דיון מה המוקש שלכם בחיטוב ?

tony romo

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
טוב אז המטרה פה היא שתספרו מה היה הכי קשה בשבילכם לוותר עליו בחיטוב , לי למשל היה קשה רצח לוותר על חמאת בוטנים והיא הפילה אותי לא פעם ...

שכל אחד יגיד מה היה המוקש שלו / מה הוא היה מת לאכול בחיטוב ...

חשק כללי למתוק (למרות שאפדרין עוזר מאוד)
וקושי פסיכולוגי שאתה נהיה קטן יותר והקילוגרמים יורדים.

אירועים, טיולים וכל מה ששובר את השיגרה והמסגרת. זה המוקש בעיני... אה ונוטלה כמובן :120ag:

קורנפלקס ,כל סוג. .. אגדה רק פעם בכמה העמסות אני מרשה לעצמי ... וכמובן המבורגר עם לחמנייה וכל הרטבים ולא רק הקציצה .. ויש עוד הרבה

נוטלה , עוגות גבינה , חלווה , חמאת בוטנים , חלב וניל , קורנפלקס , רוגעלחים , בורקסים , חלה מתוקה
שכחתי משהו ?

גם קורנפלקס- "כריות",
וגם בחיטוב האחרון שלי שבר אותי נודלס עם ירקות מוקפצים אחרי 3 חודשים שבקושי נגעתי בפסטה.
אבל גם בעקרון כל מה שמוציא ממסגרת כמו אירוע וטיולים וכו'..קשה מאוד לסחוב איתך צידניות של אוכל , לכן אני חייב להתאים את התקופת חיטוב בזמן מאוד מאוד נוח שלי.

נוטלה , עוגות גבינה , חלווה , חמאת בוטנים , חלב וניל , קורנפלקס , רוגעלחים , בורקסים , חלה מתוקה
שכחתי משהו ?

כן,
לואקר, קינדר בואנו, טים טם, בן אנד ג'ריס/האגן דאז, במבה נוגט, וכו'

האמת אני בחיטוב ואני עובד בחנות פיצה ולא יצא לי לאכול אפילו פיצה אחת 😛
הכי חסר לי זה הספגטי בולונז של אמא שהיא מכינה כל שבוע :(
ג'אנק פוד גם במאסה לא נגעתי אז לא מפריע לי ....

כן,
לואקר, קינדר בואנו, טים טם, בן אנד ג'ריס/האגן דאז, במבה נוגט, וכו'

שכחתי משהו ?

קורנפלקס ,כל סוג. .. אגדה רק פעם בכמה העמסות אני מרשה לעצמי ... וכמובן המבורגר עם לחמנייה וכל הרטבים ולא רק הקציצה .. ויש עוד הרבה

+123212

חמאת בוטנים ללא ספק.......
גם נוטלה אבל הפסקתי בכלל לאכול אותה ולקנות אותה..... 😃

בכל השאר אני עשויה ברזל 😃)

בעקרון הכל אבל הכי שהורס אותי זה דברים מתוקים.. אם אני לא עוצר את עצמי ונלחם עם הגוף שלי פסיכולוגית אני יכול להגיע ביום ל-10 אלף קלוריות בלי בעיה בכלל..... יש לי בעיה שאני אוהב לאכול חחח (בצורה מוגזמת)

האמת שהאוכל היה החלק הקל , בחיטוב האחרון שלי שהיה יחסית ארוך גם עם יהומבין לא הפריע האוכל ברמה שהפריע לי מנטלית להיות קטן וחלש הרבה הרבה יותר ממה שהייתי וזה הדבר שהכי אכל אותי

24700484.JPG

הכנת את זה בסוף? אם כן איך יצא?

האמת שהאוכל היה החלק הקל , בחיטוב האחרון שלי שהיה יחסית ארוך גם עם יהומבין לא הפריע האוכל ברמה שהפריע לי מנטלית להיות קטן וחלש הרבה הרבה יותר ממה שהייתי וזה הדבר שהכי אכל אותי
זה הדבר הראשון שמעודד אותך להישבר :/

• פותח/ת השרשור
זה רק אני או שאיך שאתה מתחיל חיטוב פתאום יש את הדברים הכי טעימים בבית , אתה מוצא ארוחות מק רויאל מול העיניים שלך , מפלי שוקולד בכל מקום , אי אפשר לפתוח טלוויזיה בלי שאיזה שף מניאק מבשל אלף סוגים של לחם ופתאום אבא שלך מחליט שהולכים למסעדה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית