הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עם מה להתחיל קודם

Bazinga

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני כרגע שוקל 70 קילו ככה על גובה 1.78-80 אבל עם אחוז שומן גבוהה זאת אומרת מסת שריר נמוכה. אני רוצה לדעת מה כדאי לי לעשות קודם, להוריד את האחוז שומן לאחוז שומן נמוך יותר (כרגע אני מניח 17-18%) ואז להתחיל לפתח מסת שריר שזה יהיה שאני ישקל 60 ככה אולי פחות או לפתח מסת שריר כבר עכשיו וכשאני יוריד את המשקל אני לא יהיה סתם רזה בלי מסת שריר בכלל. תודה לעוזרים

חיטוב ואז מאסה - חיטוב עד ל12-13 אחוז ככה, חיטוב עכשיו יהיה לך פחות מסובך בגלל שלא תהיה לך בעיה של איבוד מאסת שריר ואז תתחיל מאסה ארוכה וטובה בהצלחה 😃

מאסה ואז חיטוב. לזה שמעלי ברור שהוא לא יאבד שריר כי כמעט ואין לו. אם הוא עושה חיטוב הוא יהיה תת-משקל.

עדיף שיתחיל בתור שחיף בלי שומן - אם הוא יתחיל מאסה על 18 אחוז שומן הוא יסיים מאסה קרוב ל25-30 אחוז ובחיטוב הוא יאבד הרבה מאוד מהמאסה וגם המאסה שלו לא תהיה ארוכה כלכך אם הוא יעשה חיטוב קודם הוא יוכל להתחיל מאסה כמו שצריך בלי לסיים כמו טנק ולאבד הרבה מזה בחיטוב

כמעט בלי ספק - קודם כל צבירת מסה. שריר שורף כמות קלוריות גבוהה אפילו שאינו נמצא בשימוש.
אימוני משקולות אינטנסיביים (סופרסטים לדוגמא) מעלים את המטבוליזם וגם תורמים לירידה באחוז השומן.

חחחחחחחחחח תתחיל לסנן מידע בן אדם שאומר לך שאפשר לעלות מאסת שריר ולרדת באחוזי שומן כנראה לא יודע מה הוא מדבר
תתחיל חיטוב ואז תעשה מאסה כמו שצריך זה הדעה שלי תסיק לבד את המסקנות אני הסברתי לך את הסיבות שאתה צריך לדעת בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית