הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה המוקש שלכם בחיטוב ?

tony romo

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
טוב אז המטרה פה היא שתספרו מה היה הכי קשה בשבילכם לוותר עליו בחיטוב , לי למשל היה קשה רצח לוותר על חמאת בוטנים והיא הפילה אותי לא פעם ...

שכל אחד יגיד מה היה המוקש שלו / מה הוא היה מת לאכול בחיטוב ...

לאפה עם שווארמה והרבה טחיינהה :hoel
בורקס גדול כזה עם סחוג וביצה:hoel
מנה פלאפל עם הרבה טחינה:hoel
ארוחת שישי מרוקאית אצל דודה!:hoel
התרחפנתי!! איפה איפה הלינק להפרעות אכילה?! 😛

איזה כיף האשכול הזה עוזר לי במסה גם אם אני אחרי ארוחה אני פשוט נכנס לפה וקורא את התגובות ופוף אני רעב שוב 👏

ספרו לי עוד על קושי בחיטוב,חברים ((((

שמעתי היית מוכן חטוב ומיובש חודש לפני התחרות ומשכת את הסבל הזה במשך חודש שלם ..... סיוט! לא הייתי שם אבל ראיתי תמונות אתה ואשתך שיחקתם אותה הגיע לך הניצחון והיא גם הגיע לרמה מאוד גבוהה 😃

נפלתי היום עם החמאת בוטנים - זרקתי לפח חצי קופסה מלאה - החלטתי יותר אני לא מחזיקה את זה בבית........... :(

נפלתי היום עם החמאת בוטנים - זרקתי לפח חצי קופסה מלאה - החלטתי יותר אני לא מחזיקה את זה בבית........... :(
זרקת חצי קופסא מלאה ..... זאת אומרת שטחנת חצי קופסא לבד 😲 חחחח סתם כל הכבוד הכי טוב זה לזרוק לפח או לא לקנות את זה בכלל אם זה מפריע אני עדיין בשלבי שכנוע למשפחה להפסיק לקנות קולה עד עכשיו ירדנו מארגז בשבוע לבקבוק בסופ"ש 😃

לא עשיתי עדיין חיטוב אבל מידי פעם אני נופל עם אגוזים סבא שלי מביא לי קילו שקדים וקילו קשיו ופקאנים ומלך ולוז
לא ממזמן אכלתי 3 קילו בלילה ;maeq

אבל היה כיף:RockOn:

אצלי זה העבודה אני עובד בקייטרינג ואחרי 10 שעות עבודה שאתה לא אוכל ויש לך סטייקים על האש ועוד מלא דברים טעימים בלי הגבלה לפעמים לא מצליחים לעצור 😃

אני לא מבין אתכם עם הקטע של החמאת בוטנים אני בחיטוב שוקל 76 גובה 177 ביינתים אוכל כל יום 30 גרם חמאת בוטנים עם 2 פרוסות לחם אחיד, זה ממש לא בעיה לשלב את זה יוצא לי כל יום 1446 קלוריות 141 חלבון 62 שומן 70 פחמימה... (יש דבר שמאוד עזר לי עם החלבון זה יש יוגורטים של 200 גרם כל אחד עם 10 גרם חלבון כל יוגורט ו1.5% שומן עולים 4 שקל כל אחד...)

אני לא מבין אתכם עם הקטע של החמאת בוטנים אני בחיטוב שוקל 76 גובה 177 ביינתים אוכל כל יום 30 גרם חמאת בוטנים עם 2 פרוסות לחם אחיד, זה ממש לא בעיה לשלב את זה יוצא לי כל יום 1446 קלוריות 141 חלבון 62 שומן 70 פחמימה... (יש דבר שמאוד עזר לי עם החלבון זה יש יוגורטים של 200 גרם כל אחד עם 10 גרם חלבון כל יוגורט ו1.5% שומן עולים 4 שקל כל אחד...)
זה הבעייה חחח זה מאוד יקר בייחס לחלבון שיש בו [יש כאלה גם של 0 אחוז אני חושב והם עלו לי פעם שעברה שקניתי 4 ב10 שקל אבל עדיין די יקר ]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית