סה"כ 2200 קלוריות זה במינימום של הקלוריות ובמקסימום של החלבון , יש מצב שאני אוכל פחות חלבון ויותר קלוריות , המאזן הוא בסדר עבור הBMR שלי ?
ואיך הערכים נראים פחות או יותר ? זה אמור להיות משנה הסוג פחמימה או הסוג חלבון ? אני יודע שזה לא הכי מדויק בעיקר שלא רשום את הגרם שומן שאני אוכל , אבל הבנתי שצריך גרם שומן על קילו גוף ואני מאמין שאני אוכל 54 גרם שומן ביום .
ושאלה אחרונה אם אני לא מגיע ל54 גרם שומן אבל מגיע למספר הקלוריות שרציתי להגיע , במה זה פוגע בי ? מה המגרעות בכך ?
תודה לעוזרים .