עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצתרף לשאלהמזל טוב על הזכיה אנטון !
שאלה איך הולך הניקוד ? במה ניצחת את מתחרה #33 ?
![]()
I see little peopleמה זה מתחרה 33 ענק ממך בהכל באמת איך הולך הניקוד אם ככה ?
יש כמה גרסאות :איך יבוש ? הרגליים של #33 נראות יותר יבשות
וגם שאר הגוף
אני טוען שזה תמונה מוצלחת שלו ולא מוצחת שלי ושתמונות לא משקפות. לפי הפרוטוקולים3-2 לילא הבנתי מה אתה מנסה להגיד ? יש תמונה שלך ושל #33 אחד ליד השני על הבמה
לפי עין של הדיוט בתחום הוא נראה יותר גדול יבש וכו', אז אני שואל כדי להבין באיזה קריטריונים עברת אותו ?
יש פרוטוקול של הנק' שיפוט ?
שלא תבין אותי לא נכון באת בשייפ מעולה ובאמת מגיע לך, אני רק רוצה להבין
כמה ימים -ייצא סיקור רישמייש מצב לתוצאות בכל הקטגוריות?
תחרויות BB זה אומנות ההשליה -אפשר להציג את המיתחרה ככה![]()
ואפשר ככה
![]()
כל כל נכון! אני לא אשכח שהייתי בתחרות שעברה של נאק- ראיתי מתמודדים ממש לפני שעלו לבמה, שנראו בשייפ מטורף, ועל הבמה הם נראו חרא .. גם העניין של התמונות, כל תמונה תחמיא יותר או פחות למשיהו כזה או אחר.. (תלוי במיליון גורמים, תאורה, זווית, כיווץ, פוזה, שיזוף לא אחיד וכו..)
נשאלו פה שאלות לגיטימיות,אני מנסה לתת מענה בתור אחד מהתחום. אולי זה יתרום למישהואני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן וגם מה הטעם לנסות להוכיח משהו.
זכית? זכית, אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ומי שקובע בסופו של דבר אלו שופטים ולא מתחרים או אנשים אקראים באינטרנט, ככה שכל הויכוח הזה נראה ונשמע מיותר.
הגבת לי? אם כן..חחח מזה קשור?
דדליפט וסקוואט מרחיבים את המותניים... לא עד כמה שיודע לי.המותניים שלו לא כול כך רחבות פשוט הם מלאות מסה הוא מתאמן כבר המון שנים
דדליפט וסקואט? לא מרחיבים? אוכל גם כן ,למה ישר GH